Menu
 

Topic:

Marit van Bohemen had miskraam

Dano  schreef op: 27-09-2012 20:42:54
Verdrietig nieuws voor Marit van Bohemen. De actrice was in verwachting van haar tweede kindje maar kreeg afgelopen zomer een miskraam.

Marit van Bohem had miskraam
De veertigjarige actrice vertelt in haar column voor het magazine Kinderen openhartig over de verdrietige gebeurtenis. "Ik dacht altijd dat een miskraam betekende dat je op een dag, in de eerste weken van je zwangerschap, zou opstaan, kramp zou voelen in je buik, naar de wc zou gaan en dat daar de miskraam zich zou voltrekken."

 


Maar bij Marit ging het anders. Nadat ze last van wat ze zelf noemt 'miniem dagelijks bloedverlies' vertrouwt ze het niet en maakt een afspraak met de verloskundige. Die onderzoekt haar en voelt 'nieyts verkeerds', maar stuurt haar voor de zekerheid door naar het ziekenhuis voor ene echo.

 


"Het vruchtenzakje…" zegt de echoscopiste en verder hoeft ze niets te zeggen. Het vruchtenzakje in haar baarmoeder leeg. De teleurstelling is groot voor Marit en Steven.

 


In de week erna komt de miskraam op gang. "Ik had nog zo gehoopt dat ik thuis zou zijn als het zou gebeuren, maar nee hoor, ik ben op een drukke verjaardag van een vriendin. Wat ik dan nog niet weet is dat ik een week lang behoorlijk zal blijven bloeden en geen idee heb wat dé miskraam nou precies is." Als het eindelijk ophoudt, is ze opgelucht. "Nieuwe ronde nieuwe kansen, maar eerst een weekje naar de zon."

 


Marit vertelt in RTL Boulevard dat ze het belangrijk vond om over haar miskraam te schrijven in haar column. "Ik hoop andere vrouwen een beetje te steunen die dit ook meemaken."

 


Inmiddels gaat het weer goed met de actrice. "Ik zit niet elke keer in een hoekje te huilen. We hebben gewoon een compleet gezin en daar ben ik gelukkig mee."
 
Quote
Navigatie
RE: Marit van Bohemen had miskraam
Minou  schreef op: 27-09-2012 20:48:43
Ik denk altijd als ik haar zie: moet ff mijn moeder in bad doen...


desalniettemin vind ik het erg triest voor ze..voor iedere vrouw btw!
 
Quote
RE: Marit van Bohemen had miskraam
Dano  schreef op: 27-09-2012 20:52:49
jaa die stem toen hahaha . maar inderdaad verdrietig. ik heb eens gelezen dat zij het bij 1 kind wilde laten. nou ja niet dus. hoop voor haar dat het binnenkort raak is. klokje tikt op je 40ste! 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Marit van Bohemen had miskraam
Naam
Bericht