Menu
 

Topic:

overdag heeeeeeel weinig drinken

Mamav2zoons  schreef op: 06-12-2011 16:40:35
gisteren weer begonnen met werken na 9mnd thuis te zijn geweest!! (zoontje is nu 7 mnd) hij drinkt echt super slecht overdag altijd krijg er bijna niks in ik leg normaal gesproken heel vaak aan maar hij wil niet en draait altijd zijn hoofdje weg
ik heb gister 1x gekolfd en dit ging harstikke goed normal gesproken is er ook maar weinig vraag overdag
maar nu mn vraag mn zoontje was gister bij oma en hij heeft vanaf 5 uur s,ochtend tot 18 uur s;avonds maar 45cc gedronken!! en hij was echt supervrolijk en absoluut niet hongerig! (hij heeft dan wel een fruit en groente hapje op)
dus hij zal normaal gesproken als ik gewoon live voed ook niet veel binnenkrijgen waarschijnlijk maar heeft iemand hier ervaring mee? komt het ooit goed? zou hij ooit een normaal eetpatroon gaan krijgen??
het advies van het cb was sávonds en s'nachts geen kans geven om bij te drinken dus laten huilen, maar dit is dus ook geen optie voor mij, ik kan niet tegen huilen iemand andere tips?
45 cc is toch veeel te weinig??
 
Quote
Navigatie
RE: overdag heeeeeeel weinig drinken
Riviera_mv_1  schreef op: 06-12-2011 19:55:22
wat vervelend zeg..

dat lijkt mij ook te weinig idd, ik zou het even overleggen met het cb
 
Quote
RE: overdag heeeeeeel weinig drinken
Anoniem  schreef op: 06-12-2011 21:05:34
Als je zoontje gewoon goed groeit en voldoende natte luiers heeft krijgt hij overdag niets te kort hoor! 45 cc lijkt weinig, maar hij krijgt ook vocht binnen uit het fruit- en groentehapje.
En die 45 cc zegt niets over wat hij uit jouw borst haalt als hij bij je drinkt! Bovendien zijn de cc's niet te vergelijken met flesvoeding cc's. Je zoontje zal ook gewoon even moeten wennen uit het drinken uit de fles bij oma. Je zou hem de voeding ook uit een (tuit)beker kunnen laten geven, soms vinden ze dat interessanter.
Je zoontje zal wat hij overdag niet drinkt misschien 's nachts bij je inhalen. Hem dan laten huilen is dus zeker niet de oplossing! Leg hem lekker aan, maak het jezelf gemakkelijk en kijk en volg je kind.
Veel borstvoedingsplezier verder!
 
Quote
RE: overdag heeeeeeel weinig drinken
Mamav2zoons  schreef op: 07-12-2011 09:04:40
ik vind het niet erg die nachtvoedingen dus het advies van het cb volg ik zeker niet op maar ik hoop dat hij ooit wel normaal gaat drinken en eten als ik stop met de bv in de toekomst
hij vind hapjes ook heel erg lekker hij valt echt op ieder stukje en lepeltje aan en als ik of mn oudste wat eet wil hij ook! haha! en als ik hem dan mn borst wil geven dan word hij boos en draait weg en als ik langer volhoud gaat hij huilen!
ik ben blij met dit forum waar ik mn verhaal kwijt kan in mn omgeving krijg ik ook alleen maar te horen dat ik hem zo verwen en dat ik hem nu verpest heb omdat hij s,nachts wil drinken hij heeft zijn dag en nachtritme verwisseld bla bla... dat weet ik zelf ook wel maar wat doe je eraan ik laat hem echt geen honger lijden s,nachts
en aan de andere kant ook wel handig ik hoef niet vaak te kolven als ik werk want mijn lichaam is ook afgestemd op die nachtvoedingen en weinig voedingen overdag :d
 
Quote
Navigatie


Reageren op overdag heeeeeeel weinig drinken
Naam
Bericht