Menu
 

Topic:

Ik zal maar wat dingen zeggen

Lauw  schreef op: 25-09-2012 09:38:54
Ik zal jullie maar gewoon wat dingen vertellen zodat jullie mijn andere topic over noof dr omgang snaPpen.

Ik leerde noof haar vader kennen in 2007. Wij hadden een lat relatie, in feb 2009 kwam ik erachr dat ik zwanger was door de pil, ik wa. Op dat moment bij hem, hij heeft mij toen zijn huis uit gezet en geeist, dat ik dat K kind weg zou laten halen.
8 maaneen lang ben ik alleen geweest heb alles alleen gedaan, ik hiEld hem op de hoogte over de zwangerschap ik hoopte dat hij zou bijdraaien.
Toen me vliesen braken met 33 weken kwam hij langs, hij is gebleven in het zkh, de volgende dag ging hij weg en tot de bevalling met 36 weken heb ik niks gehoord meer, hij nam de foon niet op,
Toen noof is geboren heb ik m beeichie gestuurd met nog een kans je dochter is geboren wil je dr komen bewonderen,maar nee ik kreeg bericht terug i moet dat kind niet.
Ik heb m altijd op de hoogte gehouden omdat ik wilde  dat noof een vader wilde. Tot 2 jaar heeft hij de boot afgehouden.
Na 2 jaar kwamen we bij elkaar en toen vond hij noof ineens wel leuk! En daarna hebbem we wat ruzie gehad over iets , niks ergs en toen dreigde hij ineens een rechtzaak te beginnne , dat teewijl hij noof altijd mocht zien van mij.
Rechtzaak zou 17 okt a,s zijn. Inmiddels zijn we bij elkaar, 3 dagen in deweek en neee ik ben er niet gelukkig mee, maar doe het voor noof zodat ze een vader heeft,

Rechtzaak heeft hij afgeblazen en dan zouden we een soort van convenant( heet geloof zo) laten maken bij zijn advokaat waar dus allemal dingen in komen te staan.
Helaas ben ik het met een aantal dingen niet eens.
Zoals dus dat dansen,
Ik hoop dat het wat duidelijker is nu .

Financieeeeel sta ik er met opvoeding en spullen van noof nog helemaal alleen voor, met dr verjaardag heeft ze een keukentje gekregen  en vorig jaar een jas en uggs.
Maar verder heft hij me nooit bijgestaan
Mijn pa en zussen hebben geholpen met de babykamer en wagen enz enz betalen.


 
Navigatie
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 25-09-2012 09:46:38
Waarom forceer je het dan nog zo als hij je toch telkens weer teleurstelt? Nu heb je kans dat hij dat ook bij haar gaat doen as ze het door heeft, ik had het wel geweten als ik jou was! Leuk voor dr dat hij liever met zijn andere zoon naar voetbal gaat, dat zou voor mij echt wel de druppel zijn. Liever geen vader dan zo'n vader (als ik alleen op jouw verhaal af mag gaan)
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Lauw  schreef op: 25-09-2012 09:49:48
Nou eigelijk zit een aantal maanden is hij gek op haar. Hij wil dr graag nog vaker zien, dus haar in de steek laten zie ik niet meer gebeuren, ze zijn nu dol op elkaar.
Maar t blijft me steken dat ik eerste 2 jaar alleen heb gedaan,

Hij geeft ook eerlijk toe dat hij me heb laten barsten
Hij had toen dertijd ook gezegt ik heb maar 2 lieve kinderen en dat zijn b en d dat zijn dus zijn 2 kinderen uit zijn eerste huwelijk, die dus om het weekend buj hem zijn, waar hij ook 350 euro ali voor betaalt.
Hij zegt altijd ja als je geld nodig heb moet je maar vragen, maar ik ga dat niet vragen
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Lauw  schreef op: 25-09-2012 09:54:11
Hij is trouwens ook echt 10 maanden uit noof haar leven geweest, toem zag hij haar ok niet in die 2 jaar, ik had het zo gehad,
Toen belde zij. Zus, dat hij overal zo,n spijt van heeft enz enz en met dr 2e verjaardag kwam hij. Weer.
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 25-09-2012 09:54:49
Nee niet vragen, maar een vast bedrag op papier zetten. Net zoals hij bij zijn 2 andere kids waarschijnlijk ook heeft.
Aan de andere kant, vind ik dit ook een verhaal dat je als man niks te zeggen hebt over of een vrouw het kindje houdt of niet, want hij wilde het eigenlijk niet en dat wist je vanaf het begin. Dus hij is weggelopen en jij moest alles betalen, het getuigt niet van verantwoordelijkheid maar als je als man echt geen kindje erbij wil tja... Een vrouw kan bij wijze van gewoon de pil vergeten zijn en dan is het al raak.
Maar als hij nu zijn verantwoordelijkheid wil nemen dan moet hij de kids ook gelijk behandelen!
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Esther_mv_ifmi  schreef op: 25-09-2012 09:58:53

heel vervelend wat er gebeurd is en heel herkenbaar.

Wat betreft de alimentatie: een bedrag op papier zetten en anders een draagkrachtberekening laten maken: hij heeft 3 kinderen, niet 2.

Wat betreft jouw opmerking dat jullie weer bij elkaar zijn terwijl je daar niet gelukkig van wordt: kappen ermee. Niet ongelukkig zijn omwille van je dochter, daar wordt zij niet gelukkig van

Wat de omgang betreft blijf ik erbij dat je vooruit moet kijken en niet terug. En dan vind ik dat compromis dat genoemd is een hele goede; op die manier hoeft ze maar eens per 4 weken haar dansen te missen

 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Lauw  schreef op: 25-09-2012 09:59:12
Ja hij eise dat ik het zou weghalen, heb gedreigt met dingen. Maar daat wil ik geneens aan denken, omdat ze het nu na 2 jaar wel leuk hebbem met elkaar.
Hij wilde toen dertijd ook niet dat noof zijn achternaam zou krijgen, ik weet niet hoe dat inmiddels is of hij dat wil ja of nee,ik vraag er niet om meer,
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Lauw  schreef op: 25-09-2012 10:00:15
We hebben natuurlijk vaak zat woorden gehad, maar gelukkig nooit met noof erbij, daarin kunnen we ons allebij goed inhouden
 
RE: Ik zal maar wat dingen zeggen
Extra Moderator  schreef op: 25-09-2012 10:03:42
Ik sluit dit topic, je kunt verder gaan in je andere topic over de omgang van je dochter met haar vader
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug