Menu
 

Topic:

De tegenhanger van het FB bericht

Debby1977  schreef op: 20-09-2012 17:25:31
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Suus  schreef op: 21-09-2012 20:08:34

Dat mag jij vinden hoor. Ik vind het trouwens wel getuigen van erg weinig respect voor andermans gevoel om nog een keer te benadrukken dat je iets walgelijk vind als reactie op mijn bericht dat ik dat heel erg vind.

Je had het niet hoeven herhalen, je had zelfs andere woorden kunnen gebruiken.

 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Jen9  schreef op: 21-09-2012 20:11:44
Misschien houd ik juist heel veel rekening met de vrouwen met bk die dit heel erg vinden en hierdoor gekwetst worden. ik word echt erg boos van deze organisatie. Ze kunnen bv. mede bepalen hoe geld verdeeld wordt over ziekenhuizen en houden hiermee te weinig rekening met expertise.., en dan heb ik t niet over hun eigen geld,
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Suus  schreef op: 21-09-2012 20:16:08
Er zijn duizenden bk patienten en een deel vind het niks en een deel vind pr prima. Zoveel mensen zoveel meningen.


Veel mensen hebben geen idee van wat pr doet of gedaan heeft en oordelen op basis van eigen invulling, dat is gewoon zonde.


 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Jen9  schreef op: 21-09-2012 20:17:43
Als ik jou hiermee gekwetst hebt dan spijt me dat trouwens echt.. Maar ik vind dat zo'n organisatie niet zo'n belangrijke rol mag spelen bij geldverdeling (dmv het roze lintje.. ) ze beoordelen ziekenhuizen niet op de juiste punten en baal ervan dat zo'n organisatie daarover mee mag praten en beslissen...het wordt te popiejopie.. en dat vind ik echt heel eng....
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Jen9  schreef op: 21-09-2012 20:19:13
Ik oodeel absoluut niet op eigen ingeving, maar op kennis, ook dat kan je opvatten zoals je wilt, dat klopt,maar ik lees dus niet alleen stukken van pink ribbon, maar ook van andere partijen, en ja, dan vind ik ze eng...
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Suus  schreef op: 21-09-2012 20:27:37
Je hebt mij niet gekwetst maar ik vond het wel heel jammer dat je je uitspraak nog een keer herhaalde als reactie op mijn opmerking dat ik die term erg vind.

Zoals ik zei ben ik geen fan van de glitter en glamour, ik ben pr alleen wel dankbaar voor het enorme verschil dat zij maken voor bk patienten. Het spreken over chemo, kaal worden, pruiken, borsten missen, reconstructies, protheses is dankzij hen enorm verbeterd in de maatschappij en in instellingen. Ook hun aandeel in projecten die zich richten op begeleiding in erfelijkheidsonderzoek, de periode na de diagnose en/of behandeling is enorm. Het KWF geeft daar (terecht) geen geld aan uit maar dat is zo belangrijk.

De tijden zijn wat dat betreft echt veranderd. dat weten bk patienten van nu niet waarschijnlijk...


Ik weet niet waar jij precies opd oelt dus durf daar geen uitspraak over te doen.
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Jen9  schreef op: 21-09-2012 20:31:08
De tijden zijn veranderd, gelukkig.. maar dat was al zo voor pink ribbon...
Ik denk dat pink ribbon weinig verschil maakt, alleen dat vrouwen er leuke dingen aan zien, en het is niet leuk.  Artikelen in tijdschriften met ware verhalen, de zelfonderzoekfolders in de lingeriewinkels, dat zijn dingen waar ik wat mee kan, maar ik vind deze organisatie echt eng... ze zijn wat mij betreft met de verkeerde dingen bezig.
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Suus  schreef op: 21-09-2012 20:36:06

Ik geloof niet dat mensen leuken dingen zien aan borstkanker. Ik geloof wel dat ze borstkanker minder zijn gaan zien als een enge besmettelijke ziekte maar als iets wat elke vrouw en een enkele man kan overkomen.

Ik denk dat veel mensen door het kopen van een armband het gevoel geven met elkaar de getroffen vrouwen te willen dragen, dat is wat mij betreft ok.

Dat wil niet zeggen dat ik alles prima vind overigens.


Ik loop ook met een pink ribbon speld, niet omdat ik pr steun maar omdat ik uit wil dragen dat mijn hart uitgaat naar de mensen die door bk zijn getroffen. Als patient, als gendraagster, als kind of wat dan ook.


 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Jen9  schreef op: 21-09-2012 21:09:23
We blijven het oneens, denk ik.. ;-) Maar dat geeft niks, anders wordt t ook zo saai!
Fijn weekend!
 
Quote
RE: De tegenhanger van het FB bericht
Suus  schreef op: 21-09-2012 21:11:18
Jij ook
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op De tegenhanger van het FB bericht
Naam
Bericht