Menu
 

Topic:

Monica Lewinsky doet een boekje open

Meelezer  schreef op: 19-09-2012 19:14:00
AMSTERDAM -  Voormalig Witte Huis-intern Monica Lewinsky gaat een boek uitbrengen met alle pikante geheimen over haar affaire met oud-president Bill Clinton.



 

 





Bronnen melden aan de National Enquirer dat verschillende uitgevers interesse hebben getoond in het boek van Monica Lewinsky.


Zo zou ze minstens 12 miljoen dollar kunnen krijgen voor de openbaringen van de affaire die ze had met Bill Clinton. In het boek maakt Lewinsky alle pikante details en liefdesbrieven openbaar.


De 39-jarige Lewinsky zou op deze manier wraak willen nemen op het feit dat haar naam door Clinton door het slijk is gehaald.


Een goede vriend van Lewinsky vertelt: "Monica heeft geprobeerd om verder te gaan, maar de affaire met Bill blijft haar achtervolgen. Ze wordt bijna 40 en heeft nog steeds geen man ontmoet, omdat haar reputatie voor de hele wereld de grond is ingestampt. Ook kan ze maar lastig aan werk komen."


Het is voor het eerst dat Monica pikante details en liefdesbrieven over de affaire zal vrijgeven. In het boek zullen ook verstuurde liefdesbrieven van Bill te lezen zijn.


Lewinsky heeft zo lang gewacht uit loyaliteit, zegt de bron. Maar ze is er nu klaar mee en wil alsnog schoon schip maken. Wanneer het boek zal verschijnen, is nog niet bekend.


 
Quote
Navigatie
RE: Monica Lewinsky doet een boekje open
Meelezer  schreef op: 19-09-2012 19:15:18
tja.....
Ze heeft gewacht uit loyaliteit en omdat ze nu moeilijk aan het werk en aan de man komt doet ze alsnog een boekje open....
Tja....Ik weet niet...
 
Quote
RE: Monica Lewinsky doet een boekje open
Satekroket  schreef op: 19-09-2012 20:17:31
Hier zit toch geen mens meer op te wachten. Wat kan het nu nog iemand boeien. Mij in ieder geval niet.
 
Quote
RE: Monica Lewinsky doet een boekje open
Jen9  schreef op: 19-09-2012 20:34:26
Pffftt... loyaal?? Die kerel was getrouwd en dat wist zij ook.. en dat dat de reden zou zijn van haar vrijgezelle bestaan.. tuurlijk!
 
Quote
RE: Monica Lewinsky doet een boekje open
Meelezer  schreef op: 19-09-2012 20:41:34
Jullie schrijven wat ik dacht
 
Quote
RE: Monica Lewinsky doet een boekje open
Cir  schreef op: 19-09-2012 20:48:02
pfff, d'r geld is zeker op en ze heeft een nieuwe bron van inkomsten nodig?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Monica Lewinsky doet een boekje open
Naam
Bericht