Menu
 

Topic:

Geen rijbewijs en toch rijden

Debby1977  schreef op: 17-09-2012 17:50:54
Ik weet niet of ie hier hoort,anders zie ik het wel haha

Maar goed, de dochter van mijn buurvrouw rijdt al jaren zonder rijbewijs rond. Ze rijdt ook rustig met haar kinderen erin,boeit allemaal niet.
Kan ik dit ergens melden? Moet ik daarvoor de politie bellen? Ze woont zelf in Belgie en mams dus naast mij. Het stoort me gewoon verschrikkelijk,en als je er wat van zegt dan interesseert het haar niks. Nu is sowieso hun hele mentaliteit knudde, het zijn Irakezen en denken alleen aan zichzelf, maken tot midden in de nacht lawaai ( nu trouwens niet want in de herfst/winter zie je ze niet buiten en in de lente  komen ze onder hun stoeptegel vandaan) maar o wee als pa in bed ligt dan moet iedereen muisstil zijn.

De buurvrouw en haar man zijn ook zogenaamd gescheiden, zij zit met een uitkering in de schuldsanering met schulden van de zaak die ze hebben gehad en manlief opent 2 weken geleden doodleuk een nieuwe zaak. Hij woont zogenaamd ook in Belgie maar is meer hier dan daar. Maar goed,daar ging het niet over, het gaat over dat rijbewijs. Waar moet ik zijn?
 
Quote
Navigatie
RE: Geen rijbewijs en toch rijden
Boterbloem  schreef op: 18-09-2012 15:05:40
zal het overigens nog wel even navragen, maar bij mijn weten kunnen ze gewoon rijdende controleren of iemand verzekerd heeft of een rijbewijs heeft (of dat er een melding is) en als ze dat dan weten dan kunnen ze er iets mee.
 
Quote
RE: Geen rijbewijs en toch rijden
Monica Mv 2  schreef op: 18-09-2012 16:33:33
Volgens mij heeft de politie limburg zuid ook een telefoonnummer waar je verkeersovertreders kan aanmelden.

Ik zou gewoon dat 0900 nummer bellen en daar naar vragen. Mijn man werkte vroeger in Maastricht en werd iedere dag voorbij gescheurd door een malloot in een dikke bak die mensen onderhand van de weg drukte, mijn man heeft toen dat nummer gebeld en de dag erna stond de politie te controleren met auto en motor. Dat is echt bewust geweest voor zo'n "gekken".

Bellen dus

Enne voor de rest begrijp ik je boosheid wel, het welbekende druppeltje hé
 
Quote
RE: Geen rijbewijs en toch rijden
Angelique  schreef op: 18-09-2012 20:29:54

Quote Boterbloem:
zal het overigens nog wel even navragen, maar bij mijn weten kunnen ze gewoon rijdende controleren of iemand verzekerd heeft of een rijbewijs heeft (of dat er een melding is) en als ze dat dan weten dan kunnen ze er iets mee.



wij zijn toen echt weggestuurd ze konden er niets mee doen
iemand die gewoon netjes rijd kunnen ze niet aan houden
ookal weten ze dus dat meneer geen rijbewijs hebben maaaaar ze moeten wel een reden hebben om hem staande te houden
ze mogen hem niet aan houden en om rijbewijs vragen als ze niet een terechte reden hebben
hij zou dus of ene ongeluk moeten veroorzaken of kapotte lichte bellen aan t stuur gene gordel enz klein vergrijp zou genoeg zijn hem staande te houden
maar zomaar aanhouden omdat er een vermoeden is dat kon niet
zo is ons dat toen verteld
maar goed deze man zou wegens vele andere overtredingen al gepakt moeten worden enz elfs daar komt ie steeds mee weg helaas hoe dat zit weet ik allemala niet exact isalleen stukje wat ik toen zag bij tros opgelicht
dat de slachtoffers geen aangifte konden doen voor de fieten die hun aan gaven
dus dat hij hun huis gehuurd had noit betaald had 3 mnd later vertrokken is en alle inboedel mee genomen heeft inc alle inbouw app
ik snap het ook niet maar dat werd verteld
 
Quote
Navigatie


Reageren op Geen rijbewijs en toch rijden
Naam
Bericht