Menu
 

Topic:

Reserveren, niet reserveren

Caatje  schreef op: 05-09-2012 10:25:02
Ik heb vorige week onze buggy op marktplaats gezet. Er werden gauw biedingen op gedaan en één persoon gaf aan dat ze hem voor een bepaald bedrag meteen diezelfde dag kwam halen. Prima, dacht ik, maar helaas, het lukte hun niet. Toen de vraag of ze de volgende dag mocht bellen voor een afspraak. Tuurlijk, geen probleem. Maar niks meer gehoord. Ik heb een mailtje gestuurd aan het eind van die dag met de vraag of ze nog geinterresseerd waren, waar ik ook niks meer op hoorde. Uiteindelijk de  buggy weer gewoon op te koop gezet.
Kreeg ik gister een belletje van een mevrouw die wel interesse had en graag wilde komen kijken. Ze ging oppassen op haar kleindochter en dan was zo'n buggy wel handig i,p.v steeds met een kinderwagen te sjouwen. Ze zou eind van de middag komen. Dus ik de buggy weer op gereserveerd gezet. Belt ze een half uur van tevoren af, want ze vond de kleine wieltjes toch wel een probleem. Waarom kijk je dan naar buggies, vraag ik me dan af. Ze zou vanmorgen weer bellen.
Nou, ik vind het goed, ik heb hem weer van gereserveerd afgehaald en ik reserveer hem voor niemand meer, tot diegeen hier voor de deur staat, haha!!
 
Quote
Navigatie
RE: Reserveren, niet reserveren
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 05-09-2012 10:29:11
Ik zet niet snel iets op gereserveerd, juist omdat er veel op het laatste moment afzeggen of gewoon niet komen opdagen. Mochten er in die tussentijd mensen mailen dan geef ik aan dat er iemand komt kijken en als die hem niet wil hebben dan mail ik diegene terug. Zo lukt het me vrijwel altijd wel om iets te verkopen. Heb vorige week zo mijn kinderwagen nog verkocht.
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Int  schreef op: 05-09-2012 11:13:16
Ik zet het nooit op gereserveerd. Ik laat het gewoon te koop staan tot het opgehaald is. En dan verwijderen.
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Son  schreef op: 05-09-2012 11:15:11
gewoon niet meer op gereserveerd zetten hoor.

En ik krijg idd ook veel mailtjes. Ik bied ..en kan het dan vandaag nog ophalen. Is gewoon een truk in de hoop dat je akkoord gaat voor een te laag bedrag
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Son  schreef op: 05-09-2012 11:16:19
en als er iemand in tussentijd mailt of belt, kun je zeggen, nou er komt dan en dan iemand kijken, als hij of zij hem niet neemt mag je hem hebben dan mail ik wel. Of zoiets
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Angelique  schreef op: 05-09-2012 11:19:08
nou idd ook hier geen reserverin mee
ik krijg ook mailtjes bel me op dan kom ik zsm voor dat en dat halen
a ben helemaal geen beller en b ik vind het zo opdringerig
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Caatje  schreef op: 05-09-2012 11:56:29
Dit is pas voor de tweede keer dat ik iets te koop zet, dus al die truukjes ken ik nog niet. Ik word al een  stuk wijzer van jullie. Vanaf nu zet ik niks meer op gereserveerd!
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Jolanda1974  schreef op: 05-09-2012 12:11:10
Aldoende leert men!! Ik zet ook niks op gereserveerd..
 
Quote
RE: Reserveren, niet reserveren
Flower  schreef op: 05-09-2012 12:47:27
ik zet ook niks meer op gereserveerd.
heb er soms best wel de balen van hoe sommige mensen met markplaats omgaan.
ik ben afgelopen voorjaar weer begonnen met verkopen op markplaats, en wist ook meteen weer waarom ik drie jaar geleden gestopt was
bieden, ik een berichtje sturen dat ik akkoord ga, en gewoon niks meer laten horen.
of zelfsal rekeningnr enz.uitgewisseld en dan niks meer laten horen.....
vindt het zo onvatsoenlijk.
ik snap dat heel veel mensen op veel dingen tegelijk bieden, maar laat dan gewoon ff horen dat je geen interesse meer hebt, geen probleem toch???
 
Quote
Navigatie


Reageren op Reserveren, niet reserveren
Naam
Bericht