Menu
 

Topic:

Duizeligheid, tips?

Parel  schreef op: 29-08-2012 13:33:52
Hallo,

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen om van de duizeligheid af te komen.
Het is draaiduizeligheid waar ik ook flink misselijk van wordt. Eerst dacht ik aan mn evenwichtsorgaan maar het zou ook uit mn nek kunnen komen.
Als ik even op mn hurken zit dan krijg ik vaak daarna een aanval, of als ik op een bepaalde manier omhoog kijk. Maar soms komt het zo uit het niets! Het heeft niet te maken met snel opstaan en sterretjes zien. Dit is echt duizeligheid die gerust een paar uur kan duren.

Wie zou mij het beste kunnen helpen? Een fysio, kraker? Iemand een tip voor mij?

Gr Parel
 
Quote
Navigatie
RE: Duizeligheid, tips?
Angelique  schreef op: 29-08-2012 13:35:21
gewoon naar de ha toe gaan die kan je bekijken en naar de juiste doorverwijzen en waarschijnlijk oko wat bloedonderzoeken

eet en drink j wel genoeg?
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Alice  schreef op: 29-08-2012 13:44:31
Inderdaad naar de huisarts gaan.
Bloeddruk laten meten, je bloedwaardes, misschien heb je ergens een tekort ofzo.
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Parel  schreef op: 29-08-2012 13:55:02
Ik ben er al eens voor naar de huisarts geweest. Bloeddruk is oke, iets laag, maar dat was normaal bij mijn leeftijd en gewicht. Bloedonderzoek is ook gedaan en daar kwam niets uit. Ik ben wel de laatste maanden overspannen?depressief geweest en toen kwam de duizeligheidheid ook gelijk terug. Nu gaat het langzaamaan iets beter, behalve de duizelingen. Vandaar mijn vraag hier, ik twijfel om naar een manueel therapeut o.i.d te gaan.
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Bloemblaadje  schreef op: 29-08-2012 14:06:01
Ik ben voor deze klachten bij een manueeltherapeut geweest. Ze heeft me goed te pakken gehad, maar het heeft bij mij wel goed geholpen. Je kunt altijd een afspraak maken om er even naar te laten kijken.
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Chloe-niet Ingelogd  schreef op: 29-08-2012 15:20:16
als de huisarts lichamelijk niets heeft kunnen vinden, dan denk ik dat de duizeligheid typisch met je overspannenheid/depressie te maken heeft. Is bij mijn weten 1 van de vele klachten die daaraan inherent zijn. Ik kan erover mee praten helaas, je kan er de raarste klachten door krijgen! Misschien toch nog eens met de huisarts overleggen, misschien dat die nog ideeen heeft wat je eraan kunt doen?
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Femke  schreef op: 29-08-2012 15:51:32
google eens op de ziekt van meniere...Meestal gaat het over door gewoon door te lopen, als je ene evenwichtsorgaan het wat minder doet dan de andere heeft hij tijd en ervaring nodig om weer goed te functioneren, nou ja aan te passen zeg maar. Dat betekent dat de tijd het heelt en dat je er doorheen moet...
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Dicha  schreef op: 29-08-2012 16:07:38
Zat ook te denken aan Meniere..maar het kan ook vorm van hyperventileren zijn.

Vraag een verwijskaart voor de KNO, die kan al vrij snel zien of er sprake is van Meniere..
 
Quote
RE: Duizeligheid, tips?
Cir  schreef op: 29-08-2012 19:16:56
Mijn zus heeft een keer een ontsteking aan haar evenwichtsorgaan gehad, heeft daar weken last van gahed, kon geen kant op door de duizeligheid. Ze kon er verder weinig aan doen en het ging uiteindelijk ook weer vanzelf weg.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Duizeligheid, tips?
Naam
Bericht