Menu
 

Topic:

veiligheidswaarschuwing zwitsal

Angelique  schreef op: 23-08-2012 10:38:49












Veiligheidswaarschuwing Zwitsal Besteksetje
Lees onderstaande nieuwsbrief goed wanneer jij een besteksetje van Zwitsal hebt!
Zwitsal wil alle vaders en moeders waarschuwen voor mogelijke kwaliteitsproblemen met het besteksetje dat we onlangs bij 3 producten gratis kado hebben gegeven. Mocht je iemand kennen die ook zo’n besteksetje heeft dan willen we je vragen om deze persoon ook te waarschuwen.









Er is namelijk gebleken dat de tandjes van het vorkje kunnen afbreken wanneer er grote kracht op wordt gezet of wanneer het vorkje op te veel vermogen in de magnetron wordt verwarmd.

Hoewel alle controles vooraf lieten zien dat het besteksetje aan alle kwaliteitseisen voldoet en op de verpakking staat dat het setje niet in de magnetron mag, willen we absoluut geen risico lopen. Want voor Zwitsal is alleen het allerbeste goed genoeg.

Daarom willen we iedereen die in het bezit is van een besteksetje vragen om het volledige besteksetje, met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer, op te sturen naar:

Zwitsal
Antwoordnummer 1075
6200 VB Maastricht
Zwitsal bestek


Omdat we dit heel vervelend vinden en we onze excuses aan willen bieden krijg je in ruil voor het besteksetje binnen drie weken een leuk Zwitsal pakketje toe gestuurd.

Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je gratis contact opnemen met de Zwitsal consumenten service: 0800-2500052
(bereikbaar tussen 9.00-19.00 uur)
 
Quote


Reageren op veiligheidswaarschuwing zwitsal
Naam
Bericht