Menu
 

Topic:

rechtbank vraagje

Anoniem  schreef op: 17-08-2012 16:30:02
lieve meiden,wie weet antwoord?
mijn ex is al meer dan 1 jaar alles tegen het werken,hij zegt op de rechtbank vanalles wat hij niet waarmaakt! hij zou eerst zoveel allimentatie gaan betalen,gaat dan zelf weer niet accoord met dit alles want kan het toch niet betalen,weer naar de rechtbank nieuwe uitspraak hij zou alle schulden op zich nemen stelt hij zelf voor!!!!!!!!,dan hoefde hij geen allimentatie te betalen,maar hij betaalt dus helemaal niks,nu wil hij weer naar de rechtbank gaan en weer alles laten veranderen,dat ik toch maar de helft mee moet betalen van alles,terwijl hij in de kosten van de kinderen school sport enz. geen euro meebetaald! kan hij dit zomaar zelf blijven veranderen? of zou de rechtbank zelf zeggen nu is het klaar?
 
Quote
Navigatie
RE: rechtbank vraagje
C@th  schreef op: 17-08-2012 18:26:20
nee, dit kan hij niet blijven veranderen. ik neem aan (eigenlijk hoop ik) dat je een advocaat hebt? mijn ex wilde ook vanalles, hield de scheiding tegen etc.. zodra je een voorlopige voorzieningen hebt aangevraagt en toegekend hebt gekregen kan je het LBIO inschakelen voor de alimentatie die hij niet of maar de helft heeft betaald (moest ik helaas ook doen)

als je nog geen advocaat hebt, schakel er 1 in. als jij een minimum inkomen hebt kan je rechtsbijstand aanvragen en dan betaal je eenmalig 100 euro en wat extra kosten voor als je een rechtzaak hebt (was intotaal iets van 200 euro kwijt en ik heb 3x in de rechtbank gezeten)

als het een rechtzaak wordt moet je gewoon vertellen dat je hem niet meer geloofd met zijn beloftes, hij komt niks na. een rechter luisterd naar beide verhalen. en als hij ziet dat je ex niets doet en elke keer alles veranderd, zal hij echt wel in jouw voordeel oordelen.

ik hoop echt dat hij in ziet dat hij zijn kinderen te kort doet.

ik wens je iig heel veel sterkte, dit is niet niks zo.
 
Quote
RE: rechtbank vraagje
Anoniem  schreef op: 17-08-2012 20:44:03
nee dat is het hem juist,ik heb zeker een advocaat,al 2 keer op de rechtbank geweest,dit is al de 2 de voorlopige voorziening,maar nu gaat hij weer in feite tegen zijn eigen uitspraak in hoger beroep,hij wil het weer laten veranderen!
lbio was ingeschakeld die legde weer alles stop omdat zijn advocaat daar naar had gevraagd,toen op de rechtbank werg gezegd dat als hij geen allimentatie betaalde hij dan wel alle schulden en hypotheek op zich moest nemen,ook daar ging hij mee accoord,maar nu wil hij het dus weeeer laten veranderen,word helemaal gek ervan,ik heb het helemaal gehad
 
Quote
Navigatie


Reageren op rechtbank vraagje
Naam
Bericht