Menu
 

Topic:

Ik ontplof!!!!

Pino  schreef op: 13-08-2012 03:26:07
Aarrrrrgggghhhhh!! Al een uur met middelste zoon (5 jaar) bezig. Eerst een nachtmerrie, kan gebeuren, getroost en weer in bed. Toen hoorde ik wat, stond ie uit het raam te kijken!! Ik werd al boos. Vervolgens nog keer of 4/5 bed uit: plassen, kan niet slapen, er zit een giftige slang in mn kamer etc!

Pffff snap best dat ie ff niet kan slapen, maar het ergste is: om 4.00u gaat manlief eruit en Thijs gaat met hem mee (papa zit op de vrachtwagen).

(ik hoor hem nu weer lopen boven..... zucht....)

Dat betekent dus zowel voor hem een veel te korte nacht, als voor mij ontzettend gebroken want om 4.00u moet ik even helpen hem aan te kleden etc.

Dus nu zit ik maar beneden!! Ik wacht wel tot het 4.00u is en ze de deur uit zijn en dan hopelijk weer lekker slapen!!

Manlief ligt ook nog eens onwijs te snurken dus ik was net even onwijs ontflofd!!!!!!!!

Zo dat moest er even uit...
 
Quote
Navigatie
RE: Ik ontplof!!!!
Pino  schreef op: 13-08-2012 03:27:38
Oh ik vergeet erbij te zeggen dat mn man wil in een auto met slaapcabine rijdt, dus Thijs kan (en moet) in de auto nog slapen. Anders zou ik hem nooit op zo'n tijdstip mee laten gaan hoor!
Maar ja, slaap kan je niet dwingen dus ik hoop wel dat ie dat ook echt gaat doen... Komt vast wel goed (anders in de loop van de dag wel) maar kan hier zooo slecht tegen he...
 
Quote
RE: Ik ontplof!!!!
Lelie  schreef op: 13-08-2012 07:47:39
Misschien is hij wel zenuwachtig voor vandaag? Hij zal het vast niet expres doen toch?
Maar het is inderdaad vervelend als je niet goed kan slapen!
 
Quote
RE: Ik ontplof!!!!
Pino  schreef op: 13-08-2012 09:59:26
Ja achteraf denken we dat hij er "op geslapen heeft" zegmaar!! Hij vond het zo gaaf en stoer om met papa mee te gaan en ook nog in het donker!

Het was een beetje alles bij elkaar dat ik soort van ontplofte... Telkens als ik bijna sliep was er weer wat of was mn man ineens vreselijk aan t snurken!! En dan met die klok in je achterhoofd.. ik had gewoon geen zin voor een half uurtje te gaan slapen en er dan weer uit te moeten (en helemaal naar beneden, de mannen helpen weg te gaan, dus klaarwakker) dus vandaar maar beneden gaan zitten!

Straks maar eens bellen en horen of Thijs nog in de auto geslapen heeft! Hoop het maar anders wordt het een lange dag voor hem!
 
Quote
RE: Ik ontplof!!!!
Karinmv3  schreef op: 13-08-2012 23:20:07
Kan het me voorstellen hoor, heb het ook als ik vroeg op moet en de kinderen komen steeds uit bed. Ben het dan zo zat en door de tijdsdruk kan ik niet slapen terwijl het wel moet.

Maar denk wel dat het voor hem zo spannend was dat hij gewoon onrustig was. Hopelijk heeft hij nog wat geslapen en anders haalt hij het vast wel weer ergens in, en jij hopelijk ook.
 
Quote
RE: Ik ontplof!!!!
Pino  schreef op: 14-08-2012 22:35:16
Ja dat is het ook inderdaad, die tijdsdruk! Eigenlijk zou je gewoon geen klok moeten hebben!

Ja hij heeft nog heerlijk geslapen! 's Ochtends 1,5 uur op het bed in de vrachtwagen en later op de dag nog een uur gewoon in de stoel. Hij wou natuurlijk niet meer in bed (niet toegeven) maar op een gegeven moment hield ie het gewoon niet meer vol!

Uiteindelijk ook nog eens pas 20.00u thuis! Toen douchen en nog eten en om 21.15u lag hij pas in bed! Vanmorgen even voor 8.00u wakker en redelijk fris en fruitig vandaag! Dat doet zijn grote zus hem niet na, als die zo'n dag had gehad was ze vandaag niet te genieten geweest!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ik ontplof!!!!
Naam
Bericht