Menu
 

Topic:

jongste naar school, vind het moeilijk

Mvi  schreef op: 11-08-2012 07:51:21
het gaat gebeuren, mijn jongste gaat dinsdag voor het eerst naar school, mijn man en ik brengen hem samen weg, hij moet dan wel overblijven en om 1530 haalt mijn moeder de kinderen uit school en gaan dan naar ons huis. Ik heb de riedel met onze oudste meegemaakt, dat ging heel goed, maar merk dat ik dit ook weer moeilijk vindt. Ook dat de vakantie afgelpen is, heb genoten van de weken dat ze thuis waren (heb zelf wel alweer gewerkt maar dat zijn ook maar 2 dagen in de week) en dan is straks iedereen weer aan de gang. wie heeft daar nog meer last van?
 
Quote
Navigatie
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Karinmv3  schreef op: 11-08-2012 09:22:49
Ja ik herken het. Mijn middelste gaat bijna naar school. Ze is er heel erg aan toe, dus het is goed, maar ik blijf thuis met een kleintje van nog geen 1,5. Lijkt me zo stil.

En die vakantie, we hebben nog een week, ma ar van mij mogen het er wel weer 6 zijn, we vinden het heerlijk zo. Geen gestress om op tijd te zijn, niet die drukte bij de school, doen wat je wilt, wanneer je er zin in hebt.
 
Quote
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Karinmv3  schreef op: 11-08-2012 09:26:36
Wast ik wel een voordeel vind is dat we weer een leuke tijd in gaan, vind het na de zomer zo weer herfstvakantie en dan krijg je weer sinterklaas en kerst, vind ik ondanks het weer altijd wel wat hebben.
Vanaf januari kijk ik weer uit naar de zomervakantie
 
Quote
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Pino  schreef op: 11-08-2012 16:10:26
Herken je gevoel heel erg!
Mijn jongste gaat volgend jaar na de zomervakantie pas (dus ik heb nog een heel jaar) maar ik zie er gewoon nu al tegenop, erg he! Merk dat ik steeds denk "o jee volgend jaar om deze tijd.." etc!
Vind het ook gewoon zo gezellig nu met hem thuis! Oudste twee gaan naar school en die ochtenden met de jongste alleen zijn zo gezellig! Echt quality time met hem alleen! Dat ga ik heel erg missen!

Wij hebben nog een weekje vakantie maar het is omgevlogen zeg... Vind het ook jammer dat we straks weer allemaal aan de gang moeten en weer helemaal in het ritme van vroeg op, school, clubjes, zwemles, etc! Pff... vond het heerlijk relaxed en gezellig deze weken!!

Dus tja herken je gevoel maar kan verder je alleen maar succes wensen! Ik hoor om me heen dat het vanzelf went dus daar moeten we dan maar op vertrouwen he...

Liefs!
 
Quote
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Roa  schreef op: 13-08-2012 12:03:16
Mijn jongste gaat Januari voor het eerst naar school. Ik zie er ook erg tegenop. Heb dan ook 10 jaar met een kleintje thuis gezeten dus weet al haast niet meer beter. Ik werk alleen sávonds dus ben hard aan het verzinnen wat ik met die tijd dat hij op school zit ga doen. Het lijkt me zo vreemd helemaal alleen in huis. Volgens mij wil ik dan ook gewoon weg. Het probleem hier is dat ze niet kunnen overblijven dus werken overdag word lastig en is financieel niet nodig. Maar van thuis zitten word ik depri. Heeft er iemand tips ? Ik zat al te denken aan een ochtend sporten of zo...maar ik merk dat ik echt uit een ei kom ofzo. Ben zo gericht op de kids geweest dat ik me gewoon een beetje verloren voel straks denk ik.
 
Quote
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Mvi  schreef op: 13-08-2012 21:34:17
moeilijk he! morgen is het zover, hij wil niet naar school omdat hij me dan erg gaat missen slik! ik ben aan de ene kant erg blij met tijd alleen, kan ik het huishouden iets meer op het gemak doen en ik werk 20 uur dus lekker alleen de stad in en een beetje huishouden, voelt echt als vakantie. maar het blijft vervelend zo'n eerste keer.
 
Quote
RE: jongste naar school, vind het moeilijk
Roa  schreef op: 14-08-2012 20:41:18
En hoe was het? Meegevallen of niet?
 
Quote
Navigatie


Reageren op jongste naar school, vind het moeilijk
Naam
Bericht