Menu
 

Topic:

Leuk uitstapje omg. Zeeland

Esther Mv Thomas  schreef op: 09-08-2012 20:16:24
Omdat het dit weekend mooi weer wordt én omdat maandag hier de scholen weer beginnen, willen we nog een leuk dagje weg. Het liefst iets met water......iets van een waterspeeltuin dus.
Wij wonen echter in Middelburg en de meeste dingen in de buurt kennen wij al. En nee, we gaan niet naar het strand....(daar heb ik een hekel aan, we gaan wel eens naar het Veerse Meer, maar ik wil echt een dagje weg nu, ook met speeltuin etc. erbij dus).
We willen best een stuk rijden, maar liever niet meer dan anderhalf uur. Dus zit je op ongeveer 150 km als maximum.

Wie weet leuke waterspeeltuinen in de omgeving Zeeland/Brabant/Zuid-Holland/België?
Plaswijckpark kennen wij al....

Het liefst dus iets van een waterspeeltuin met gewone speeltuin erbij. Wijzelf hoeven niet te zwemmen, het is dan meer voor ons zoontje van 6,5 jaar. Wel graag dat je er leuk bij kan zitten (stoelen, bankjes). Ik kan niet zo lang op de grond zitten namelijk.
 
Quote
Navigatie
RE: Leuk uitstapje omg. Zeeland
Mo27  schreef op: 09-08-2012 20:33:58
in delft heb je er twee maar dan ben je weer bijna 2 uur onderweg!
 
Quote
RE: Leuk uitstapje omg. Zeeland
Esther Mv Thomas  schreef op: 11-08-2012 22:27:14
Wij zijn vandaag in Drievliet geweest. De afstand viel ons nog mee (Den Haag klinkt zo ver weg), we reden er 1 uur en 3 kwartier over (wij vinden 1 uur rijden al normaal, omdat je dan net Zeeland uit bent.....).
Het weer viel daar wat tegen trouwens, veel wolken (ik weet niet hoe het hier in Zeeland was, bij terugkomst in ieder geval stralend blauw). Maar het bleef droog en de temperatuur was prima, niet te warm (want dat is ook niet fijn). Maar we zijn wel blij dat we niet voor een water-iets hadden gekozen......

En onze zoon? Die heeft een heerlijke tijd gehad! Hij mocht in veel dingen al alleen en dat is heel leuk voor hem, aangezien wij net een draaimolen aandurven.......Oké, mijn man is ook nog mee geweest in de wildwaterbaan (dat je met zo'n bootje naar beneden valt). Hij mocht daar wel alleen in, maar dat zagen wij toch niet zitten. Vooral de achtbaan waar hij alleen in mocht (soort trein) was zijn favoriet, daar is hij wel 10 keer in geweest.......Het was ook niet superdruk, de langste wachttijd was iets van 10-15 minuten. Op het laatst kon hij steeds doorlopen en nog een keer gaan.
Zelf hebben wij niet veel gedaan, maar dat hoeft voor ons ook niet. Ik vind het zelf al leuk genoeg om naar andere mensen te kijken etc. We hebben wel de monorail, tractor, reuzenrad, ander soort wagentje gedaan.

We waren er van openingstijd tot sluitingstijd, dus dat zegt genoeg.......
 
Quote
RE: Leuk uitstapje omg. Zeeland
Nimmie  schreef op: 11-08-2012 23:29:26
Hier hoogerheide was het stralend (wij grenzen aan Zeeland) we hebben lekker in bad gezeten buiten Hihi...
Maar heerlijk als je , je vermaakt hebt
 
Quote
Navigatie


Reageren op Leuk uitstapje omg. Zeeland
Naam
Bericht