Menu
 

Topic:

ruzie gemakt waar kinderen bij zijn

Even Zo  schreef op: 08-08-2012 23:00:45
het was een hele gezellige avond allebei een beetje aangeschoten ik ga de kinderen op bed leggen, blijkt mijn dochter die dag haar hele kamer verbouwd te hebben met een vriendinnetje , dus ik ben dat aan het opruimen, mijn zoon roelt mij steeds vanaf zijn kamr dus ik denk, waarom gaat mijn vriend er niet ff naartoe, stort ineens een kast in elkaar, dus ik wordt zo verschrikkelijk boos en roep mijn vriend erbij. dus, op dat moment werd het mij overduidelijk teveel en werd vreselijk boos en hij op mij (nog nooit gebeurd in al die 12 jaren) mijn dochter bang, mijn zoontje huilen. ik voel me vreselijk, vriend boos op bed en ik hier met een kater op de bank. ik voel me vreselijk schuldig maar de kinderen toe, maar snap niet dat mijn vriend mij niet kwam helepen, maar hijn hoorde me niet zegt hij. en dan heb je tot overmaat van ramp allebei iets teveel gedrinken, vind het echt vreselijk. wie stelt me gerust?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: ruzie gemakt waar kinderen bij zijn
Worteltje  schreef op: 09-08-2012 21:53:47

Quote marie8:
Zolang als het geen probleem is...er ook geen probleem van maken.



Helemaal mee eens. Bij iedereen ligt de grens anders, als je met drinken maar geen probleem voor een ander creeert(kids bv) dan moet een ieder het voor zich weten.
Jou vader creeerde wel een probleem voor een ander dus en dat vind ik ook not done.
 
Quote
RE: ruzie gemakt waar kinderen bij zijn
Marie8  schreef op: 09-08-2012 22:03:27
En zelfs mijn vader....ach...weet je....als kind heb ik van bepaald gedrag wel last gehad.
Mijn kinderen mogen best een dun laagje eelt krijgen. Liever niet die dikke laag van mij, maar wat jij ook zegt worteltje....anders gaan ze als ze wat ouder zijn ergens op los omdat ze het niet kennen. Daar ben ik het wel mee eens. Liever dat ze wat minder wereldvreemd zijn. Binnen grenzen uiteraard.
Hetzelfde met ruzie. Mijn ouders hadden vroeger altijd ruzie. Ik kon niet anders als ruzie. Maar bij mijn man thuis, daar werd alles verborgen gehouden voor de kinderen. Gevolg: ik altijd in de aanval, maar hij bang voor iedere stemverheffing. Niks gewend die jongen.
Mooie middenweg: onze kinderen zien wel eens onze irritatie en onze ruzies die binnen grenzen blijven. En heel belangrijk: zien dat het weer goedgemaakt wordt!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op ruzie gemakt waar kinderen bij zijn
Naam
Bericht