Menu
 

Topic:

Leuke kampeervakantie Oostenrijk?

Mveenc  schreef op: 08-08-2012 13:54:04
Wij vertrekken maandag naar Oostenrijk, maar kan niet echt een camping naar mijn zin vinden....als je op zoover kijkt is overal wel kets mis mee.
We zoeken een campin in Karinthie, het liefst met een (peuter) zwembad en gewoon bad en anders een meer wat langzaam afloopt, het liefst ook glijbanen etc, een restaurant/ pizzeria, winkel waar je broodjes kan halen, animatie of alleen disco in de avond, en niet al te kleine plekken want onze caravan moet er op kunnen. Oh ja, ook knap sanitair.
Wie heeft er suggesties?

 
Quote
Navigatie
RE: Leuke kampeervakantie Oostenrijk?
Sammy  schreef op: 08-08-2012 13:59:05
Toen ik nog thuis woonde (lang geleden) kampeerde we vaak op camping Alpenfreude in Wertschach. Toen was er een zwembad en regelmatig dingen te doen op de camping. Ik weet dat de camping nog bestaat, maar heb geen idee hoe het er nu is.

De camping lag in de buurt van Villach en de grens met Slovenië en Italië.
 
Quote
RE: Leuke kampeervakantie Oostenrijk?
Monica Mv 2  schreef op: 08-08-2012 15:07:20
Faakersee, daar ligt een geweldige hele grote camping. En het erge is, ik ben de naam kwijt.

Aan de ossiachersee ligt ook een gave camping.

Kortom ik zou rondom de See'en gaan zoeken. Gaan jullie op de bonnefooi?
 
Quote
RE: Leuke kampeervakantie Oostenrijk?
Mveenc  schreef op: 08-08-2012 22:29:10
Ja, we gaan idd op de bonnefooi. We besluiten pas op het laatst waar we heen gaan, kijken naar de twee weekse weersverwachting.... We gaan de laatste drie weken en de ergste drukte is wel over dus we nemen de gok. Altijd al gedaan trouwens, alleen volgend jaar moeten we wel reserveren want dan gaan we midden in de bouwvak.
Maar goed, ik zal eens gaan kijken naar faakersee. Bij de ossiachersee had ik idd al wel een aantal campings gevonden, maar bij zoover wordt zo veel negatiefs geschreven.....misschien kun je nog achter de naam van de camping aan de ossiachersee komen?
 
Quote
Navigatie


Reageren op Leuke kampeervakantie Oostenrijk?
Naam
Bericht