Menu
 

Topic:

galblaas operatie

Marion  schreef op: 07-08-2012 22:17:50
hallo, ik krijg binnenkort een galblaasoperatie. nu vroeg ik mij af hoe lang je erna moet herstellen. zijn hier ook meiden die zo'n operatie hebben gehad? hoe lang erna ging je weer aan het werk? hoe lang moet je in het ziekenhuis blijven?

mvg marion
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: galblaas operatie
Kwebbel  schreef op: 05-10-2012 07:27:21
Jess, dus je bent ook geopereerd, fijn dat het zo meegevallen is ! Hopelijk herstel je nu ook snel ! Je was inderdaad weer vlot wakker zeg ! Hebben ze de hele galblaas nu weggehaald?
Ben blij dat ik een positief verhaal lees ! Sterkte met het verdere herstel !!

Ik ben maandag bij de chirurg geweest en hij vertelde mij dat de galblaas verdikt was en hij waarschijnlijk een kijkoperatie wil doen. Moest ook nog even bloed prikken en dan hoor ik komende dinsdag hoe en wat..ben allen een beetje angstig voor opereren. Hij zou mij dinsdag vertellen wat de bedoeling gaat zijn. Wat ik me wel afvroeg, halen ze bij een kijkoperatie altijd meteen de galblaas eruit? Ben ik eigenlijk vergeten te vragen.. was een beetje van slag door het feit dat hij zij dat hij me wilde opereren..

Marion, vervelend dat je zo lang last hebt gehouden van de narcose, ben je nu weer goed op de been verder dan? Heb je nog klachten?

Cir, jij moet volgende week ofniet? Succes, laat je ook weten hoe het gegaan is?



 
Quote
RE: galblaas operatie
Cir  schreef op: 09-10-2012 16:53:28
Hee,

Ik heb de arts toch maar gevraagd of ik een nachtje mocht blijven en dat was goed alleen wordt de opertie een dagje vervroegd dus ik mag me morgen om 10:00 uur melden.

Gisteren heb ik voor de zekerheid ook nog een echo gehad en daar waren geen stenen op te zien
nou, ik heb toch de klachten dus de operatie gaat gewoon door.
 
Quote
RE: galblaas operatie
Cir  schreef op: 11-10-2012 22:12:10
Hee Kwebbel,

Nou, ik heb het achter de rug hoor. Ging allemaal heel goed. De napijn vind ik wel tegenvallen, ben nog niet erg mobiel en zit nog volop aan de zware pijnstilling. Hopelijk gaat het morgen weer iets beter.
 
Quote
RE: galblaas operatie
Kwebbel  schreef op: 12-10-2012 07:10:24

Hey Cir,

Dus je hebt het achter de rug ! Fijn dat alles goed is gegaan ! Hopelijk wordt de napijn ook snel minder, red je je een beetje?
Wel pittig met 4 kinderen !

Ik ben ook weer bij de chirurg geweest en de ontsteking is gezakt. Dit betekende dat de galblaas er niet meteen uit moest. Natuurlijk houd je wel een kans dat de ontsteking terug komt. De arts liet mij voor de keuze en heb toen toch besloten om nog te wachten tot januari...kijken hoe het dan gaat. Volgens de arts kan het op zich geen kwaad, alleen bij klachten of pijnaanvallen direct bellen want de kans is groot dat de ontsteking wel terug komt aangezien de galblaas nog wel verdikt is..


Sterkte de komende tijd, ik hoop dat je snel weer opknapt !!!

groetjes
Kwebbel

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op galblaas operatie
Naam
Bericht