Menu
 

Topic:

beschamende dromen

Princesss  schreef op: 30-11-2011 10:28:01
hallo

ik doe dit echt compleet anoniem omdat ik me er voor schaam, niemand weet het. zelf mijn man niet. maar wil het toch delen en kwijt

ik heb soms van die hele rare dromen

dan wordt ik ontvoerd door iemand die ik ken of door beroemde personages (dan de naam hoe ze op tv heten en niet in het echt)

dan ben ik een dochter van 1 van die,die bescherming nodig heeft tegen de maffia

dan heb ik eens een droom dan wordt ik ontvoerd en verkracht

dan heb ik wel eens dromen dat ik naar bed ga (vrijwillig) met iemand die ik kan.

of ik wordt zodanig mishandeld dat ik net nog leef. dit gebeurd dan in een kerker of kelder.

ik kom niet van die dromen af..zou ook niet weten hoe ik eraan kom...heb het proberen op te zoeken,maar kom er ook geen wijs uit omdat de pagina`s elkaar tegen spreken.

liefs princesss
 
Quote
Navigatie
RE: beschamende dromen
Princesss  schreef op: 30-11-2011 15:04:54
niemand die mij hier mee kan helpen om eraf te komen
 
Quote
RE: beschamende dromen
Nimmie  schreef op: 30-11-2011 15:08:59
Ik heb geen flauw idee..
 
Quote
RE: beschamende dromen
Princesss  schreef op: 30-11-2011 15:15:15
ik wil er dolgraag vanaf
 
Quote
RE: beschamende dromen
Anoniem  schreef op: 30-11-2011 15:20:00
gesprek bij een psycholoog misschien??

De droomuitleggingen op internet zullen elkaar vast tegenspreken, iedereen zou daar wat op kunnen zetten, maar het is voor een leek lastig zoeken wat waar en echt is.

Toch verwerk je dingen in je dromen waar je overdag, of onderbewust mee bezig bent. Ik zou het dan ook zeker aanraden om er hardop met iemand over te praten. En als je dat liever niet met je vriend doet, zou ik dus naar een psycholoog gaan. Niet omdat ik denk dat er iets mis is met je, maar gewoon om hardop van gedachten te kunnen wisselen met een vertrouwenspersoon.
 
Quote
RE: beschamende dromen
Made  schreef op: 30-11-2011 15:38:38
Dromen zijn vaak verwerkingen van het dagelijkse leven.

Ik heb het ook vaak gehad...verschrikkelijke dingen gezien over mijn dochter, zo erg en het leek zo realistisch, werd helemaal shakend en jankend wakker destijds. De beelden bleven maar in mn hoofd spoken en werd er helemaal gek en paniekerig van en dmv EMDR zijn de beelden uit mn hoofd verdwenen. De dromen gingen op den duur vanzelf weer over. Achteraf gezien zat ik in een stressvolle situatie toen ik veel droomde. Droom nu bijna nooit meer, althans geen schokkende dingen.

Heb je op het moment misschien veel stress? Of ben je zwanger (dan dromen de meesten ook vaak bizarre dingen die heel realistisch lijken)
 
Quote
RE: beschamende dromen
Princesss  schreef op: 30-11-2011 21:43:53
nee ben niet zwanger..

tijdens de zwangerschap heb ik heel vaak over de dood gedroomd..vaak over de baby.. maar ik zag de kleine baby dan niet..alleen alles erom heen en wat duide op de baby wat bij mij in de buik zat. (ze is gezond geboren en huppeld er nu lekker op los)

tja stress is hier wel soms wat minder.maar er zitten ook dagen bij dat het behoorlijk heftig is.
niet tussen ons gezin, maar door de familie.
 
Quote
RE: beschamende dromen
Patriciia*  schreef op: 30-11-2011 21:59:33
Toen ik was bevallen van mijn zoon 8 jaar geleden had ik ook van die rare dingen. Ik was toen heel bang om dood te gaan. Echt ik dacht aan niks anders....niet alleen in mijn slaap, maar ook overdag. Ik dacht dat ik gek werd en ook ik praatte daar niet over. Totdat ik op vakantie ging en een leuke vrouw leerde kennen waarmee ik gezellig kon kletsen. Op den duur kregen wij het dus over mijn vreemde gedachtes. Het luchtte mij heel erg op.

Weet niet of het door die gesprek kwam of vakantie, maar niet veel later had ik er geen last meer van. Heb er dus ongeveer 8 maanden last van gehad.

Ik zou zeggen praat er met iemand over.....stap over je schaamte heen. Echt het is zo fijn als iemand ervan af weet.

Sterkte ermee......het is echt super vervelend.
 
Quote
Navigatie


Reageren op beschamende dromen
Naam
Bericht