Menu
 

Topic:

ervaring beter bed

Krumelke  schreef op: 07-08-2012 15:11:54
flink gespaard hebben we voor een nieuwe kamer voor onze zoon. we kopen vaker iets bij leen bakker, kwantum e.d. en deze keer wat langer gespaard voor een kamertje van een beddenspecialist.
bij beter bed zagen we een mooi kamertje en dat gekocht.

nou is dat geleverd en we zijn zeer teleurgesteld over de kwaliteit. er miste onderdelen dat op de eerste plaats en daarbij bij het aandraaien van een schroefje (gewoon met schroevendraaier) gaf al een scheur in het materiaal als je het iets strakker deed.
ik kon gisteren wel janken zo erg viel het me tegen (en heb nog last van hormonen en overdag een krijsende baby en een gestresste kleuter). ook mijn man was diepteleurgesteld.

daarop hebben we gebeld en kregen te horen dat we de eerste ooit waren die we klaagden over de kwaliteit en dat was het.....ontbrekende spullen krijgen we ooit geleverd (wanneer kon ze niet zeggen, we kregen vanzelf wel een briefje in de bus wanneer ze kwamen).

pffff had dit zo niet verwacht vn een speciaalzaak met alleen bedden.....maar voor ons nooit meer beterbed. hoop maar dat de spullen snel komen. we hebben echt het idee dat we enorm veel geld weggegooid hebben. normaal zouden we nooit zo'n bedrag uit geven maar omdat we nu iets goeds wilde dat zijn hele basisschooltijd mee zou gaan kozen we hiervoor. maar dat hadden we beter niet kunnen doen.

zijn wij echt de enige die slechte ervaring met beterbed hebben?
 
Quote
Navigatie
RE: ervaring beter bed
3prachtkinders  schreef op: 10-08-2012 14:18:25
Ik heb mijn eigen bed gekocht bij beter bed, en geen klachten, netjes naar boven gebracht in elkaar gezet en het oude bed meegenomen.

Ik spreek wel over 6 jr terug.

Mijn oudste is nu 10 jr en heeft al 2 slaapkamers versleten. Haar eerste bed kwam van de meeneemafdeling Neckermann, en later kwam haar kamer van de leenbakker. Kast binnen een jaar gesloopt (railsjes van de laatjes in diggelen) bed kon niks hebben idem dito lattenbodem, en de laatjes van haar bed, klopte verhoudingsgewijs niet, te krap, te kort, en spijkertjes die vlug loslieten (na kit!) en spijkertjes extra, heeft het 2 jr geduurt dat het weer losliet, gewoon te veel spanning. Heb het gauw weggedonderd.

Ik hoop dat je er lang mee kan doen, want het verschilt per kind enzv, die zuinig is, of de boel sloopt.

Mijn oudste is een sloper, de middelste niet, en de jongste kan ik niks over zeggen.
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Krumelke  schreef op: 14-08-2012 16:47:17
vandaag kregen we een handgreep en 2 schroeven.....
leuk, maar niet van de door ons gekochte serie en we misten geen handgrepen....

vertrouwen wordt er niet beter op...bereikt een dieptepunt op deze manier.
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Nina1  schreef op: 14-08-2012 16:58:19
Heb je een rechtsbijstand verzekering? Laat deze er er s naar kijken. Want dit kan niet zo!
Ik had ook de hele handel weer ingepakt en teruggebracht. Voor dat geld mag je een degelijke ombouw verwachten!
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Caithy  schreef op: 14-08-2012 17:45:42
Ik vind 270 euro voor een kinderbed een prima prijs als je echt voor kwaliteit gaat. Echterzou ik het zelf nooit uitgeven! Ik ga liever naar Ikea of leenbakker of pimp het en koop vanaf marktplaats.

Nu mijn kids de leeftijd krijgen van een eigen kamer heb ik gemerkt dat bv de prinsessengedoe van mijn dochter (bijna 6 jr) richting het einde loopt. Ze heeft nu een 'romantisch' bed en wil een half hoogslaper (al 2 jaar) die krijgt ze dus, met haar verjaardag. Kost me 100 euro.
Daarna zal ze een ander bed willen, prima! Dan verkoop ik het bed en koop ik van dat bedrag een ander bed!
Het eerste bed kostte me moeite en schuren en verven, maar het kostte 25 euro.

Ik ga geen kinderkamer kopen om 10 jr mee te doen, baby kamer is wat anders..
Ik zou kijken of ik zou kunnen retourneren en dan lekker naar ikea gaan!
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Krumelke  schreef op: 15-08-2012 08:20:24
ben benieuwd naar de reactie van beterbed nu.

wij vinden inderdaad 270 euro voor een bed duur genoeg om kwaliteit en goede service te mogen te verwachten.

we moeten net als iedereen op letten met uitgaven en dan is 270 euro erg veel (en das alleen het bed....totaal waren we 850 euro kwijt).

contract ontbinden is niet zomaar gedaan begreep ik. je moet eerst de kans geven alles te herstellen en wanneer die kans verkeken is bepaald de verkoper.....dus ben benieuwd hoe en wat nu verder....vertrouwen heb ik er in ieder geval zeer zeker niet meer in.
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Krumelke  schreef op: 17-08-2012 15:02:52
vandaag nieuwe onderdelen (nog niet alles). maandag nemen ze contact op hoe ze het vertrouwen terug kunnen krijgen voor de toekomst ant ze gaan ervan uit dat we de kwaliteit wel als degelijk zullen gaan zien als we de nieuwe onderdelen in elkaar zetten.....

ben benieuwd...vanavond gaat mijn man aan de slag in de hoop dat alles kloppend is....zal me benieuwen.....sry maar weinig vertrouwen erin. wie weet komt dat vanzelf. hoop het maar want kamertje anzich is natuurlijk heel mooi anders hadden we t nooiy gekozen, alleen kwaliteit valt tegen.
 
Quote
RE: ervaring beter bed
Krumelke  schreef op: 20-08-2012 13:52:00
met beter bed is alles opgelost meiden !!!
fijn dat alles toch nog goed komt.
 
Quote
Navigatie


Reageren op ervaring beter bed
Naam
Bericht