Menu
 

Topic:

Weeral buikgriep

Vera  schreef op: 05-08-2012 09:20:15
Meiden, ik wordt gek!
Ik weet niet wat het is maar we blijven hier maar gekweld door buikgriep (spugen). Eerst al een paar keer van het jaar, 4 weken geleden deed het rondje door heel het huis en waren we allemaal tegelijk ziek. En nu begon dinsdag mijn zoon te spugen maar was binnen een uur weer op de been en gisternacht mijn dochter. Zij heeft er nu nog steeds last van.
Ik wordt er helemaal gek van. Hoe kan het toch dat ze zo spugen.(en ik ook iedere keer meedoe) Iemand tips om de weerstadn op te krikken? Probiotica en vitaminepillen doen we al, we eten gezond (okee tijdens de vakantie nu wat minder) gaan op tijd naar bed.....alle tips zijn welkom!
 
Quote
Navigatie
RE: Weeral buikgriep
Mi01  schreef op: 05-08-2012 10:17:43
Bah, beterschap! Mijn jongste heeft deze periode een paar keer buikgriep ehad. En hand voet en mond ziekte ook nog. De andere kinderen en wij zijn 1 keer mee ziek geweest. Geluk! Maar ik ben nu ook wel een freak met wassen van handen elke keer als er weer iets in mijn huis komt. Dat soort griep is erg besmettelijk en volgens mij is er naast zo gezond mogelijk leven, wat je al doet, niets behalve verschrikkelijk nauwkeurig zijn met poetsen van wc en deurklinken. Was was ik dan op minimaal 60 graden. Hoop dat je er snel weer af bent!
 
Quote
RE: Weeral buikgriep
Claudia(even Niet In
gelogd)
  schreef op: 05-08-2012 21:21:43
rust houden...lang slapen...
Probiotica kan ook averechts werken...

Half uurtje per dag proberen in de zon te zitten...
Eten is niet zo belangrijk..vooral drinken, vocht. Tussendoor waterijsje. Mocht er nog iets niet lekker zitten maakt het het overgeven ook nog eens makkelijker als je niet te zware maaltijden hebt gehad.

Wat ik ook vaak doe als hier een ziekte periode is: kippesoep maken met rijst. (kippenbouiillon met kipvlees erin+witte rijst+soms wat prei erdoor) Vult, krachtig, en is toch lekker licht.

Beschuitje met bijvoorbeeld smeerkaas vult ook een beetje, maar ligt niet te zwaar op de maag.
Denk dat de maagjes echt even tot rust moeten komen...

Sneu he zulke dingen...wij hebben het hier ook vaak in de vakantie. eerst dochterlief 1 a 1,5 week...na 1 week, begin ik zelf te kwakkelen en dan ben ik ziek...al met al ben je zo 4 a 5 weken onder de panne...

Snel opknappen daar!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Weeral buikgriep
Naam
Bericht