Menu
 

Topic:

al die dozen

Fruitsalade  schreef op: 03-08-2012 15:45:35
Nog niets is helemaal zeker, maar eigenlijk kan er weinig mis gaan.


Maar het is dus zo goed als zeker dat we gaan verhuizen.
Wat doe je in het klaagtopic denken jullie vast.

Nou ik ben begonnen met de boekenkast en de cd/dvdkast uitmesten. Heb nog maar 5 dozen met zooi die mee moet, maar ben nu al kapot. De dozen zijn natuurlijk niet te tillen (maar die hoef ik toch niet te tillen, wahahah). Ik heb een mooi hoekje in onze slaapkamer gemaakt waar ik de dozen plaats, maar nondeju, ik moet nog zo veel.... Heeeeeeeel veeel gaan we weggooien/naar de kringloop brengen, maar gedverderrie wat een p*kkenzooi zeg....


Zo ik heb ff geklaagd en ga weer verder :d
 
Quote
Navigatie
RE: al die dozen
Dani  schreef op: 03-08-2012 15:49:14
denk dat het inpakken/weggooien niemand zijn hobby is hihi
sterkte voor de rest inpakken!
 
Quote
RE: al die dozen
Myself  schreef op: 03-08-2012 15:53:13
Zou je ook niet eerst proberen het één en ander nog via marktplaats te verkopen?
Ik dacht dat ik laatst ergens las dat je er geen hoop meer op had voor dit huis en financiëel niet al te ruim zit?
Iedere euro is meegenomen moet je maar denken .

Veel succes ermee, heb een paar jaar geleden zoveel op kunnen ruimen toen mijn moeder verhuisde en door de bomen het bos niet meer zag, pffff .
 
Quote
RE: al die dozen
Fruitsalade  schreef op: 03-08-2012 16:23:22
Klopt, ik zal het hele verhaal gelijk ff doen hier.




Per toeval hadden wij een woning gezien, helemaal niet met de intentie om te verhuizen, maar goed, ik verveelde me en dacht goh, laat ik eens lekker een middag funda doen. Je kent het wel.

De woning aan Laurens laten zien, financieel was dit een aantrekkelijke woning, en kijken kan natuurlijk altijd, en je kan onder de vraagprijs bieden. Daarnaast is het in deze tijd moeilijk om je woning te verkopen, dus doe eens gek....


Wij hadden de woning bekeken en waren gelijk verliefd. Een bod gedaan, en die werdt, tegen alle verwachtingen in, geaccepteerd. Maar nu bleek dat de woning verhuurd werd. Het huurcontract zou twee weken nadat wij gekeken hadden verlopen, dus weinig problemen dachten wij. Maar wat wij niet wisten, is dat huurders wettelijk erg veel rechten hebben en als zij altijd netjes hun huur op tijd betalen, zij helemaal geen rede hadden om het huis uit te moeten.

De huidige eigenaar had daar ook niet op gerekend en ivm schulden van de eigenaar moest hij zijn woning verkopen, maar ja, die huurders he. Dus er werdt een rechtszaak aangespannen om de huurders er uit te krijgen, maar die werd verloren door de eigenaar. Er werdt wel een nieuwe aangegaan, maar dat zou zeker een half jaar gaan duren. Daar wilde wij niet op wachten, want de kans dat de huurders deze opnieuw zouden winnen was er groot. Dus ondertussen (onze huidige woning zat zijnde) verder gezocht naar een andere woning. Wat woningen gezien maar of net verkocht of toch net te duur. Dan maar op vakantie. En toch maar blijven wonen waar we zitten en proberen het toch op de een of andere manier prettig te hebben en we zouden op zoek gaan naar een vaste staanplaats op een camping. Leuk caravannetje gekocht enz... Een paar dagen voor onze vakantie kregen wij een telefoontje. De huurders zijn de woning uit zijn jullie nog geintreseerd.... Ehm natuurlijk zijn wij nog geintreseerd. Dus het hele riedeltje weer van voren af aan.....


Verkopen op mp zie ik niet zitten. Het is zo ontzettend veel zooi die ik hier heb. En het is al zo'n klein huis. Dan zie ik helemaal door de bomen het bos niet meer. Dingen die echt waarde hebben en die we niet meer gebruiken, gaan misschien op mp, maar verder gaat het naar de kringloop.

Een stukje verderop heb ik een 2e handsboekenwinkeltje zitten, daar heb ik 2 dozen boeken voor. Ik verdien daar niks aan, maar ik ben de zooi gewoon zat. Net als speelgoed, ik kan het best wel op mp zetten, maar misschien breng ik het naar de speelgoed bank. Een tijdje terug zag ik daar een topic over en ik zag daar dat de speelgoedbank bij mij in de buurt zit.
 
Quote
RE: al die dozen
Bepje  schreef op: 03-08-2012 19:12:20
Sterkte en succes fruitsalade !
Hoe het bij jullie werkt weet ik niet maar hier kun je ook speelgoed e.d. kwijt bij vluchtelingenwerk. Kindjes die net in NL. komen hebben vaak nog niets.
 
Quote
RE: al die dozen
Moedervan5  schreef op: 03-08-2012 21:07:49
ohhh ik herken het he-le-maal. Hier gaan wij zeer binnenkort verhuizen en ik weet gewoon niet meer wat ik allemaal moet inpakken. Pffff ben echt de weg kwijt zeg maar. En wat kan een mens verzamelen zeg.

Ik wens je geen succes maar sterke.... dat ga je nodig hebben
 
Quote
RE: al die dozen
Mai-lin  schreef op: 03-08-2012 21:33:53
Gefeliciteerd, fijn dat jullie alsnog kunnen verhuizen! Zal vast wel doorgaan!

Veel sterkte met het inpakken!

Maar ik ben blijkbaar de enige die het wel leuk vind, zo te lezen .
Ben al heel wat keertjes verhuisd, de laatste 3 keer met eerst 3 en daarna 4 kinderen...

Ideale kans om weer eens rigoreus op te kunnen ruimen!

 
Quote
RE: al die dozen
Angelique  schreef op: 03-08-2012 23:08:32
ben zo blij dat ik daar net vanaf ben al die stres en zooi
maar ach het is het dubbel en dwars waard als je bezig bent ana je droom huis denken komt t helemaal goed
 
Quote
RE: al die dozen
Miesje  schreef op: 03-08-2012 23:10:44
heel herkenaar..ben ook 2 keer al verhuisd en vind het ook maar niks..zowel in als uitpakken...zoveel werk dat het is en de troep .bah
 
Quote
RE: al die dozen
Bepje  schreef op: 03-08-2012 23:35:54
Om je een hart ondder de riem te steken : Het ruimt wel op, alle overbodige zooi doe je de deur uit en je begint, na het uitpakken, lekker strak en overzichtelijk.
 
Quote
Navigatie


Reageren op al die dozen
Naam
Bericht