Menu
 

Topic:

waar baby slapen

Maud  schreef op: 31-07-2012 09:46:11
mijn zoontje is vandaag alweer 13 dagen oud. s;nachts slaapt hij in zijn eigen bedje wat goed gaat.overdag slaapt hij in de box.is dit verkeerd?vanaf wanneer leg ik hem overdag ook in bed?
 
Quote
Navigatie
RE: waar baby slapen
Jantjemv3  schreef op: 31-07-2012 20:59:44
Oh, handig gedaan weer
 
Quote
RE: waar baby slapen
Chloe  schreef op: 01-08-2012 08:45:51
ik ben hier dubbel in. Bij mijn dochtertje deed ik nog braaf wat het consultatiebureau zei: bij in de oogjes wrijven of ander teken van slaap meteen naar bedje. Deur dicht en laat maar even huilen. Ik vond het verschrikkelijk, maar dacht echt dat dat zo 'hoorde'. Eerlijk is eerlijk, mijn dochter heeft altijd prima geslapen. Maar wel alleen in haar eigen bed inderdaad. Bij mijn zoontje heb ik het anders gedaan, die had ik steeds lekker bij me. Maar die is nu 4 en valt nog steeds op de raarste plekken in slaap, behalve in zijn bed! Hij slaapt alleen in ons bed en eigenlijk het liefst als er dan nog iemand bij hem ligt. Ik weet niet of dit alleen aan een andere manier van slapen aanwennen ligt, of ook aan een verschil in karakter, maar ik vind de slaapgewoonten van mijn zoontje nu achteraf toch best wel eens lastig..
 
Quote
RE: waar baby slapen
Mai-lin  schreef op: 01-08-2012 21:55:15
Je kindje geeft het wel aan . Hier sliepen ze overdag ook in de box, totdat duidelijk werd dat ze wakker werden van de prikkels. Vanaf dat moment in hun bedje.

@Anna28... ligt zeker ook wel aan het kind. De oudste 3 waren gemakkelijke slapers, sliepen overal wel en ook in de buggy.
De jongste.... dus niet. Denk je dat juist een vierde gemakkelijk is, . Hij sliep ook alleen in zijn bedje. De eerste twee maanden ook nog wel in de wagen, maar dan moest hij EN op zijn buik kunnen liggen EN ik moest constant blijven lopen... Maxi-cosi sliep hij nauwelijks tot niet in...
Later sliep hij dus niet meer in de wagen/de buggy en ja, toen was ik dus erg gebonden aan huis... (en had nog wel stad en land afgezocht naar een buggy die helemaal plat kon, zodat hij op zijn buik kon liggen...)

Ik geniet van kindjes zoals Valentijn, Demi en Nick en aaaaaalllll die kindjes van Danielle ... heerlijk als ze gewoon lekker kunnen (en mogen!) slapen daar waar en wanneer ze dat willen!

Maar... voordeel was wel dat de jongste uuuuurrren sliep... en dat kende ik niet van de andere 3...
 
Quote
RE: waar baby slapen
Raterutom  schreef op: 11-08-2012 04:19:28
Hier ook tot zeker een half jaar in de Box of kinderwagen geslapen!
Heb haar daarna steeds meer overdag in haar eigen bedje gelegd.
 
Quote
Navigatie


Reageren op waar baby slapen
Naam
Bericht