Soesjaa schreef op: 30-07-2012 18:01:03 |
Ik heb echt trek in popcorn.. Maar ik heb geen magnetron, maar wel zo'n zak popcorn voor in de
magnetron.. Is er ook een andere manier om dit toch te maken? Uit de zak en in de pan ofzo? Iemand wel eens geprobeerd? |
Quote |
Famke schreef op: 30-07-2012 18:03:59 |
ik zou het gewoon proberen met een scheutje olie er onder. Of anders even vragen of je gebruik mag maken vd magnetron vd buren? |
Quote |
Soesjaa schreef op: 30-07-2012 18:09:38 |
Ik vind popcorn uit de magnetron altijd ontzettend stinken, heel het huis stinkt er altijd naar. Dus
ik ga dat de buren niet vragen haha Heb geen zin om naar de winkel te gaan Xxx, anders had ik dat inderdaad kunnen doen.. |
Quote |
Int schreef op: 30-07-2012 18:13:19 |
Vroeger deden we dat gewoon in de pan, en deksel erop (beetje olie onderin). En dan wachten tot het
uitgeplofd is. Niet te vroeg de deksel eraf, dan is je hele keuken vol popcorn!!! |
Quote |
Susanne-mv-daj schreef op: 30-07-2012 18:16:18 |
nee dat werkt helaas niet |
Quote |
Harleysmama schreef op: 30-07-2012 18:27:35 |
Het kan volgens google dus wel. Gewoon proberen. Laagje olie in de pan, mais erboven op, wat uit de
zak komt en wachten tot het gaat poppen, af en toe de pan schudden en smullen maar als het klaar is.
|
Quote |
Soesjaa schreef op: 30-07-2012 18:35:35 | ||
Nee niet met zak en al... Ben niet blond.. | ||
Quote |
Soesjaa schreef op: 30-07-2012 18:36:06 | ||
Oehhh google! Toch maar proberen dus :d | ||
Quote |
Mb2 schreef op: 30-07-2012 18:43:19 |
Ik heb het laatst ook gedaan! Maiskorrels uit de zak even in een schaaltje. In een warme pan een klein scheutje olie. Als de olie heet is de maiskorrels erbij. Deksel op de pan. Als de mais gaat poppen het vuur zachter zetten. Wel iedere keer even de pan schudden, anders gaat het aanbranden! |
Quote |
Ivy schreef op: 31-07-2012 15:59:46 | ||
Ja, zo deden wij het vroeger ook altijd. Ben benieuwd of het met de popcorn uit zo'n zak heeft gewerkt. | ||
Quote |
Mb2 schreef op: 31-07-2012 16:08:06 | ||
Het was van die popcorn voor in de magnetron. Als je maar flink de pan blijft schudden gaat het prima, bij te weinig schudden brandt de suiker aan die in die zak zit. | ||
Quote |
Ivy schreef op: 31-07-2012 16:14:28 |
O ja, dat is natuurlijk het verschil, er zit al suiker of zout bij! Maar stel dat je de korrels
eerst wast en laat drogen, zou het sowieso moeten kunnen dan. |
Quote |
Blauwtje schreef op: 31-07-2012 23:12:41 | ||
hahahaha Lijkt me niet lekker aangebrande zak Is het nog gelukt? | ||
Quote |
Proudmum schreef op: 31-07-2012 23:30:21 |
ik heb ze laatst ook in de magnetron gedaan haha de hele straat wist dat we popcorn hadden. |
Quote |