Menu
 

Topic:

gezocht: patroon

>monique  schreef op: 28-07-2012 17:52:15
ik zoek een patroon van een mai tei of een ander soortig drager (ergonomisch)
zoonlief krijgt een plat achterhoofdje en met de doek knopen lukt voor geen meter meer, met de rekbare ging het altijd goed, maar geweven niet.

 
Quote
Navigatie
RE: gezocht: patroon
Tanja Mv J.m.n  schreef op: 28-07-2012 21:16:52
Je kan ook nog zo'n zijligkussen gebruiken in de box als je erbij bent .
Dat moeten wij gaan gebruiken van de fysio voor onze jongste ( is ook van 21 -03 maar dan 2011 )du overdag zoveel mogelijk in dat zijligkussen op de kant die het meeste scheef was .
Ook kregen we een heel aantal oefeningen die we moetsen doen .
Mijn zoontje heeft op het randje van een helm gezeten bij de eerste meting moets hij een helm ( vond het verschrikkelijk ) op aanraden van de helmenmaker nog een maandje gewacht en doen zat hij net onder de waarde die er toen stond voor een helm .
Onze zoon heeft dus geen helm gedragen en ik moet zeggen hij is nu 16 maanden en je ziet het nog steeds verbeteren hij slaapt nu ook vaak op zijn buik dus dat helpt wel mee natuurlijk .
Tegenwoordig schijn je die helmen zelf te moeten betalen(1000euro) of het moet zeer ernstig zijn dan worden ze nog vergoed .
Succes met je zoontje ik heb die tijd als zeer vervelend ervaren steeds maar in dat kussen en oefenen wat hij helemaal niet leuk vond
 
Quote
RE: gezocht: patroon
Mamajaxx  schreef op: 28-07-2012 23:26:06
 
Quote
Navigatie


Reageren op gezocht: patroon
Naam
Bericht