Menu
 

Topic:

luister echt naar je moeder gevoel

Ano-nu  schreef op: 26-07-2012 09:13:47
Maandag zag ik bij mijn jongste een zwelling zitten onder zijn oor, ha gebeld wat ik dacht aan de Bof , volgens HA in opleiding had hij een vergrote schildklier door keel ontsteking hij had ook vergrote amandelen . Omdat hij gewoon zich zelf was geen koorts en nog alles deed wou ze het een week aan kijken en geen antibiotica geven . dus weer naar huis .
Volgende dag was hij nog steeds zichzelf, alleen ik was er toch niet gerust op zat te twijfelen om weer te bellen, maar toch niet gedaan.
Gisteren nog steeds het zelfde gevoel en het zakte ook maar niet af maar het werd zelfs groter zag dat het door trok achter zijn oor .
en toen had ik zoiets van nee ik ga niet zo met hem de nacht in . Gewacht tot het 5uur ws en de HAP gebeld, assistent deed moeilijk zelfde rieddel omdat hij verder niks mankeerde .
Alleen had hij nu wel koorts of ik dacht dat omdat hij warm aanvoelden ( bleek achter af ook koorts) , na wat aandringen mochten we komen om half 7 .

Mijn partner is met hem heen gegaan, om kwart over 7 belden ik hem op omdat hij nog niet terug was, hij was door gestuurd naar de KNO met hem .
om half 8 belden hij op, Ons zoontje moest blijven, en werd opgenomen, hij heeft een flinke lymfeklier ontsteking, wat kon zijn dat het tegen een abces aan liep . dus via infuus antibiotica .
Bloed afgenomen voor onderzoeken,echo gemaakt van zijn hals

hij moet nu zeker tot het weekend blijven, en de antibiotica moet zij n werk doen, zo niet dan moet hij langer blijven .
nu dus hopen dat het anslaat en dat hij weer thuis is het weekend ..

ga mij snel aan kleden, de andere 2 aankleden en dan weer naar hem toe, mijn partner is bij hem gebleven .

wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd !
 
Quote
Navigatie
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Son  schreef op: 26-07-2012 09:15:13
zooo zeker goed van je dat je je moedergevoel hebt gevolgd

Sterkte hoor meis
 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Annikamv3  schreef op: 26-07-2012 09:17:38
zeker goed dat je je eigen gevoel volgde.

hoop dat je zoontje gauw opknapt.
 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Angelique  schreef op: 26-07-2012 09:25:19
ik zeg het ook altijd volg je gevoel want 9 van de 10 keer he
en zo blijkt mar weer wat als je het genegeerd pff moet er niet aan dneken
sterkte voor je manneke hopenlijk is hij snel opgeknapt
 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Patricia2211  schreef op: 26-07-2012 09:27:20
sterkte! goed dat je naar je gevoel geluisterd hebt.

dit soort dingen geven mij altijd kippenvel, omdat ik dit met mijn vriend heb meegemaakt. die liep dus te lang rond met een dikke kaak en hals. durfde niet naar de dokter of tandarts.
toen hij uiteindelijk zijn mond nog niet meer openkreeg door de zwelling is hij na vele malen aandringen toch naar de huisarts gegaan. dat was een ha in opleiding, en die zei het is een amandelontsteking, kreeg een kuur mee. echter werd het alleen maar erger, dus naar de tandarts gegaan (had hele slechte tanden) en die heeft hem meteen doorverwezen naar het ziekenhuis. bleek dat hij een abses onder zijn kies had, wat zo groot was dat het voor de helft in zijn keel zat. hij is toen met spoed opgenomen in het ziekenhuis om het abses leeg te maken dmv een drain, en zijn kies is meteen getrokken. hij heeft 3 dagen in een kunstmatig coma gelegen omdat zijn keel zo erg dichtzat, en als ze de zuurstofslang uit zijn neus (normaal zit hij via de mond maar dat ging dus niet door de zwelling) zouden halen zou hij geen adem kunnen halen. als dat abses gesprongen was, was hij er dus niet meer geweest, dus wij hebben erg veel geluk gehad.

weet niet waarom ik dit hier in jou topic vertel, maar bij zoiets kun je er het beste snel bij zijn, en ik ben heel blij dat je naar je gevoel geluisterd hebt.

beterschap voor je zoontje!
 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Ano-nu  schreef op: 26-07-2012 09:30:00
Dank jullie wel .
ik heb liever dat ik te veel bel dan 1x te weinig, Hij is nog maar 1,5 .
hoorden hem net aan de telefoon hij was een boterhammetje aan het eten en erg vrolijk, maar zichzelf onder gepoept door de antibiotica hahaha.

 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Sapperdeflap  schreef op: 26-07-2012 09:34:05
Zie je wel! Je moedergevoel heeft altijd gelijk!
 
Quote
RE: luister echt naar je moeder gevoel
Mama_anja  schreef op: 26-07-2012 09:36:21
goed gedaan je moet soms echt op de strepen staan ik loop er met mijn kinderen tegen aan
 
Quote
Navigatie


Reageren op luister echt naar je moeder gevoel
Naam
Bericht