Menu
 

Topic:

Bristol

Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 18-07-2012 17:08:01
Onze dochter spaart en spaart alleen maar. Ze heeft 3 paar schoenen en dat vonden wij voldoende. Zij zag zo'n leuk paar 50 korting (13 euro). Dit wou zij zelf kopen van haar rapport geld. Ik dacht leuk voor de zomer. Je kan natuurlijk geen wereld kwaliteit verwachten.
Maargoed... Na 2 uur binnen spelen komt zij terug van haar vriendin. En laat de zool dus los.

Wij terug naar de Bristol. De verkoopster noemde dit slijtage. Prima na 2 weken , maar niet na 2 uur! Zij wilt ze plakken. Wij willen een ander paar schoenen ervoor terug. Anders kunnen wij zeker dagelijks terug komen om ze te laten plakken. . De chef was afwezig want het is namelijk vakantie. Ik ga echt geen drie weken wachten op een oplossing. Dat zou ff lekker worden.

Nu heb ik Bristol Nederland gebeld. Ik vind dit zo sneu voor mijn meisje. Uiteraard zullen wij de schoenen zelf betalen wanneer er geen oplossing komt.

Ze zei al. Anders ga ik morgen terug en blijf ik net zolang wachten

Nu ben ik erg benieuwd naar de oplossing. Want je mag toch verwachten dat je degelijk product koopt? Het zijn toch geen weggooischoenen.
 
Quote
Navigatie
RE: Bristol
Diedoes  schreef op: 18-07-2012 17:10:24
Ik heb weleens laarsjes gekocht waarbij de neus na een maand helemaal versleten was. Mijn zoontje kroop er niet mee over de grond ofzo, dus het lag echt aan de schoenen.
Ik kreeg van de bristol een nieuw paar zonder gezeur, dus het kan wel!
Verder niet zoveel bristol ervaring, maar dit moet niet kunnen!
 
Quote
RE: Bristol
Angelique  schreef op: 18-07-2012 17:11:52
ik heb tijdje bij bristol gewerkt en normaal zouden dit soort dingen zeker na zo kort gebruik zo omgeruild worden
is het wat langer gelden paar weekjes dan zouden ze het nog opsturen en dan krijg je ze of gemaakt terug of een ander paar
wat hun nu doen is gewoon niet netjes zeker omdat ze ze zo kort heeft gedragen goed bon erbij houden en gewoon vasthoudend zijn hoor want dit is geowon niet hoe ze nromaal werken
oke dat ik er werkte is even terug maar kan me niet voorstellen dat ze dat nu veranderd hebben klant is koning anders gewoon hoofdkantoor bellen
 
Quote
RE: Bristol
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 18-07-2012 17:19:41
Ik heb het hoofd kantoor gebeld. Nu word ik morgen terug gebeld. Diegene vond dit ook geen normale manier.

Ik hoef niet eens mijn geld terug. Ik wil een ander paar sandalen(wel een ander soort , zijn genezen).

De chef was op vakantie. En zij was assistent, ze wees zo arrogant naar haar bordje. .

Geen normale manier dus... Dat dacht ik al. Ik koop normaal geen schoenen bij de Bristol. Maar dacht ach voor op vakantie harstikke leuk voor erbij. En als je betaald mag je ook een goed product verwachten. Mijn dochter was zo trots!

Ik ben benieuwd naar de oplossing. Anders plaats ik een stukje in de krant met een foto van mijn dochter voor de Bristol



 
Quote
RE: Bristol
Miesje  schreef op: 18-07-2012 17:45:21
ik heb al 2 keer meegemaakt met laarsjes van bristol die binnen 4 mnd gewoon echt op al waren.(1 paar zolen los, ander paar gaten erin)

en ook keer met sloffen,na 5 keer lopen zolen al behoorlijk beschadigt.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bristol
Naam
Bericht