Menu
 

Topic:

Zwanger van nr 4

Dropje  schreef op: 16-07-2012 15:30:17
Hoi dames,

Wie is er nog meer zwanger van nr 4 en heeft tijd en zin om mee te schrijven??

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: Zwanger van nr 4
Mieps01  schreef op: 29-12-2012 07:18:12
Marly jane.. Oei, je staat dus op springen waren je anderen ook overtijd?
Hier zou ik nu moeten slapen... Andere tijdszone, maar mijn 3 jarige heeft oorpijn, en slaapt nu eindelijk sinds 11u30 en baby is van weeromstuit zo druk, dat ik niet kan slapen. Hij heeft de hik.. Denk ik, ...alles vliegt op en neer eN ik denk dat hij probeert zijn kontje nog te bewegen. Volgens gyn lag hij wel met koppie naar beneden. Ik lig nu in bad met iPad..hoop dat kindje kalmeert.

Fijn dat je nog wat rust kunt pakken! Hier is mijn man deze kerstvakantie echt een superheld.. neemt de kinderen in de middag mee naar buiten zodat ze even kunnen uitrazen en ik wat kan uitrusten. En ik merk dat hij echt probeert werk weg te pakken... Vind dat zo lief.

.djeez het is net alsof het kind er via mijn navel uit wil vannacht.. Wat een geduw en geschop! bad werkt ook niet vandaag.. Grr. Ik ben blij dat hij zo sterk is, maar dit is niet lollig meer. Ik wordgewoon  missselijk nu van het getrap. Ik ga maar weer uit bad en stop mijn gezeur..sorry 
 
Quote
RE: Zwanger van nr 4
Marly-jane  schreef op: 29-12-2012 07:37:52
ja mijn andere kindjes waren ook allen iets later. Dus had het ook wel verwacht en gehoopt ook, want ik geniet nog te veel van me buikje. Zou het eerlijk gezegd nog niet leuk vinden als deze zich nu al aandient, Heb bij alle andere gewacht en mocht het van mij komen en die kwamen niet . En nu heerlijk eindelijk rust alles in huis op orde en zelfs even tijd voor mezelf en dan zou deze inene al komen zou ik niet leuk vinden. Ik hoop vandaag nog lekker om te kunnen rommelen, en morgen. En tja we zien wel hoe het loopt maar zou het wel fijn vinden als het nog thuis komt. Heb een hekel aan ziekenhuis bevalling.

tjee mieps01 jou kindje is echt druk! maar wat fijn dat je zo een super man heb die je zo goed helpt.

 
Quote
RE: Zwanger van nr 4
Soesjaa  schreef op: 29-12-2012 11:45:18

Quote Cir:
Ben heel benieuwd wanneer ja gaat bevallen. Nog effe en die drukte met de feestdagen is weer lekker achter de rug.

Hier de foto's





Wat een liefie he?
Nog heel erg bedankt!!!



Oooohhhhh wat een schatje! Ben echt blij dat het nog op tijd voor de kerst gekomen is.
 
Quote
RE: Zwanger van nr 4
Soesjaa  schreef op: 29-12-2012 11:48:02

Quote Mieps01:
Wat staat het hem lief! Hoe gaat het nu met jou? Jij had zoveel narigheid met je lijf toch?
hier nu 35 weken. En het meest drukke kind oef! Zelfs de gyn schrok toen ze hem aan de buitenkant tekeer zag gaan! Lol.. Dat wordt nog een voetballer! 
Soesjaa, spannend voor jou komt het echt alweer dichtbij. Wat schat je zelf als datum?



Ik zeg zelf de 27e januari, dus 7 dagen te laat. Maar dat is omdat ik de volle maan aan hou   Eerlijk gezegd weet ik het niet, aan de ene kan denk ik dat ik er lichamelijk helemaal klaar voor ben, maar aan de andere kant wil ik nog even genieten van het zwanger zijn en mag het van mij nog wel even blijven zitten. Dus ja, de 27e vind ik prima
 
Quote
RE: Zwanger van nr 4
Soesjaa  schreef op: 29-12-2012 11:49:34

Quote marly-jane:
hoi meiden

hier ben ik ook weer even.
ja vreemd tijdstip ik weet het, en gezien ik gisteren uitgerekend was zouden jullie nu kunnen denken dat ik druk bezig ben haha. Maar helaas nog niks gaande hier. al mag het van mij ook best nog even langer duren, het is mijn laatste zwangerschap (naar alle waarschijnijkheid, je weet natuurlijk nooit hoe het loopt in het leven)

ik las in een ander topic dat dropje gelukkig weer in blijde verwachting is. hopen dat het dit keer goed blijft gaan en dat ze over een aantal maanden een gezond kindje op de wereld mag zetten.

cir wat een prachtig prachtig prachtig ventje!!! dat wordt nog wat later die krijgt alle dames achter hem aan.

ik liep gister nog in prenatal heb nog een schattig pakje met mustje en sokjes gekocht als eerste pakje. Ik had al 2 eerste pakjes maar twijvelde en had geen bijpassende mutsjes, en nu vond ik een superschattig compleet setje. Nu koop ik echt echt echt niks meer want het past gewoon niet meer in de commode .

me hele ritme ligt overhoop de laatste dagen. snachts klaarwakker. smiddags erg moe. gelukkig zijn mijn oudste 2 uit logeren dat ik overdag met mijn kleintje van net 1 jaar nog op bed kan. en gezien die nog 2 maal daags slaapt heb ik genoeg mogelijkheden om zowel smorgens als smiddags eventjes op bed te gaan. niet dat ik dat ook doe maar gister wel even smiddags op bed gegaan nou toch wel erg fijn hoor knapt een mens weer van op.

nou verder is hier alles wel klaar voor de baby. we wachten vol spanning af.



Oeeehhh echt ontzettend spannend! Ben echt benieuwd wanneer het los gaat bij jou!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op Zwanger van nr 4
Naam
Bericht