Menu
 

Topic:

Stiefzoon Usher moet van beademing af

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 15-07-2012 22:06:48
De stiefzoon van de populaire zanger Usher moet van de beademing af. Zijn moeder, de ex van Usher, kan de rekeningen van het ziekenhuis niet meer betalen. De elfjarige Kyles werd vorige week op zijn hoofd geraakt door een man op een jetski, toen hij aan het zwammen was in het meer van Lanier. Hij raakte zwaargewond en ligt nu hersendood in het ziekenhuis.

Usher, die al lange tijd in een juridische strijd verwikkeld is met de moeder van Kyles over de voogdij van de kinderen, heeft nog niet aangeboden om de ziekenhuisrekeningen te betalen. Hij voedde Kyles meerdere jaren op toen hij en moeder Tameka Raymond nog samen waren.
 
Quote
Navigatie
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Angelique  schreef op: 15-07-2012 22:26:03
idd heel hard en cru maar als ie hersen dood is dan is hij gewoon dood hij ademt door een machiene zetten ze die uit kan die jongen vredig heen gaan
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Nimmie  schreef op: 15-07-2012 22:26:36
ja dat vraag ik me dan ook af.

vind het wel erg sneu
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Boterbloem  schreef op: 15-07-2012 22:27:25
Wat een idioterie dat ze dit de media inbrengen om zo moedwillig iemand in een kwaad daglicht te stellen. Walgelijke actie van de makers van dit bericht. Die mogen wel eens goed bij zichzelf na gaan denken.
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Mirella  schreef op: 15-07-2012 22:31:29
Vreselijk idd. Waarom beademen als hij hersendood is, maar ja dat is toch bij Friso ook zo?
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Jen9  schreef op: 15-07-2012 22:45:21
Tsjonge... laat die mensen.... Sensatiezucht van die media.

Familie van Friso heeft geld zat en ik dacht dat hij wat meer hersenactiviteit was (ook bijna niks trouwens) Maar goed, waarom vergelijken...
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Suus  schreef op: 15-07-2012 22:46:47
Dit hoort idd niet in de media (dat wb Usher en het betalen).

Aan de andere kant vind ik het wel tragisch dat het zo werkt dat je met geld iemand aan de machine kan houden. Dat zou geen verschil moeten maken, welke kant op ben ik nog niet uit.
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Mirella  schreef op: 16-07-2012 00:40:19
Jen de reden dat ik vergelijk is omdat eens te meer blijkt dat veld machtig maakt. Dat Friso nooit meer wakker wordt is voor iedereen denk ik wel duidelijk, is voor mij precies dezelfde situatie. Vreselijk dat het zelfs hier om geld draait
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Amyomi  schreef op: 16-07-2012 07:03:54
Nou mirella.. Ik denk dat friso nog niet helemaal hersendood is. Er zal nog ergens een klein intakt plekje on zijn hersenen zijn dat nog werkt en daardoor zl er nog een hele iniminie kans zijn dat hij ooit ontwaakt.
Als Friso echt helemaal hersendood zou zijn dan ben ik ervan overtuigd dat ook de koninklijke familie de steker eruit zal trekken..
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Jen9  schreef op: 16-07-2012 08:28:42
Tja, noem t maar machtig.. Ik denk eerder dat ze inmachtig zijn om de stkker eruit te trekken... Dat zal door veel mensen niet begrpeen worden, en voor een koninklijke familie is het moeilijk dat soort dingen te doen... Ik denk dat het wel ooit gebeurt, maar dat ze het nooit op die manier naar buiten zullen brengen en gelijk hebben ze...
 
Quote
RE: Stiefzoon Usher moet van beademing af
Debby1977  schreef op: 22-07-2012 19:51:47
De 11-jarige stiefzoon van Usher is zaterdagochtend overleden. Kyle Glover werd begin deze maand in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis na een ongeluk met een jetski.
Foto: Getty Images

Daags na zijn opname werd de tiener hersendood verklaard.

Glovers moeder Tameka bleef hopen op een medisch wonder, maar liet de tiener zaterdagochtend toch van de beademing halen.

Ingewijden vertellen entertainmentwebsite TMZ dat Tameka kapot is van de dood van haar kind. Het besluit de beademing uit te zetten, viel haar zwaar.

Dobberen

Glover dobberde op 8 juli in een zwemband op een meer. Een vriend van de familie voer met een jetski over de tiener heen. Glover is sinds het ongeval niet meer bij bewustzijn geweest. De aanvaring wordt volgens TMZ nog onderzocht door de autoriteiten.

Usher en Tameka liggen in al jaren in scheiding, de 33-jarige zanger diende in juni 2009 de scheidingspapieren in. De twee waren bijna twee jaar getrouwd. Ondanks dat de strijd tussen de twee verhit is, steunt Usher zijn ex.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Stiefzoon Usher moet van beademing af
Naam
Bericht