Menu
 

Topic:

Wat zou er gebeuren als ik het niet doe?

Mv E.l.s  schreef op: 15-07-2012 15:46:04
Elk jaar weer hetzelfde liedje voor ik op vakantie ga. Ik denk dat ik het huis goed schoon achter moet laten, chloor in de wc's, ramen schoon, alle bedden verschoond, lege wasmanden, vloeren glimmend, niets in de prullenbakken. Met als gevolg dat ik een week daarvoor al zit te stressen. Ja, het is fijn om in een schoon huis thuis te komen, maar daar heb ik misschien 5 minuten plezier van.
Wat zou er gebeuren wanneer ik het eens gewoon lekker niet doe
 
Quote
Navigatie
RE: Wat zou er gebeuren als ik het niet doe?
Ilja Mv 3  schreef op: 18-07-2012 13:04:35

Quote Miepie1972:
We zijn net vanmiddag teruggekomen en ik had ook alles spik en span voordat ik wegging en het komt gewoon heerlijk thuis! De bedden lekker fris, nergens rotzooi etc.



Daar doe je het voor dus !
Ik doe het ook, maar dat komt ook omdat als ik thuis kom ik er geen zin in heb en dan weer hele andere dingen moet doen. Aanhanger en auto leeghalen, wassen, aanhanger naar de garage brengen etc. etc. Als ik dan ook nog eens moet poetsen, DAN wordt ik gestresst.
(maar als ik eerlijk ben ben ik dat nu ook hoor in deze laatste paar dagen voor de vakantie, waarvan ik ook nog 3 dagen moet werken)
 
Quote
RE: Wat zou er gebeuren als ik het niet doe?
Mv E.l.s  schreef op: 20-07-2012 20:42:36
Joegoslavië, bedden zijn verschoond (en laten ze het niet wagen vanacht in bed te plassen ), ramen zijn gezeemd, wasmanden zijn leeg, badkamer, toilet, keuken, kamer, slaapkamers, alles maar dan ook alles is schoon. Morgen oude kleren aan, want we gaan naar de zwarte cross, zondag maar de hele dag buiten in pyama, want maandag vertrekken we pas
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wat zou er gebeuren als ik het niet doe?
Naam
Bericht