Menu
 

Topic:

2 jaar geleden...

Fruitsalade  schreef op: 12-07-2012 11:37:08
... De dag van de finale van het wk 2010 was op 11 juli. Die hadden we net achter de rug. Ik liep inmiddels een week overtijd. Ik was het spuug zat en ik had olifanten benen. Als ik mijn benen over elkaar legde zag je binnen no-time mijn ene been in mijn andere been staan.

Ik belde de verloskundige om te zeggen dat dit echt niet meer ging, ik sliep niet meer en kon echt helemaal niks meer. Ik kon alleen liggen in een bad met water bij mijn moeder in de achtertuin.

Goed ik mocht direct langs komen. Oh mw wij sturen u door naar het ziekenhuis, want inderdaad, dit gaat zo niet meer. Zo wordt het alleen maar vervelender en heeft u dadelijk de kracht voor de bevalling niet meer.

Zo gezegd zo gedaan, naar het ziekenhuis gegaan, alles gecontroleerd enz. Mw we willen u graag morgen opnemen om u in te leiden. Nou dat vond ik prima, was dr helemaal klaar mee.

5 minuten later kwamen ze terug, mw weet u het wel zeker, het kan ook een paar dagen later, want de kans is wel groot dat u niet morgen zal bevallen maar de 14e en dan bent u zelf jargi.

Stom figuur, zie je dan niet dat ik het spuugzat ben (dacht ik natuurlijk), maar zei, nee hoor, dat vind ik niet erg.

Dus 13 juli opgenomen in het ziekenhuis en daar begonnen we hoor. Pillen tot den treure ingebracht, maar ze deden helemaal niks. Opmijn gemakje naar de huldiging gekeken, want ik had toch niks te doen.

Inmiddels lekker eten gehad en de gyn kwam vertellen dat ze naar huis ging, en mw tot morgen, want ik zie u morgen weer. Nu neemt de nachtdienst het over, maar ik weet zeker dat u vannacht lekker zult slapen. Nou deze gyn vond ik toch niet zo leuk, dus ik was blij dat ze weg ging.


Nou de nachtdienst kwam zich voorstellen, ik zag hem raakte volledig ontspannen en kreeg ontzettend weeen. Om 21 uur had ik nog geen ontsluiting,om 0.30 had ik 7 cm en om 0.39 was Isaura geboren. Inderdaad op mijn eigen verjaardag.



Dat is nu 2 jaar geleden. Over 2 nachtjes is mijn meiske 2 jaar. Mijn kleine frummelke, een kleine eigenwijs heksje... Maar oooh zo lief en komt mama om een pusje vragen als ze pij heeft...
Vanaf zaterdag mag ik officieel voor haar ook hier schrijven.... Mijn meisje wordt echt groot....




Zo moest even mijn emoties kwijt
 
Quote
Navigatie
RE: 2 jaar geleden...
Angelique  schreef op: 12-07-2012 11:43:12
tranen over mijn wangen pffff sentimenteel doosje ben ik
en wat was ik boos ik riep altijd jij krijgt ene meid wedden jij wilde geen meid en ik wel en oo wat is het een echte meid en een echte heks maar zon lekker mupke
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Son  schreef op: 12-07-2012 11:48:56
Zo lief

Ik ben op de zelfde dag ingeleid. Ik was 37 weken zwanger. Het enige verschil is dat Thomas dezelfde dag al geboren is.

Hele fijne verjaardag alvast. Gek he dat je er zo aan terug denkt.

Gister lagen we in bed en zeiden we nog. Weet je nog, 2 jaar geleden verloor nederland de finale. Een ieder ander zou daar nooit meer aan denken, maar wij wel. Die finale keken wij heel dubbel. Ik wist al dat ik ingeleid zou worden, dus vet spannend en manlief was ziek en had keelontsteking.
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Made  schreef op: 12-07-2012 11:51:13
Wat lief geschreven

Alvast van harte gefeliciteerd
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Missivy  schreef op: 12-07-2012 12:03:37
Sweet !!
Alvast gefeliciteerd !!

En trouwens .. Ook erg mooi beschreven, werd er in 'meegenomen'
Om het zo maar ff te verwoorden hihi
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Minou  schreef op: 12-07-2012 12:11:26
Fruitje!
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Fruitsalade  schreef op: 12-07-2012 12:43:35
Stom he, ik wilde absoluut geen meid. Was bang voor een kopie. En inderdaadik heb een kopie van mezelf. We botsen nu al soms... Maar het is wel mijn meiske.

Ik heb ook absoluut geen rotzwangerschap gehad hoor, ik weet ook niet zo goed wat het is. *zucht* ze wordt gewoon zo groot. Ze doet dingen die dr broer nooit gedaan heeft. Ze is met poppen in de weer, t is een echt klein moedertje. Soms wordt ze een beetje in de steek gelaten voelt het wel eens. We moeten natuurlijk regelmatig met Thiuri naar het ziekenhuis en dat soort dingen. Soms ben ik bang dat ze denkt dat we haar een beetje aan dr lot over laten. En dan wordt dat frummelke 2. De babytijd is echt over, ik zal nooit meer een baby hebben...





(kleine letters ) wat een rust
 
Quote
RE: 2 jaar geleden...
Fruitsalade  schreef op: 12-07-2012 12:45:25
Oh sis, wat stoer!!!


Mijn broer en ik schelen 2 maanden in het jaar een jaar. En Thiuri en Isaura schelen 3 maanden in het jaar een jaar. Dat vond ik altijd al bijzonder.


Maar 4 dagen in het jaar even oud is veel stoerder.
Bij deze al vast gefeliciteerd, wij zijn op vakantie dan!
 
Quote
Navigatie


Reageren op 2 jaar geleden...
Naam
Bericht