Menu
 

Topic:

verkoop huis

Naamloos  schreef op: 10-07-2012 18:21:03
Ik doe dit even zo. Voor de mensen die mij denken te herkennen, willen jullie dit aub stil houden.



Stel nou, je hebt een woning van de woningstichtig gekocht en je hebt besloten om deze woning terug te verkopen aan de woningstichting omdat je een andere woning hebt gevonden. De woningstichting koopt deze woning sowieso terug en eigenlijk is de waarde al bepaald. De woningstichting speelt namelijk een vies spelletje wat aan alle kanten (van hun) waterdicht is, en zal ik nooooit met winst deze woning terugverkopen aan hun. Wij hebben geen poot om op te staan. Maar mijn eigenlijke vraag: zouden jullie dan de moeite doen om het extreem goed op te ruimen als ze foto's komen maken. Voor de verkoop maakt het niks uit, want de woning wordt hoe dan ook teruggekocht door hun. Maar ze komen tijdens mijn vakantie en mijn man moet er voor terug gaan om ze te ontvangen. Ik heb helmaal geen zin om het extreem strak te gaan opruimen. Ik ben nou eenmaal niet zo opruimerig. Nogmaals voor de verkoop maakt het niks uit en de woning raken ze toch snel weer kwijt. Maar omdat zij zo'n vies spelletje spelen heb ik helemaal geen zin om mee te werken. Wat zouden jullie doen?
 
Quote
Navigatie
RE: verkoop huis
Misbren  schreef op: 10-07-2012 18:34:37
Eer aan jezelf houden.
Zo kan jij tenminste er met een goed gevoel op terug kijken.
( ik snap je wel hoor...)
 
Quote
RE: verkoop huis
Slabbertje  schreef op: 10-07-2012 18:37:07
tja die regels ken ik van een woningbouw en heb ik vaker gehoord maar zou ook de eer aan mezelf houden en gewoon voor het oog netjes doen dus niet extreem poetsen ofzo.
Ik zou er alleen niet in mijn vakantie voor terugkomen ze komen dan maar ervoor of erna
 
Quote
RE: verkoop huis
Minou  schreef op: 10-07-2012 18:42:56
Gewoon opruimen niet extreem ofzo. Idd eer aan jezelf houden hoe k het ook is
 
Quote
RE: verkoop huis
Jacquelien  schreef op: 10-07-2012 18:43:09
Je moppert wel, maar wist van te voren wat de regels van de woningstichting toch waren? Kun je vrij verkopen meer krijgen dan?
 
Quote
RE: verkoop huis
Naamloos  schreef op: 10-07-2012 18:56:14
Ik mag niet vrij verkopen. Ik kan er verder ook nog niet over uitwijden. Ik wil eerst wat meer zekerheid. Maar aangezien ik vandaag moest pakken, morgen de caravan gehaald moet worden en donderdag een vriendin komt, die vrijdag mee op vakantie gaat, heb ik nog weinig tijd om wat te doen. De rede dat mijn man terug gaat in de vakantie kan ik ook niet te veel over uitwijden.



Echt als dat allemaal duidelijk is, maak ik mijzelf bekend


Oh het mopperen is niet zo bedoeld hoor, maar dat is meer omdat ik mijzelf nog even ano probeer te houden
 
Quote
RE: verkoop huis
Minou  schreef op: 10-07-2012 18:57:53
Lieverd..heb een idee dat ik al weet wie je bent
 
Quote
RE: verkoop huis
Angelique  schreef op: 10-07-2012 19:02:56
ik zou niet extreem doen maar wel voor oog beetje netjes ga niet uitgebreid poetsen en ramen lapen maar dat het voor jou die strak eruit ziet
verkopen doe je toch wel dus nee zou niets extreems doen

ik snap ieder geval wel dat terug komen een must is en zou ik ook doen als je daardoor sneller je huis kwijt bent
 
Quote
RE: verkoop huis
E Mv 2  schreef op: 10-07-2012 19:07:17
Weet je,het is wel jouw huishouden wat te kijk staat overal,dus daarom zou ik het wel opruimen.
 
Quote
RE: verkoop huis
Angelique  schreef op: 10-07-2012 19:09:28
ja is haar huishouden dat te kijk staat maaaar iedereen die haar kent kent haar zo toch en iedereen die haar niet kent hebben ze toch niets mee te maken ??

ik heb bij verkoop ook gewoon mijn ding gedaan (beetje meer vrije verkoop) maar mensen die mij kennen kennen mijn huis daarvoor zou ik me niet mooier voordoen als ik ben ieder geval
 
Quote
RE: verkoop huis
Lente-marjolein  schreef op: 10-07-2012 19:40:08
opgeruimd zou ik het zeker achterlaten.
Het hoeft niet helemaal gepoetst, zie je toch niet op de foto's.

hier worden woningbouw huizen getaxeerd en dan verkocht de winst of het verlies wordt gedeeld.
 
Quote
RE: verkoop huis
E Mv 2  schreef op: 10-07-2012 19:47:09
Nee maar je ruimt dan toch evengoed op?
 
Quote
RE: verkoop huis
Mieps01  schreef op: 10-07-2012 20:09:41
Eer aan jezelf houden en wel opruimen.
Verder denk ik dat je misschien niet moet dromen dat je met winst had kunnen verkopen als je wel vrij had kunnen verkopen. In deze markt lukt dat bijna niemand, tenzij je het huis al meer dan 10 jaar in bezit hebt. Prijzen zijn weer op nivo van 2003.
Misschien gewoon even achter leunen en bedenken dat je ook blij kunt zijn. Dat ze het huis van je terugnemen??? Er zijn een hoop mensen die met dubbele lasten blijven zitten voor langere tijd en bijna iedereen verkoopt met verlies...

Ik snap dat het niet leuk is als je het idee hebt dat je geen keuze hebt. Maar overschat de huizenmarkt niet, daar wordt je op het moment niet rijk van
 
Quote
RE: verkoop huis
Mieps01  schreef op: 10-07-2012 20:12:19
Overigens als het een taxateur is die door het huis komt om de waarde te bepalen, dat zou ik met in achterhoofd mijn eigen portemonnee niet allen goed opruimen, maar zorgen dat het echt spic en span is.
 
Quote
RE: verkoop huis
Harleysmama  schreef op: 10-07-2012 20:12:21
Gewoon zorgen dat het op het oog gewoon netjes is. En wees blij dat je je huis verkoopt. Gezien deze tijd, mag je in je handjes knijpen dat je het verkoopt. Had je het zelf willen verkopen, had het veel langer te koop gestaan en had je zoiezo waarschijnlijk ook geen winst gemaakt.
 
Quote
RE: verkoop huis
Naamloos  schreef op: 10-07-2012 21:26:17
Nee opruimen doe ik sowieso wel, vind het niet prettig thuis komen in een rommelig huis. Maar door de vakantiespullen die door het hele huis zwerven is het wat lastiger opruimen. Dus ik dacht pppffff nou lama hoor. Ik haal zeker wel even overal een doekje overheen en gooi natuurlijk gewoon de stofzuiger door het huis. Dat is het probleem ook niet, maar ik ben ook niet echt van plan om overal een plantje e.d. neer te zetten. En alle spullen van de kinderen aan de kant te schuiven. Dat was eigenlijk wat ik bedoelde.

Ik ga dus niet echt alles strak opruimen. Ik laat het speelgoed gewoon staan daar waar het staat en ga zeker de kast niet opschuiven voor ze.
 
Quote
RE: verkoop huis
Fruitsalade  schreef op: 28-07-2012 09:19:38
En nu maak ik mijzelf bekent!!!



Jaaa de eerste woning die we gezien hadden, die is toch leeg gekomen en wij gaan deze woning dus kopen!!!!


Thiuri is gek op de smurfen, dus dat is niet zo moeilijk, hij krijgt een smurfen kamer. Van mijn werk een hoop promotiemateriaal meegekregen van toen de film uit kwam, dus accessoires voor zijn kamer hebben we al.



Maar nu het grootste probleem: wat voor kamertje moet ik Isaura geven. Ze is net 2 jaar oud en de accessoires voor haar kamertje moeten niet te duur zijn, omdat we niet meer hadden verwacht dat we gingen verhuizen hebben we geen rooie rotcent meer. Het moet ook wel een kamertje zijn waar ze een tijdje mee kan doen, want ik heb geen zin om over 2 jaar dr kamertje weer te veranderen. Het moet ook niet een te zoet kamertje zijn, want zo'n zoet meisje is het niet...
 
Quote
RE: verkoop huis
Kaasje  schreef op: 28-07-2012 09:38:03
Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis!

Kun je niet haar kamertje nu gewoon basic klaar maken en bv met sinterklaas wat dingetjes voor haar kamertje geven?
Kun je nu nog nadenken wat je wil en je hebt nog even om te sparen...
 
Quote
RE: verkoop huis
Sapperdeflap  schreef op: 28-07-2012 10:53:57
Gefeliciteerd!

Verf de muren van de kamer van je dochter lichtroze en behang een wand met gezellige bloemetjes. Pip en Eijffinger hebben leuk spul en daar zit vast wel iets tussen waar ze een tijd mee vooruit kan.

Wat betreft accessoires zou ik het niet te gek maken. Een leuke lamp voor aan het plafond (kroonluchtertje ofzo) is te vinden op Marktplaats en verder zou ik de Ikea afstruinen voor een speelgoedkistbank en een plankje voor boeken. Die vakjeskast met bakken van de Ikea (Expedit?) is ook niet erg prijzig en kan ze lang mee doen.
 
Quote
RE: verkoop huis
Minou  schreef op: 28-07-2012 11:05:48
 
Quote
RE: verkoop huis
Bepje  schreef op: 28-07-2012 12:40:17
Gefeliciteerd !!!

Je kunt het allemaal wit houden met hooguit 1 muurtje in een andere kleur of behangetje. Als zij straks een meer uitgesproken smaak krijgt komen er vanzelf prullen in.
Die kleur, behang en gordijnen kun je ook neutraal houden.
 
Quote
RE: verkoop huis
Karinmv3  schreef op: 28-07-2012 15:14:16
Gefeliciteerd! Wat fijn voor jullie!
 
Quote
Navigatie


Reageren op verkoop huis
Naam
Bericht