Menu
 

Topic:

hoort dit in een borst of niet?

Rosleie  schreef op: 09-07-2012 19:07:11
Om te beginnen ben ik erg bang voor borstkanker. Ik heb nu ruim een jaar geleden een plekje gevoeld, dit bleek dmv een echo wat cystes te zijn en eromheen wat kalkdeeltjes. Niets om me druk over te maken. Kom over een half jaar nog maar eens voor een echo. Het plekje verdween echter en daarom ben ik na het half jaar niet teruggegaan voor echo.
Ik onderzoek mijn borsten vaak. Nu voelde ik van de week een klein strengetje naast mijn tepel als ik met twee vingers flink druk voel ik het. Bij googlen hier na gelijk in paniek. Nu is mijn vraag : Als jullie flink voelen daar voel je dan ook een soort klein strengetje van 1 cm. Ik voel het bij beide borsten alleen bij de 1 beter dan bij de ander. Er staat vaak bij klachten die je serieus moet nemen : Een verdikt strengetje, is een strengetje dan wel normaal of ook reden tot echo? Het geeft mij zoveel spanning als ik weer een echo moet?
 
Quote
Navigatie
RE: hoort dit in een borst of niet?
Jen9  schreef op: 09-07-2012 19:10:39
Hmmm.. bij borstonderzoek moet je niet flink drukken en ook niet met 2 vingers.. Bij beide borsten is ook een goed teken.

Ik zou wel even naar de dokter gaan en het daar vragen, gewoon just in case...
Je hebt nu ook spanning...
 
Quote
RE: hoort dit in een borst of niet?
Jen9  schreef op: 09-07-2012 19:15:03
Ik weet wel dat ik links in bep. tijd van mijn cyclus ook een heel klein strengetje voel, maar nogmaals, je moet niet hard drukken, dan voel je van alles!
 
Quote
RE: hoort dit in een borst of niet?
Karinmv3  schreef op: 09-07-2012 21:06:31
Ik voel het inderdaad in bepaalde delen van mijn cyclus wel en dan later niet meer. Als je ongerust maakt zou ik het toch even na laten kijken.
 
Quote
RE: hoort dit in een borst of niet?
Rosleie  schreef op: 09-07-2012 22:11:57
Bedankt, dat stelt me dan al wel gerust. Ik voelde het een week voordat ik ongesteld werd en had ook erg last van opgeblazen, pijnlijke borsten. Zit nu 1 dag na menstruatie en ik lijk het sávonds beter de voelen dan s'morgens. Wanneer jullie het ook soms voelen moet ik het misschien toch maar aankijken. Ik kan zo panisch zijn in zulke dingen. Heb gewoon een zere arm van het voortdurend voelen. Ik maak mezelf helemaal gek. Ik druk denk ik toch te hard. De arts deed het ook veel zachter bij me en voelde destijd het knobbeltje dat ik voelde ook niet. Maar ja het waren toch weer wel cystes.
 
Quote
Navigatie


Reageren op hoort dit in een borst of niet?
Naam
Bericht