Menu
 

Topic:

Fuussekaul Luxemburg, wie?

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 09-07-2012 09:00:52
Wie is hier wel eens geweest en hebben jullie nog tips en ervaringen en ook vooral, wat moeten we niet vergeten mee te nemen? Ohja en leuke dagjes uit in de buurt? Wij gaan er 28 juli heen trouwens
 
Quote
Navigatie
RE: Fuussekaul Luxemburg, wie?
Tamaramvc&f  schreef op: 09-07-2012 09:34:24
Ja ben dr geweest vorig jaar mei. Vond t voor kids wel tegenvallen, er was toen iig niet veel om te spelen, dit is nu ms wel aangepast hoor. Indoorspeeltuintje is wel leuk. Wel hele mooie omgeving. Hele lekkere broodjes te halen in de supermarkt smorgens, heel vervelend Ik weet niet aan welke kant je zit, want je hebt een tunneltje onder de weg door, zo kom je aan de andere kant vh park. Aan de zijde vd receptie hadden ze toen bij t speelterrein savonds vaak kampvuur. Je hebt er ook een kleine spa, ben ik niet heen geweest.

Waar je echt heen 'moet' is deze dierentuin Parc Merveilleux, kan je zoeken op google, die is echt super voor kids, met ook nog eens een super leuke speeltuin, met mooi weer kan je je daar de hele dag vermaken!

Het kasteel van Vianden is echt heel mooi, daar kan je ook een dag heen, naar Vianden, door t centrum lopen, oude vakwerkhuisjes, leuke terrasjes en als je richting de kabelbaan loopt heb je ook een speeltuintje, bij de stuwdam. Er rijd/ reed toen ook een klein treintje, weet niet meer wat t kost, maar die doet dan een rondje stad, vertelt ook allerlei dingen en mn zoon vond dat echt geweldig. Stad Trier kan je ook heen.
 
Quote
RE: Fuussekaul Luxemburg, wie?
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 09-07-2012 17:51:45
Dank je, de dierentuin gaan we zeker doen en kasteel Vianden lijkt me ook mooi voor de oudste!
 
Quote
RE: Fuussekaul Luxemburg, wie?
Tijn  schreef op: 10-07-2012 14:19:58
Wij gaan er een week voor jullie naar toe. We zullen de dierentuin in ons achterhoofd houden. En wat vervelend van de broodjes
 
Quote
Navigatie


Reageren op Fuussekaul Luxemburg, wie?
Naam
Bericht