Menu
 

Topic:

hotel palmera spanje

Anoniem  schreef op: 08-07-2012 12:26:40
hee meiden,
is er iemand die hotel palmera in spanje kent in lloret de mar?
mijn ouders willen mij en de kinderen verrassen met een reisje waar ik al jaren van droom naar spanje!!!!!!!
ik ben zo blij mijn ouders hadden dit hotel gezien en vonden dat wel wat voor ons dus ben nieuwschierig,hoe is het eten? hoe is het zwembad,liggen er winkeltjes kort bij zee?
 
Quote
Navigatie
RE: hotel palmera spanje
Chantal31  schreef op: 08-07-2012 13:01:44
hoi nou wij gaan sit jaar voor de 2e keer naar la palmera!
Moet zeggen een erg fijn hotel.En leuk personeel! Eten is goed te doen al is er savonds wel een lange rij bij het eten.Maar dat word in goede banen geleid door de iets wat serieuze baas van het hotel haha! Personeel erg vriendelijk vooral Mary die spreekt ook nog een goed woordje nederlands (ze is getrouwd met een limburger) Zwembad is niet super groot maar wel fijn.Ook lekker zijn de bubbelbaden en het welnes gedeelte!
Je bent binnen 5 a 10 min bij het strand en je zit eingelijk midden in het centrum.Winkeltjes erg dichtbij.
Wanneer gaan jullie??
 
Quote
RE: hotel palmera spanje
Chantal31  schreef op: 08-07-2012 13:04:20
Oja de kamers zijn prima goed schoon.Vorig jaar hadden we eerst een kamer met een inieminie "balkon" maar zonder gedoe kregen we een kamer met een groot balkon.Voor de kids is er niet zoveel te doen maar bij het strand en vlakbij het hotel speeltuintjes zat!
 
Quote
RE: hotel palmera spanje
Anoniem  schreef op: 08-07-2012 16:38:17
hoi chantal,wat leuk dat jullie daar al zijn geweest!
wat moet ik me voorstellen van het eten,bij ontbijt enzo?
broodjes met beleg,drinken? oh ja we krijgen dan volp. maar moet je het drinken dan allemaal los betalen? en hoe duur is dat ong.? want mijn ouders zijn al aan het berekenen wat we aan zakgeld moeten meenemen
mijn oudste wilde al aan het strand basketballen,maar daar zal wel geen sportgelegenheden zijn of toch?
we mogen ook een dagje naar waterworld,dat vind mama leuk
oh ja mijn ouders gaan morgen bellen wanneer en of er nog plaats is deze vakantie anders word het de herfstvakantie maar dat vind ik jammer want dan zul je wel niet meer kunnen zwemmen
 
Quote
RE: hotel palmera spanje
Chantal31  schreef op: 08-07-2012 16:46:25
Smorgens zijn er verschillende soorten broodjes (croisantjes, choco croisantjes,harde broodjes gewoon brood,veel beleg ook zoet, ontbijtgranen) je kan koffie thee jus dorange multivruchten sap en melk pakken er is zelfs champagne!! Heerlijk hoor!! Bij de lunch en diner moet je wel betalen voor het drinken. Wat ik e kan herrinneren is dat bv cola nog geen 2,00 kost.De prijzen vallen heel erg mee.

Op het strand is voldoende sport gelegenheid basketbal netten zijn mij niet opgevallen maar je kan er wel volley ballen enz. genoeg leuke dingen op het strand hoor!

Wij gaan eind september....Vorig jaar in oktober geweest en we hebben de hele vakamtie 30 gr gehad! 1 dagje was het iets minder met een drupje regen.

Gaan jullie met vliegtuig? Mocht je met de bus willen dan zou ik even kijken op http://www.boosten.nl/nl/index.php/home-page/la-palmera daar kan je supersgoedkoop naar dit hotel!
 
Quote
RE: hotel palmera spanje
Anoniem  schreef op: 08-07-2012 22:44:57
bedankt voor de tips chantal!,dat klinkt erg lekker en gezellig!
en het warme eten ook lekker?
 
Quote
RE: hotel palmera spanje
Chantal31  schreef op: 09-07-2012 09:03:53
Ja wij vonden het warme eten goed te doen,er is altijd wel iets wat je lust,verse groentes, soepje, patat of andere soort aardappels, pasta ,verschillende vlees en vissoorten. Wij vonden het lekker. Wel even door de bakken roeren want het bovenste is natuurlijk iets kouder.
 
Quote
Navigatie


Reageren op hotel palmera spanje
Naam
Bericht