Menu
 

Topic:

Park Umag, Kroatie

Trotsemama  schreef op: 08-07-2012 08:16:48
Is er hier iemand geweest? Wij willen waarschijnlijk volgend jaar naar deze camping toe. Nou ja, camping... Een mega vakantiedorp dan
Onze meiden zijn dan 2 en 5 jaar oud.

Ik hoop op veel reacties!
 
Quote
Navigatie
RE: Park Umag, Kroatie
Xsara  schreef op: 08-07-2012 08:58:06
ziet er erg leuk uit... maar alle data die ik ingeef voor volgend jaar kan niet... ben benieuwd wat het kost om 2 of 3 weken te gaan... in een stacaravan of huisje.. volgend jaar zomer..
 
Quote
RE: Park Umag, Kroatie
Trotsemama  schreef op: 08-07-2012 09:14:35
Xsara, klopt, dat heb ik ook geprobeerd. Misschien kun je nu alleen boeken als je op de camping bent. Het lijkt me ook erg leuk daar, lekker groot. Daar hou ik wel van...
 
Quote
RE: Park Umag, Kroatie
Kimmvsemenmex  schreef op: 08-07-2012 09:18:13
Mijn man is er jaren geleden geweest. Toen was de camping alleen bij lange na niet zo groot. De omgeving is volgens hem schitterend.
Hij zou volgend jaar graag terug gaan.
Ik ben alleen niet zo'n voorstander van camperen.
Ik ga dus even rustig meelezen
 
Quote
RE: Park Umag, Kroatie
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 08-07-2012 14:57:12
Wij zijn er 2 jaar geleden geweest met onze eigen caravan. Tis een te grote camping vind ik. Ze hebben er wel goede restaurants Winkeltjes zijn duur. Animatie is in het engels voornamelijk. Zwembad is koud en vrij klein voor z'on grote camping. De zee is wel lekker, maar een hele hoop rotsen erin, dus voor de kinderen niet fijn. Ik raad je stella Maris aan. Die heeft een kleine baai met kiezelzand.
Wij waren voor een plek ong 800 euro kwijt met 2 volw en 2 kinderen. De plaatsen om je caravan weg te zetten zijn niet super. Alles loopt ongelijk en staan veel bomen, als je pech hebt dus ook midden op je plek. Sanitair is wel uitstekend. Mijn meiden waren toen 5 en 3. En die van 3 drie waren we dus de eerste dag al bijna kwijt. Verder was het personeel niet zo heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben toen helaas veel regen gehad. En een week voordat we aankwamen was er erge storm geweest. de caravans van sommige stonden dwars in hun vak. Ze werden helaas niet geholpen, moesten 25 euro betalen om hun caravan te laten rechttrekken.. kennisen van ons hun vouwwagen was ingestort door het vele water, ze konden wel in een sta caravan voor een paar dagen, maar moesten toen weer verkassen. En moesten voor de ampeerplek en caravan het volle bedrag betalen. Ook al konden er nu andere mensen op hun plaats.
Al met al niet zo'n geweldige ervaring van onze kant. WIj gaan er niet meer naar terug. Mijn broer die toen er ook was, zullen ze ook niet meer zien. En wij zijn echt kroatie vakantiegangers.
 
Quote
RE: Park Umag, Kroatie
Xsara  schreef op: 08-07-2012 18:02:39
das jammer!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Park Umag, Kroatie
Naam
Bericht