Menu
 

Topic:

Ervaring met HERBALIFE

Linde  schreef op: 06-07-2012 16:33:38
Hallo allemaal.
Ik ben mezelf even helemaal zat. Ik wil graag 10 kilo afvallen. Vooral om lekkerder in mijn vel te komen zitten. Ik ben momenteel erg moe en heb soms het idee dat ik mij de dag door moet slepen. Nu kreeg ik gisteren een papiertje van herbalife in de bus, waarop je dmv een smsje kon reageren.

Maar eigenlijk heb ik helemaal geen ervaring met herbalife. Werkt het ook echt. Ik hoef helemaal niet snel af te vallen, liever constant en gezond. Daarnaast wil ik ook gaan hardlopen, alleen , dit typend word ik al moe bij het idee. Ik werk 32 uur, heb 2 kinderen, daarnaast doe ik nog een studie, dus erg veel tijd over heb ik niet.

Wie oh wie kan mij iets vertellen of herbalife iets is? Mogen zowel positieve als negatieve reacties zijn hoor.

laat maar horen, ik ben heel benieuwd
 
Quote
Navigatie
RE: Ervaring met HERBALIFE
Spatje  schreef op: 06-07-2012 16:42:36
ja ik, honger honger en honger had ik, niet lang gedaan dus
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
San  schreef op: 06-07-2012 16:50:15
Ik heb t een maand of 2 gedaan, ik vond t ronduit vies! Met wat ik t ook mengde, je bleef die poederige smaak houden. Afvallen is al moeilijk genoeg... dus dat wat je eet mag dan nog wel een beetje lekker zijn.

Ik had toen smorgens en smiddags zo'n shake en savonds gewoon eten. Ik viel er wel van af, verloor ook echt centimeters maar ik werd er bepaald niet vrolijker op!

Daarbij vond ik het zelf ook vrij prijzig.

Dit herinnert me er overigens wel weer aan dat ik toch ook weer even mn best te doen om nog 10 kilo kwijt te raken.

Ben er totaal al 60 kwijt geraakt middels normaal eten, 3x per dag genoeg eten dus en tussendoor fruit. Nu weer 10 kilo erbij door mn eigen schuld.. Dus weer even aan de bak! *zucht*
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
Jen9  schreef op: 06-07-2012 20:09:51
Twee collega's van me hebben t gedaan en vonden t ook drie ker niks... vies vooral, die poedersmaak.

Hardlopen geeft je trouwens echt energie!
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
Macife  schreef op: 06-07-2012 20:22:08
ik vond het niks...raakte er goed aan de diaree van.

ze zeidden van dat is normaal je lichaam is aan het reinigeren. in week 4 kapte ik ermee... nog altijd aan de diaree.. honger gevoel...en smerig
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
Sun  schreef op: 07-07-2012 04:54:12
Heb het ook twee maanden gedaan en viel er goed van af. Maar heb veel honger geleden dus het is niet een goed, duurzaam dieet. Raad het dus af.
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
Corine  schreef op: 07-07-2012 09:33:53
Hier ook dezelfde ervaringen als hierboven, ik vond het dus ook niks...
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
Ilse  schreef op: 09-07-2012 08:36:34
Ik ben 20 kilo afgeslankt en heb nooit honger gehad. De shakes vond ik heerlijk! Doordat je ze klaar kan maken in wat je zelf wil. Bovendien was ik super blij met de persoonlijke begeleiding die ik gratis kreeg. Kortom top!!!

Groetjes ilse
 
Quote
RE: Ervaring met HERBALIFE
.m.m/  schreef op: 09-07-2012 09:25:08
Als je je zo moe voelt, dan kan het ook zijn dat je slecht reageert op geraffineerde suikers. Kijk eens op de site 40dagenzondersuiker (met het bekende ervoor en erachter).

Dit kost echt geen enkele moeite (behalve dat je etiketten moet leren lezen op geraffineerde suikers).Ik voelde me binnen een paar dagen top. Ik ben weliswaar niet afgevallen (maar had ook niks om af te vallen) maar zit wel strakker/minder opgeblazen in mijn vel. Ben niet zo ontzettend moe en futloos meer. Voel me top!

Herbalife staat er om bekend dat er veel 'loze koolhydraten' in zitten. Dat geeft je bloedsuikerwisselingen, dus ook honger. En als je pech hebt word je daardoor (als je stopt) alleen maar zwaarder.

Zonder geraffineerde suikers gaat je lichaam écht herstellen, en kom je terug in balans. Ben je te zwaar, dan ga je vanzelf ook duurzaam afvallen.

Nee, ik heb geen aandelen...

Maar voel me echt zo veel beter. Mijn kijk op voeding is drastisch veranderd. Ik kon altijd wel eten/snaaien/honger hebben, en dat is helemaal voorbij!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ervaring met HERBALIFE
Naam
Bericht