Menu
 

Topic:

Bera onderzoek

Fruitsalade  schreef op: 02-07-2012 09:44:54
Ok, ik ga overstag, ik geef het nu echt toe. Ik denk dat dit nu echt onder zorgenkindje valt.
Goed, ik had al toegegeven hoor



Thiuri heeft vorige week een gehoortest gehad en ik had het vermoeden dat deze niet helemaal goed was. En inderdaad, ik kom net van de KNO arts vandaan en de uitslag was zelfs heel slecht. Wat de KNO arts niet begrijpt, want zijn buisjes zitten goed en hij heeft eerdere testen gehad die wel goed waren.

Nu krijgt hij een bera onderzoek. Ik heb wel e.e.a. op internet gelezen en in het foldertje van het ziekenhuis gelezen, maar mijn vraag eigenlijk is... Wat als dit onderzoek ook niet goed is, wat gaan ze dan doen? Ik wil niet echt een shock krijgen als ik daar voor de uitslag zit.


Goed iemand ervaring met een bera onderzoek en wat was de uitslag??
 
Quote
Navigatie
RE: Bera onderzoek
Moontje Mv 2 Meiden  schreef op: 02-07-2012 13:47:05
Ik heb er nog nooit van gehoord, maar wilde je even sterkte wensen, weer zo'n onzekerheid ...
 
Quote
RE: Bera onderzoek
Angelique  schreef op: 02-07-2012 14:49:00
o jee toch nog die oren niet goed ben erg beeniuwd meis geen verstand van ook/ dus benieiuwd of mensen je kunnen helpen
 
Quote
RE: Bera onderzoek
Mamavan2boys  schreef op: 02-07-2012 16:14:56
Ik moet donderdag met mijn zoontje ook naar de kno arts, volgens de huisarts zitten zijn buisjes goed en geen of weinig vocht achter zijn trommelvlies, maar toch hoort hij slecht, dus krijgen we na de kno arts een gehoortest. Ik ga er eigenlijk vanuit dat als dat niet goed is hij een gehoor apparaatje zal gaan krijgen?? Zou niet weten wat ze er anders aan gaan doen, al hoop ik dat hij gewoon toe is aan nieuwe buisjes..
 
Quote
RE: Bera onderzoek
Bianca  schreef op: 03-07-2012 06:20:26
Mijn dochter heeft meerdere malen dit onderzoek gehad.
Wij moesten om de 3 maanden terug komen.
Zij kreeg dit onderzoek omdat ze hersenvlies ontsteking had gehad, omdat de uitslag ook niet goed was moest ze een jaar lang om de 3 maanden voor het onderzoek komen.
Ik weet wel dat ik na het onderzoek altijd gesloopt was je moet je kind heel stil proberen te houden het liefst slapende pppffff.
Bij ons deden ze niet veel mer een slechte uitslag maar dat had denk ik met de reden van het onderzoek te maken uiteindelijk is haar gehoor wel verbetert en heeft ze gelukkig maar een lichte beschadiging aan de ziekte overgehouden.
Hoe oud is je kindje?
 
Quote
RE: Bera onderzoek
Fruitsalade  schreef op: 03-07-2012 07:50:55
Thiuri is 3,9 jaar. Echt nog een ukkie. Hij mag in elk geval lekker de smurfen kijken als hij dat onderzoek krijgt.

@mamavan2boys dat had ik eerder nagevraagd maar ze schijnen meerdere soorten buisjes te hebben, dus mocht het ene niet werken, kunnen ze de andere plaatsen of zo iets, ik dacht ook dat hij direct een apparaatje zou krijgen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bera onderzoek
Naam
Bericht