Menu
 

Topic:

Disneyland Paris

Patricia Mv Mercedes
-senna
  schreef op: 01-07-2012 15:16:14
Hoi

Over een goeie week gaan wij een midweek naar euro disney(eindelijk na jaren zeuren)

hoe kan ik het beste rijden over de tol weg of de route nationaal? is 100 euro per dag reëel voor in het park? zou het druk zijn in de zomer vakantie? (veel mensen gaan voor hetzelfde geld 2 weken weg?)

wie heeft er tips voor een super vakantie in disney
 
Quote
Navigatie
RE: Disneyland Paris
Kim Mv Sem  schreef op: 01-07-2012 16:00:45
Wij zijn een keer naar parijs gegaan en toen hebben we tolwegen vermeden gedaan....scheelde toch wat geld en was niet eens zo ver om....
Ik vind 100 euro per dag wel erg veel...weet niet met hoeveel personen je gaat en wat je wil kopen daar?
Denk wel dat het druk is ja...
 
Quote
RE: Disneyland Paris
Kim Mv Sem  schreef op: 01-07-2012 16:01:02
Ooo ik vergeet iets: Veel plezier :d
 
Quote
RE: Disneyland Paris
Corine  schreef op: 01-07-2012 17:33:32
Wij zijn altijd over de tolwegen gegaan. We hebben nooit anders gereden, dus kan je daar niet verder mee helpen.

Wat moet je allemaal doen voor 100 euro per dag. In het park eten is wel prijzig. Misschien is 100 euro per dag wel genoeg, geen idee met hoeveel personen jullie zijn enz. Je kunt beter in Disney Village, net buiten het park, eten. Is niet zo duur als in het park zelf.

veel plezier!
 
Quote
RE: Disneyland Paris
Patricia Mv Mercedes
-senna
  schreef op: 01-07-2012 23:45:18
Hoi

bedankt voor de reacties we zijn met z'n viertjes zoiezo neem ik s'morgens bij het ontbijt wat xtra voor in het park dus dat scheelt al @ kim was het een beetje te rijden de route nationaal? wij rijden s'nachts aan dus vindt de route nationaal eigenlijk maar een eng idee
 
Quote
RE: Disneyland Paris
Minnie Mouse  schreef op: 02-07-2012 08:35:28
Hoi,

Wij gaan meerdere keren per jaar ( abonnement) en wij rijden altijd over de tolweg. Het kost ongeveer €15,- voor de heen weg ( kan misschien net wat omhoog zijn gegaan)

Tip voor eten: er zit in de village een mac Donalds de prijzen hier zijn veel goedkoper voor hetzelfde wat je krijgt in het park.
Weet niet hoe oud je kids zijn maar bij ons vinden ze eten bij Pizzaplanet erg leuk. Daar kan je voor een bedrag onbeperkt pizzapunten,pasta,salade en nageregtjes en drinken.

Verder maak veel gebruik van je fast-pass dit scheelt enorm met wachtein de rij. Ook maakte wij toen de kids wat kleiner waren gebruik van babyswitch zodat ik eerst met de oudste in een achtbaan kon en daarna mijn man alleen zodat er altijd eentje bij de jongst kon blijven die er nog niet in mocht.

Verder heel veel plezier.
Wij gaan bijna ook weer en heb er veel zin in.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Disneyland Paris
Naam
Bericht