Diedoes schreef op: 01-07-2012 14:53:50 |
ik ben voor mijn zoontjes traktatie cakejes aan het bakken. Nu gaat hij pas donderdag trakteren dus
de cakejes ga ik invriezen. Op de cakejes maak ik plaatjes met rolfondant (dacht ik haha). Kan ik nu de cakejes al helemaal maken en versieren en invriezen of alleen de cakjes invriezen en ze woensdagavond versieren? Wat raden jullie me aan? |
Quote |
Angelique schreef op: 01-07-2012 14:58:25 |
je kan alles versieren en invriezen heb ik ook gedaan gaat super |
Quote |
Lisje schreef op: 01-07-2012 15:00:38 |
Ik zou het pas de dag van tevoren helemaal maken, ik vind het van invriezen minder (lekker) worden. |
Quote |
Diedoes schreef op: 01-07-2012 15:09:42 |
angelique dat is goed nieuws, ik ben vd week namelijk heel druk. @lisje, ik heb ze nooit eerder ingevroren maar volgens de dame van de taarten winkel kan dat prima en doet ze dat zelf ook altijd. Ik heb van de week weinig tijd en vandaag wel tijd. Ik kijk wel wat ik ervan vind, anders kan ik ze de volgende keer weer vlak van te voren maken. |
Quote |