Menu
 

Topic:

Pff.. hebben wij weer

Elisa  schreef op: 30-06-2012 17:16:53
Even lekker klagen. De situatie is als volgt:

Woensdag ging ik met mijn vriend zijn auto naar het werk. Ik had me al een beetje verslapen en ik moest snel weg. Staat er een auto met aanhangwagen voor mijn auto van een groen bedrijf die toevallig daar de bomen (voor de gemeente denk ik) aan het snoeien/kappen waren.

Dus ik was al geïrriteerd. Daarna zie ik dat er een stapel/bos takken tegen die auto aan ligt. Dus ik loop naar die man die de boom aan het snoeien is om die auto weg te halen en te zeggen dat ik het niet handig vond dat die takken daar lagen. (Notabene in op een betaalde parkeerplek) Door die takken kon ik ook niet een draai maken om eruit te rijden.

Ik op weg naar mijn werk (door dit incident al helemaal te laat). Kom ik bij mijn werk aan en zie ik dat de zijkant vol met krassen zit. Op die dag zelf was ik erg druk met mijn werk en lukte het mij niet om het bedrijf te pakken te krijgen.

De volgende dag kreeg ik ze wel te pakken. Kreeg ik eerst een preek dat ik het op dat moment had moeten oplossen met die man. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik het incident ook wel kon verzinnen en dat het een situatie van welles nietes gaat worden en of ik daar wel zin en tijd voor had.

Grrr.. ik ben echt link hierom. We hebben de auto net twee maanden.
 
Quote
Navigatie
RE: Pff.. hebben wij weer
Jomi  schreef op: 30-06-2012 17:32:31
Verzekering bellen!
 
Quote
RE: Pff.. hebben wij weer
Slabbertje  schreef op: 30-06-2012 17:41:57
ook even getuige zoeken die gezien hebben dat hun die dag bezig waren met die takken
 
Quote
RE: Pff.. hebben wij weer
Elisa  schreef op: 01-07-2012 12:44:35
Ik heb ook getuigen (de buren) die gezien hebben dat de takken/delen van de boom naast mijn auto lagen.

Daarbij beweert dat bedrijf dat ze een vergunning hebben voor het plaatsen van takken etc op betaald parkeerterrein. Ik heb gelijk de gemeente gebeld dat ze die vergunning maar in moeten trekken als ze het nodig vinden om die takken tegen auto`s aan te smijten en te leggen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Pff.. hebben wij weer
Naam
Bericht