Menu
 

Topic:

Zomercliff GTST!

Mamaloes  schreef op: 27-06-2012 22:56:49
LET OP!!
De volgende tekst bevat spoilers over de zomercliffhanger van GTST! Wil je niet weten wat er gebeurd? Lees dit dan niet!!

De spoilers van de laatste week:

Maandag 2 juli:
Sjors komst uit Zwitserland zorgt voor opschudding en onzekerheid. Jack eist van Bing dat hij opbiecht wat er tijdens Sjors’ afwezigheid is gebeurd. Lucas vindt dat Bilal hem absurde adviezen geeft. Janine wil Ludo ervan overtuigen dat zijn geloof in Maxime nergens op slaat.

Dinsdag 3 juli:
Nina doet een uiterste poging om het vertrouwen van Noud terug te winnen. Lorena wordt woest als ze hoort wat Jack gedaan heeft. Bing zit klem tussen Sjors en Aysen. Laura beschuldigt Mike ervan dat hij Noud diep ongelukkig maakt.

Woensdag 4 juli:
Het valt Bilal op dat Nuran zich vreemd gedraagt als Rik in de buurt is. Sjoerd krijgt het idee dat Rikki een oogje heeft op Tim, waarna Rikki’s reactie het er niet beter op maakt. Kunnen Noud en Nina het nog bijleggen als ze elkaar fouten uit het verleden verwijten?

Donderdag 5 juli:
Jack zet Sjors emotioneel onder druk. Nuran weet dat ze veel te ver is gegaan en hoopt met excuses Riks sympathie terug te winnen. In een gevaarlijke situatie krijgt Lucas hulp van Bilal. Lorena vraagt Jack mee naar Australië.

Vrijdag 6 juli Zomercliffhanger:
Eindelijk is het dan echt zover: Ludo en Janine gaan trouwen, hun huwelijk word in kleine kring gevierd, maar Bilal weet zich toch naar binnen te dringen omdat hij iets heel belangrijks tegen Lucas moet zeggen. Bing zweert wraak als Jack hem bij Sjors weghoudt. Vlak voordat Lorena vertrekt stelt ze een ultimatum aan Jack. Sjors is getuige van een zeer ernstig en naar voorval en Tim doet een schokkende onthulling.



GTST sluit af met driedubbele cliffhanger

Eind volgende week komt het seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden tot een knallend einde. Daarbij is het maar zeer de vraag of alle hoofdrolspelers de zomercliff wel overleven.

De explosieve cliffhanger van de 4500ste aflevering is nog maar koud uitgezonden of RTL moet alweer toewerken naar een nieuwe climax: het einde van 22ste seizoen. Opnieuw speelt de familie Sanders hierin een grote rol. Maar RTL kiest ervoor met een driedubbele cliffhanger te komen om de soapfanaten een zomer lang in spanning te houden. Volgende week vrijdag, op 6 juli, is deze te zien.

RTL meldt over de knallende aflevering: Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?
 
Navigatie
RE: Zomercliff GTST!
Mamaloes  schreef op: 27-06-2012 22:58:59
Het kan aan mij liggen hoor... Maar als ik de spoilers zo bij elkaar optel lijkt het erop dat Lucas en Bilal iets krijgen?? OMG!!!!!!!!!

Enne... Who the fuck is Tim? Een zoon van iemand ofzo? Van wie dan??

En wie wordt er aangereden? En gaat diegene dan dood?
 
RE: Zomercliff GTST!
Angelique  schreef op: 27-06-2012 23:05:01
jaaa dacht ik ook bilal is homoooooooo
maar dacht dat er iets heel spannends met lorena zou gebeuren in aussie

tim ja ben ook beneiuwd gaat nog belangrijke rol spelen dus

ou bing sjors gaan aanrijden of aysen
 
RE: Zomercliff GTST!
Mamaloes  schreef op: 27-06-2012 23:07:09
Nee Lorena gaat er gewoon 3 maanden uit vanwege de flexwet...

Hmmm nee geen Sjors want die is er getuige van... Misschien Yvon? Volgens mij heeft zij geen vaste rol!
 
RE: Zomercliff GTST!
Dani  schreef op: 27-06-2012 23:10:15
ik sluit dit topic , jullie kunnen verder gaan op het eerder geopende topic over gtst spoilers
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug