Menu
 

Topic:

Hier kletsen we verder !

Nance  schreef op: 27-06-2012 09:45:30
Nou dames, kom maar op ! Gezellig dat we hier doorgaan
 
Quote
Navigatie
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 30-07-2012 15:55:36
Heej meiden,

Daan.....wat een verhaal joh Ik kan heel goed begrijpen dat je zo overstuur bent dat ze je mannetje zo hebben behandeld. Heb je ze ermee geconfronteerd en zo ja, wat zeiden ze bij de opvang ? Jemig.....je leest er best veel verhalen over maar als je het dan zo via jou hoort is het nog akeliger. Triest toch eigenlijk dat dit nog steeds voorkomt. Laatst las ik ook zo'n verhaal, de kindjes werden daar ook zo slecht behandeld Pffff. Toppie hoor dat jullie meteen andere opvang voor de kleine man hebben geregeld.

En dan de zorgen over het dak en je werk, kan me voorstellen dat het je allemaal eventjes teveel is geworden. Een hele dikke voor jou meis. Wanneer krijg je te horen of je op je werk mag blijven ?

Kinderwens, ik vind het heel knap dat jullie al maanden praten over een tweede. Ook je angst kan ik me heel goed voorstellen want wat jullie allemaal al hebben meegemaakt is zo ontzettend verdrietig. Maar dan is daar de grote wens......voor nog een kleintje. Ik kan alleen maar hopen dat jullie tweede kindje iets langer bij mama in haar buikje blijft zitten en dat hij/zij helemaal in orde en op tijd ter wereld zal komen. Wanneer willen jullie eventueel weer gaan beginnen ?

Na deze week heb je dus lekker vakantie. En dan naar Italie, geweldig. Daar zou ik ook nog graag een x naartoe willen maar mijn man wil daar pertinent niet naartoe Misschien krijg ik hem ooit nog zover hihi. Gaan jullie met de auto of met het vliegtuig ?

Daan, ik kan me ook wel in jullie argumenten vinden....de twijfels. Alleen de angst om een kind met een afwijking te 'krijgen' wil ik dan van me afzetten. Want uit mijn zwangerschap heb ik wel geleerd dat ik me niet meer te druk moet maken, heb mezelf compleet gek gemaakt met allerlei nare gedachten. Ik lag continu met die doptone op mijn buik om te voelen of J. zijn hartje nog wel klopte, las constant verhalen over miskramen, neej, dat was niet fijn. Soms denk ik weleens dat dat de oorzaak is geweest van J. zijn slechte start, het vele huilen/krijsen, het gestresst zijn. Doordat ik zo slecht in mijn vel zat pfff. Een tweede zwangerschap zou ik me niet zoveel zorgen maken en veel meer genieten.

Wij willen ook graag nog een tweede.....maar voorlopig niet. Ook ik heb het razend druk, J. is een erg aanhankelijk kind en wil voortdurend bij me zijn. Hij kruipt me overal achterna en wil alleen spelen als mama erbij is. Hij houdt me de hele dag bezig, ook ik zou er (denk ik) geen tijd voor hebben Het slapen is nog steeds niet perfect, hij slaapt bij ons in bed (ook 's nachts) In zijn eigen bed kan hij zich nog steeds niet ontspannen. Ook word hij de laatste tijd elke avond wakker en aangezien hij geen makkelijke inslaper is zijn we uren bezig om hem terug in slaap te krijgen. En hij is dan wel 's morgens om 6 uur wakker, ik lijdt ondertussen aan een chronisch slaaptekort

Hij wil momenteel alleen maar lopen, lopen en lopen aan de hand. Dat is het liefste wat hij doet, als ik de afwas probeer te doen trekt hij zich steeds op aan mijn kleren en wil aandacht. Ik zet hem dan een x of 4 a 5 terug op zijn speelkleed maar voordat ik weer in het sopwater zit ligt hij alweer bij mijn benen hahahah. Het is een enorm lief jochie maar het is wel een handenbindertje.
We hebben wel gesprekken gehad hoor, soms denk ik erover om eind december met de pil te stoppen maar op andere momenten (zoals dat hij continu wakker wordt 's nachts) zie ik het zo snel nog niet zitten. Eventjes aankijken nog maar.

J. is gelukkig niet ziek meer, hij hoest nog wel erg maar hopelijk is dit ook snel voorbij.

Meeb, hoest met de kleine meid ?

Nou meiden, ik hoor jullie snel weer. Ik wil ook fanatieker gaan schrijven, ik vind het weer super gezellig
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 30-07-2012 21:18:48
Hey Nance,

Volgens mij hebben wij samen een tweeling op de wereld gezet....Yorèn is net zo. Hij wil heel graag samen spelen en ook als ik bezig ben, dan hangt hij continu aan mijn kleren en pakt mijn hand om me mee te nemen naar het speelkleed of naar buiten. Gelukkig slaapt Y wel heel goed (overdag een uur of 3 en 's avonds van 19.00 uur tot 7.00 uur en nu in de vakantie van 19.30/20.00 uur tot 8.30 uur) dus ik kan 's avonds nog wel veel doen. Dat scheelt wel een hoop. Daardoor heb ik overdag ook wel meer tijd voor hem. Neemt niet weg dat hij af en toe ook gewoon zelf moet spelen. Dat moet hij ook leren.

Wat mijn werk betreft...ik weet ook nog niet wanneer ik hoor of ik mag blijven. Ik hoop zo snel mogelijk na de vakantie, maar ja, dat is nog even afwachten.

Wij gaan morgen voor een paar dagen naar Duitsland, dus ik kom na die tijd weer verder kletsen!

liefs Daan
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 30-07-2012 21:22:33
Oh ja, wat betreft dat jezelf gek maken tijdens je zwangerschap....ik heb dat ook gedaan (was nog niet zo erg dat ik continu met de doptone zat, dat heb ik expres niet gedaan, maar ik was wel continu aan het piekeren).

Ik denk dat dat bij mij bij een tweede niet anders zal zijn. Ik blijf de angst houden dat er iets mis is (ondanks mijn gezonde kindje nu) en ik denk niet dat ik het mezelf kan vergeven als er inderdaad iets mis is.

Daarbij zie ik best wel op tegen nog een bevalling. De vorige was niet echt een pretje, dus ik doe dat liever niet nog eens!
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 31-07-2012 11:58:51
He meis,

Ja onze kindjes lijken wel veel op elkaar, zo te lezen. J. slaapt overdag ook erg goed, minimaal 1.5 uur per slaapje, en dan 2 per dag. Dan probeer ik ook wel iets in het huishouden te doen maar vaak beland ik op de bank om iets te eten en even tv te kijken

Vannacht heeft J. eindelijk weer een x doorgeslapen, hij sliep gisterenavond om kwart voor 9 tot 6 uur vanmorgen. Blijkbaar heeft hij gewoon minder slaap nodig.....ach, dat zit in de genen

Ja, ik vind ook wel dat ze zichzelf moeten kunnen vermaken hoor maar ja.....hij is nog zo klein, ik moet eerlijk zeggen dat ik er vaak aan toegeef en hem heel veel aandacht geef. Vooral op werkdagen als ik thuiskom, dan heb ik maar een paar uurtjes met hem voordat hij gaat slapen en vind ik het fijn om leuke dingen met hem te doen.

Ik hoop echt voor je dat je mag blijven op je werk, je hebt gelijk weer extra zorgen he als je zonder werk komt te zitten pfff.

Alvast heeeeeeeel veel plezier in Duitsland meis, geniet ervan.

Had jij nou een keizersnede gehad of een natuurlijke bevalling ?

Ik heb mezelf echt voorgenomen om me bij een 2e zwangerschap niet zo druk te maken, ga ik echt proberen. Zo zonde van zo'n mooie tijd, ik moet vertrouwen hebben dat alles goed gaat. Want eigenlijk heb ik geeneens reden om te denken dat er iets mis zou zijn. Je maakt jezelf alleen maar gestresst en volgens mij is dat absoluut niet goed voor een baby.

Wijze woorden he nu nog waarmaken tegen die tijd.

O ja, bij ons gaat het eten ook nog niet vlekkeloos trouwens, J. eet sinds kort een boterham maar vindt het niets bijzonders. Het kost veel moeite om hem iets te laten eten, ook drinken gaat er niet goed in. Hij geeft er gewoon niets om. Hij drinkt nog 2 flessen per dag. Verder zit hij qua groenten nog steeds aan de 6 maanden potjes, eten met stukjes walgt hij van. Hij draait gewoon zijn hoofd om en ik krijg er niets meer in. De laatste x op het bureau heb ik dat gemeld en toen wilden ze ons doorsturen naar logopedie. Ik heb aangegeven dat ik dat overdreven vond om zo vroeg doorgestuurd te worden, nu wordt het de volgende x bij de prikken weer besproken. Misschien kunnen we toch een oplossing bedenken om hem andere dingen te kunnen laten eten. Het is er echt 1 met een eigen willetje hoor

Meeb ? Alles goed meis ?

Tot later xxx
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 10-08-2012 23:38:48
Hey meiden,

Wat is het stil hier zeg!
Onze dagen in Duitsland zitten er weer op en aankomende woensdag moet ik alweer gaan werken heb er echt geen zin.
Ik heb nog niets gehoord van het werk of ik mag blijven, helaas! Dus nog steeds onzeker.

Nance, ik heb een keizersnede gehad. Viel me op zich mee, heb er alleen daarna nog lang last van gehad, doordat ik niet genoeg kon rusten.

Ik speel ook wel vrij veel met Y, maar soms moet hij gewoon echt even zelf spelen. Hij komt dan ook wel vaak om aandacht vragen, dus dan ga ik ook vaak wel weer met hem spelen, maar ik probeer hem toch regelmatig even alleen te laten spelen.

Onze dagen in Duitsland waren heerlijk...zou wel willen dat het altijd zo was. Lekker de hele dag je eigen gang kunnen gaan en heerlijk genieten van zone kleine man! We hebben echt een geweldige tijd gehad! Even geen zorgen!!!

Nance, ik hoop voor je dat je bij een volgende zwangerschap je zorgen een beetje de baas kunt blijven, ik weet nu al dat ik dat toch niet kan.
Wij zijn er nog steeds niet uit wat we willen...wel of geen tweede kindje....

liefs Daan
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 17-08-2012 12:20:35
Joehoooooeeeeeee.............
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-08-2012 09:06:12
Lieve meiden,

Ahum, eindelijk het forum weer eens opgezocht, sorry dat het zolang duurde.
Daan wat een vreselijk verhaal van de opvang, zijn die niet goed wijs!?
Heb je er melding van gemaakt bij een of andere instantie?

Zo te lezen hebben jullie nog wat twijfels over een evt. 2e, behalve kinderwens dan
Natuurlijk snappen we je angst heel goed meid maar de wens overheerst natuurlijk.
Als je gevoel zegt DOEN dan volg dat ook maar, vaak het beste.

Dankje voor jullie complimenten, E is een erg lief en makkelijk meisje op het drinken na dan.
Ik zit op 5 voedingen waarvan de 1e rond 7/7.30 en de laatste rond 22/22.30 maar geen een fles gaat leeg, ze heeft 120 in de fles maar sommige drinkt ze maar 70-90 leeg.
Soms maak ik me zorgen maar aan de andere kant slaapt ze goed en is het een tevreden meisje.
Afgelopen week was ze maar 20 gram aangekomen....beetje erg weinig.
We genieten volop en voelen ons erg rijk

Daan, il hoop dat je zsm zekerheid krijgt omtrent je werk. 
Jopelijk is alle stress voor jou ook snel wat minder. 
Waarom heb je zo'n sterk gevoel dat er iets mis zou moeten zijn met een evt 2e kindje, komt bij jullie in de familie iets voor?
Je bent toch ook nog geen leeftijdsgrens voorbij dat je meer risico zou lopen.
Trouwebs een 2 e kindje is toch ook geen verplichting, alleen doen waar jullie je goed bij voelen.

Dus jullie hebben 2 handenbindertjes, ben benieuwd hier!

Wij gaan in september nog een midweek naar Zeeland heerlijk

X meeb
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 31-08-2012 13:13:34
Hey Meeb,

Wat fijn dat er weer iemand een berichtje achter laat.
Heb je bij E al een een andere fles of een grotere speen geprobeerd? Wij hebben het met Y ook gehad dat hij zijn flessen niet leeg dronk. Ik heb toen een drie standenspeen gebruikt op de difrax fles en daar dronk hij flessen wel mee leeg (op stand twee of drie). Misschien heb je dit al wel geprobeerd hoor, maar ik dacht...geef je de tip toch even mee! Misschien is het gat wel gewoon te klein waardoor ze veel te hard moet werken en te moe is om de fles leeg te drinken.

Ik weet niet waarom ik zo'n sterk gevoel heb dat er iets mis gaat met een zwangerschap. Er is verder niets in mijn familie waardoor ik bang zou moeten zijn, maar ik denk dat ik gewoon bang ben dat mijn 'ideale' wereldje dan in elkaar stort.

Liefs Daan
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 03-09-2012 14:47:51
He meiden,

Hier ben ik ook weer eens. De vakantie zit er weer op. Morgen mag ik weer aan de slag. Ik heb een heerlijke vakantie gehad!!! Heb er echt van genoten en het was natuurlijk ook nog eens supermooi weer.

Allereerst wil ik even reageren op het verhaal van Daan. Meid.... wat erg dat Y zo is behandeld op de kinderopvang. Hebben jullie ook een klacht ingediend of aangifte gedaan?? Of worden er nog andere stappen ondernomen? Als dat bij Y is gebeurd dan zal het misschien ook wel bij andere kindjes gebeuren??? Echt vreselijk. Ze moeten met hun poten van de kindertjes afblijven. Ik zou er ook behoorlijk ziek van zijn geworden.

Gelukkig hebben jullie een beetje bij kunnen komen in Duitsland. Dat doet een mens dan weer goed he?! En is er inmiddels al duidelijkheid over je baan? En hoe gaat het nu met Y op de nieuwe kinderopvang?


Mabel... jullie hebben je vakantie voor volgend jaar al geboekt. Heerlijk. Heb afgelopen weekend even wat foto's van de camping bekeken op zoover. Ziet er goed uit hoor. Heerlijk vooruitzicht. En wat hebben jullie toch een prachtig meisje. Hoe gaat het nu met drinken en groeien??


Nance... ik zag vanochtend op facebook dat jullie gezinsuitbreiding hebben. Leuk hoor. Hoe reageert jullie andere hondje Y erop? En waarom wil je man pertinent niet naar Italie?? Snap ik niet. Vanwege de mensen? Die zijn hartstikke aardig. Alleen in het verkeer willen ze nog wel eens wat ongeduldig zijn maar dat heb je hier in nl ook wel. Wij zijn met de auto naar Italie geweest. Was wel een eind rijden hoor om in 1 keer te doen (1100 km) maar het ging goed. Het enige nadeel vond ik dat we nog niet hele dagen weg konden ivm slaapje R tussen de middag maar goed dat wisten we van tevoren. Dat wordt later wel weer een stuk makkelijker.
Hoe gaat het trouwens met het slapen van J?

Ik denk dat wij er over een paar maandjes weer voor gaan. Maar ik vind het wel heel spannend hoor en ik twijfel ook steeds. Maar goed eerst maar eens een gesprek aan gaan in het ziekenhuis. Die afspraak zou ik vandaag maken maar dat heb ik toch maar even uitgesteld. Misschien donderdag.  Morgen eerst maar eens met R naar het ziekenhuis. Ze zal wel een spreidbroek gaan krijgen.... zucht.... vind het wel sneu hoor. Maar ja eerst maar eens afwachten.

Nou verder wilde ik nog even zeggen dat ik wel regelmatiger wil gaan schrijven maar dat ik eigenlijk eerst een nieuwe laptop moet. Deze is bijna overleden. Is echt zo ontzettend traag. Alleen het opstarten duurt al haast een half uur. En hij loopt ook constant vast. Dus als jullie een tip hebben waar ik een goede, niet al te dure, laptop kan kopen dan hoor ik dat graag.

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 17-09-2012 12:40:04
Even een vraagje... willen we hier nog verder schrijven?? In deze frequentie lijkt het me weinig zinvol nl.

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 20-09-2012 11:52:34
Volgens mij heeft het niet erg veel zin. Ik keek iedere keer heel hoopvol op het forum, maar iedere keer was er niets, dus op een gegeven moment heb ik gewoon niet meer aan het forum gedacht.
We kunnen beter via FB verder kletsen denk ik.
Daar kunnen we toch ook gewoon groepsberichten plaatsen? Is dat niet handiger?

Liefs Daan
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hier kletsen we verder !
Naam
Bericht