Menu
 

Topic:

Hier kletsen we verder !

Nance  schreef op: 27-06-2012 09:45:30
Nou dames, kom maar op ! Gezellig dat we hier doorgaan
 
Quote
Navigatie
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-06-2012 10:49:12
Jahaaaaaaaaa gevonden, daar zijn we weer, gezellig!

Had net al een heel verhaal getypt, knalt internet eruit pffff...
Was aan het vertellen dat ik bijna niet meer kan lopen vanwege de pijn in m'n liezen en mijn rechterhand functioneert niet meer naar behoren de vingertoppen voelen erg dood aan, hopelijk is dat snel voorbij als beebje er is.
Ik vind het nu zo spannend worden, we kunnen niet wachten op dat kleine mensje.

x Meeb
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 27-06-2012 10:52:36
Gevonden !!! Joehoeeeeeeeee. Echt superleuk meiden, dat we hier verdergaan. Heb jullie best gemist namelijk.

Ik kan het me voorstellen hoor Meeb, op het laatst waggel je enorm en alles gaat je zeer doen. Ik had wekenlang tintelende vingertoppen, ook niet prettig. Maar alle kwalen die ik had waren direct voorbij toen de kleine was geboren.

Weten jullie nog steeds het geslacht niet ? Gezien je buik heb ik wel een ideetje.....maar ik zit er meestal naast

x
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-06-2012 11:03:16
Nee we weten het inderdaad nog steeds niet, mijn man kan niet meer wachten van spanning! Hij heeft tijdens de 36 weken-liggingsecho geprobeerd te kijken maar ik heb de vk vriendelijk verzocht te stoppen met de echo
Toch niet 4 weken vantevoren toch kijken wat het is...nog even geduld dus.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 27-06-2012 11:07:59
Knap hoor dat je het vol hebt kunnen houden, ik doe het je niet na. Ik brandde zo van nieuwschierigheid dat wij met 16 weken een geslachtsecho hebben laten doen.

Ik ben zo benieuwd hahahah. Wil je thuis of in het ziekenhuis bevallen ?
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-06-2012 11:30:07
Als het allemaal gaat lukken willen we graag naar het ziekenhuis, heb het bed ook niet op klossen staan, stout hè , ons bed staat zoiezo niet heel erg laag maar we hebben zo'n hoofd en voetenbord waardoor het niet al te handig was om het op klossen te zetten. Mocht het echt een probleem worden voor de kraamhulp dan kunnen we het alsnog proberen.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 27-06-2012 11:34:35
Anders moet je zo ongeveer met een trampoline je bed in zeker ? Ach, als het bed sowieso al hoger staat zal het voor de kraamhulp vast ook geen probleem zijn.

Blijf je nog werken na je verlof of word je een thuisblijfmama ?
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-06-2012 13:39:53
Ik ga na mijn verlof voor 25 uur aan de slag.
Op FB heb je vast wel gezien wat voor werk ik doe, wil hier niet alles delen ivm evt meelezers.

Hiervoor werkte ik ruim 32 uur dus ik denk dat het allemaal wel zal lukken.
Thuisblijfmama lijkt me geen goede optie voor mij, wil toch graag een beetje deelnemen aan het sociale leven en de murenm zouden volgens mij op me afkomen.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 27-06-2012 14:26:53
Ja, ik heb gezien wat voor werk je doet. Natuurlijk gaat het lukken met 25 uur, is ook precies lang genoeg hahahah.

Ik snap het, had niet gedacht dat ik dit ooit nog zou gaan zeggen maar voorheen werkte ik 13 jaar fulltime en vanaf vorig jaar dan 24 uur en ik vind het heerlijk. Thuis leef je helemaal op de klok omtrent de kleine, en op je werk heb je weer even heel andere dingen om handen. In de toekomst wil ik wel graag 20 uur gaan werken.

Hoe bevalt je verlof tot nu toe ? Kun je jezelf een beetje vermaken ?
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 27-06-2012 15:56:38
Heb net nog een hele grote berg administratie weggewerkt, daar zag ik als een berg tegenop... maar het is af, misschien snapt het beebje dat ook, kom maar op!
Heb nu verdervweinig meer om handen, beetje lezen, beetje internetten, beetje lummelen, koken etc.

Kan me voorstellen dat je blij bent dat je nu minder kunt werken, lijkt me echt heel erg als ik m'n kindje voor 4 dagen weg zou moeten brengen, gelukkig zitten wij in een luxe positie dat dat niet hoeft.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 27-06-2012 16:19:38
Nou inderdaad, laten we daar blij mee wezen. Is echt heerlijk om minder te werken maar dat zul je strakjes zelf ook gaan ervaren.

Laat die beeb maar komen dan Op het einde ben je ook zo benieuwd naar dat mini-mensje in je buik.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 28-06-2012 08:21:17
Dat zullen wel voorweeen zijn geweest, vanaf een uur of 3 vannacht zo'n menstruatie-achtige buikpijn. Het is nog niet helemaal rustig maar is wel wat gezakt door de warme douche. Ik ga zo eens alle was wegstrijken, daarna heb ik wel weer genoeg gedaan voor vandaag
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 28-06-2012 13:40:44
He meiden,

Gevonden!!!!

Meeb... spannend hoor. Het kan nu ieder ogenblik gaan gebeuren.

Leuk hoor om weer met jullie te schrijven.

Nance... ben je nu niet bang dan voor meelezers? Had je niet liever een andere naam gewild? En nu lekker vakantie!!! Heerlijk. En gaan jullie ook nog weg?
En hebben jullie trouwens al een andere autostoel? Ons meisje zit nog steeds in de MC maar we moeten straks natuurlijk ook wat ander. Waar is jullie keuze op gevallen?

Kwebbels.... zo noem ik je maar even... hoe was het gisteren in het zh??

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 28-06-2012 16:09:02
Mabel, hoe is het ? Je ligt toch niet te bevallen he ? Dalijk heeft het doorgezet hihi.

Kinderwens, gezellig meid, je eerste berichtje. Nee, hier ben ik niet bang dat die muts meeleest, daar is ze te stom voor om deze site te vinden. En ik let goed op met wat ik schrijf.

Echt lekker ja, vakantie. Was er ook helemaal aan toe, heerlijk een dikke 19 dagen met mn mannetje doorbrengen. We gaan niet weg, het gaat nu net thuis zo goed allemaal met het slapen van J. dat ik het niet wil riskeren om hem mee te nemen naar een andere omgeving. Hij is toch al zo gevoelig voor 'vreemde dingen'. We zijn bezig met de tuin op te knappen en we hebben nieuwe meubels besteld die ze a.s. dinsdag komen leveren. Het bankstel moeten we helaas nog een paar weken op wachten.

J. zit al een poosje niet meer in de MC, hij werd er echt te groot voor, hij is al 81.5cm lang. Mn moeder had het nog een x voor nood gedaan met de MC en hahahah, wat een gek gezicht was dat zeg. Zijn benen/voeten kwamen er een heel eind buiten hahaha.

Wij hebben 2 autostoelen gekregen van mn zus, geweldig. Heb je al op internet gekeken welke goed staat omschreven ?

Kwebbels, hoe was het in het ziekenhuis ?

Liefs xxx
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 29-06-2012 08:02:31
Gezellig, kinderwens, jij hebt het ook weer gevonden!
Nee hoor, geen bevalling hier aan de gang, helaas
Wij hebben trouwens een mc met familyfix dus de vervolgstoel in mijn auto kan alleen maar een pearl worden.
In de auto van mijn man pakken we tegen die tijd wel een autostoel die we met riemen vast kunnen zetten, deze kan dan evt. ook een keer bij iemand anders in de auto worden gezet.

Nance, wat heerlijk, een welverdiende vakantie!
Ik had al ergens gelezen dat het met het slapen van J niet al te best ging, gelukkig gaat het nu de goede kant op en thuisblijven is natuurlijk ook geen straf :d

Nu kwebbels nog die ons gaat vergezellen en we zijn weer compleet

Liefzzz Meeb
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 29-06-2012 08:03:37
Trouwens ik moet zeggen dat ik meteen gewend ben aan dit forum, werkt veeeeeel makkelijker dan die andere.
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 02-07-2012 09:30:06
He meiden,

Mabel, allereerst nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Geweldig. Is alles verder goed gegaan en zijn jullie al weer thuis? Prachtige naam trouwens. Stond ook op mijn lijstje van favoriete namen!

Nance, hoe was de verjaardag van J? Was hij helemaal onder de indruk? Hopelijk heeft hij er ook enorm van genoten. Jullie hadden iig prachtig weer. Wat hebben jullie hem voor zijn verjaardag gegeven? En heeft hij verder nog leuke kadootjes gekregen?

Kwebbels.... hoe gaat het met je? Hopelijk heb je niet al te veel pijn.

Hier is alles prima. Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik ook heerlijk van het weekend genoten. Verder moet ik donderdag weer naar CB voor de BMR-prikken. Ben blij dat ze daarna een hele tijd geen prikken meer hoeft.

Trouwens... afgelopen week is onze meid voor het eerst zelf helemaal gaan staan in de box. Wat een mijlpaal. Geweldig vond ik het. En gelukkig heb ik het nu ook op film staan. Niet van de eerste keer dat ze ging staan, want dat hebben we gemist, zo snel ging dat ineens maar daarna ging ze nog een keer staan en toen hadden we de camera wel in de aanslag.

Nance... heb jij trouwens nog wel contact met andere meiden? Ik meen me te herinneren dat jij op de andere site waar we eerst schreven bij een aantal topics meeschreef. Of zijn wij nu de enigen met wie je nog contact hebt?

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 04-07-2012 21:14:55
Heej meiden,

Meeb, allereerst ook vanaf hier van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter ! Wat een heerlijk kindje, genieten hoor meis. De tijd gaat toch al zo hard, vond dat altijd zo cliche klinken maar het is ECHT waar.

Kinderwens, wauw, wat leuk dat je meisje zelf is gaan staan. Heeft ze het daarna nog vaker gedaan ? En heb je dat ook weer kunnen filmen ? Dat zijn echt van die slikmomentjes he, je beseft op die momenten hoe 'groot' ze al worden pfff.

Dus morgen voor de BMR prikken, dat is er eentje in de arm en 1 in het beentje he ? Ik vind het echt vreselijk als J. prikken krijgt.....ben altijd zoooooo blij als we weer naar buiten kunnen. De laatste x was ook weer verschrikkelijk pfff. Ik hoorde dat ze een week later nog last kunnen krijgen van die BMR prikken, hopelijk gebeurt dat bij onze kindjes niet hoor brrrr.
Veel sterkte morgen met je meisje

Ja, ik heb nog contact met die andere meiden, niet meer op BB maar we zijn op Facebook verder gegaan, met nog 4 andere meiden heb ik een heel goed contact. Ben heel blij ermee dat het niet op een laag pitje is komen te staan, je bouwt toch een band met elkaar op, je bespreekt zoveel dingetjes met elkaar.

Kinderwens, ik ga zometeen nog foto's plaatsen op FB van J. zijn verjaardag. Het maakte inderdaad allemaal behoorlijk indruk, de ballonnen vond hij maar eng, het 'ram-taartje' is ook niks van terecht gekomen want hij snapte de bedoeling niet en verder vond hij het maar druk met al die mensen. Ik had het ook wel verwacht hoor, ik ken hem maar al te goed. Op het moment dat hij in het taartje mocht slaan zat hij ook behoorlijk te poetsen enzo, hij had duidelijk slaap. Volgens mij was hij blij dat de dag voorbij was hahahah. Maar het was best emo allemaal, voor mij dan.
Als cadeau heeft hij van ons een loopkar 4 in 1 gekregen (staat op foto op FB strakjes) en verder heb ik kleertjes en schoentjes gevraagd aan de visite. We hebben al zoveel speelgoed en hij speelt er nagenoeg helemaal niet mee dus dit leek me de beste oplossing. Ik had zondagavond nog van die zootjes besteld op internet, ze staan 'm geweldig J. wil namelijk constant aan de hand lopen, het liefst de hele dag. Dat kan niet zonder zootjes natuurlijk he. Hihi.

Kwebbels, kom je ook nog kletsen hier ? Ben benieuwd hoe het is gegaan in het ziekenhuis.

Liefs Nance xxxx
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 04-07-2012 21:55:46
Hey meiden,

Ik ben er ook hoor...heb alleen ff drukke weken dus kom snel kletsen.

Liefs Daan
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 05-07-2012 08:16:38
He meiden,

Nance.... ik heb vanochtend je foto's gezien via mijn telefoon. Prachtig hoor. Zal ze straks nog even in het groot bekijken via de computer. Maar de dag was dus wat te druk voor hem. R. vond het juist prachtig. In het begin moest ze wel even de kat uit de boom kijken maar verder vond ze het schitterend. R heeft het liefst mensen om haar heen en kinderen vindt ze helemaal geweldig. J. is denk ik nog wat gevoeliger voor prikkels?
Ik wist niet dat ze ook een prik in haar arm krijgt?? Nou we zien het vanmiddag wel. Kindjes kunnen van deze prik idd wel meer last krijgen. Meestal is dat dan tussen dag 5 en 12 na de prikken met de piek op dag 8. Ik hoop dat het mee gaat vallen. Zielig hoor. Kijk er nu al tegenop. Zal blij zijn als we het weer hebben gehad. Hoe zwaar is J. nu? Hij is wel lang zeg. Heeft ie van zijn papa. Ik denk dat R. nu zo'n 75 cm is.
Afgelopen weekend is ze nog 1 keer uit zichzelf gaan staan maar toen had ik haar een beetje geholpen. Had haar zo neer gezet dat ze zich makkelijk omhoog kon trekken. Daar heb ik mooie foto's van gemaakt.
Leuk dat je nog zo'n fijn contact hebt met andere meiden. Ik moet wel zeggen dat ik dit fijner vind "kletsen" dan via facebook. Vind dit overzichtelijker.

Meeb.... hoe gaat het met jou en je beeb??? Ik las dat je nog wel veel pijn hebt? Krijgen we je bevallingsverhaal ook te horen? En je meisje was goed op gewicht zeg.

Hier alles oke. Wel veel drukte op het werk maar ja... en verder gaat R. morgen een nachtje logeren bij opa en oma. En dan gaan wij zaterdag even shoppen voor nieuwe kleren en nog even kijken voor wat spulletjes voor de vakantie en dan halen we haar in de loop van de middag weer op. En misschien gaan we morgenavond wel even uit eten.

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 05-07-2012 10:02:35
En poging drie....al twee keer mijn hele verhaal kwijt!!! GRRRRR!

Allereerst...Meeb....gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Geniet ervan! We zijn natuurlijk wel benieuwd naar het hele verhaal

Nance....wat een leuk foto's van J. zijn verjaardag!
Wat jammer dat hij het niet zo leuk vond....volgend jaar kan hij het vast wat beter verwerken allemaal en vindt hij het vast een stuk leuker! Emotioneel die dag hè?! Ik moest ook wel even een traantje laten...het kleine is nu echt afgesloten!

Kinderwens...succes met R. haar prikjes! Ik zie er nu ook al tegenop en bij ons duurt het nog een maand! Vooral die in de arm lijkt me erg vervelend!

Ik kom straks nog even wat vertellen over mijn ziekenhuis bezoek....moet nu even gaan notuleren, dus moet ff weg!


 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 06-07-2012 13:18:58
Komt er nog iemand kletsen? Of zijn jullie nu allemaal druk?
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 11-07-2012 21:04:48
Is er niemand meer?
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 12-07-2012 08:35:37
He meiden,

Tuurlijk zijn we er nog wel. Mabel moet natuurlijk nog bijkomen van de bevalling en wennen aan haar nieuwe leven en Nance is waarschijnlijk heerlijk aan het genieten van haar vakantie.

En ik... ik had het de afgelopen erg druk en ik heb een paar dagen ontzettende hoofdpijn gehad (menstruatie) en ik wil sowieso niet op deze website kijken vanaf mijn werk dus ik zal alleen reageren als ik thuis ben.

Hier is alles goed. R. is gelukkig nog niet ziek geworden van de BMR prikken. Hopelijk gebeurt dat ook niet. Verder eigenlijk niet veel nieuws. Morgen nog werken en dan nog 3 weken en dan heb ik 4 weken vakantie!!! Joehoe.

Daan wanneer heb jij vakantie en gaan jullie ook nog weg? En hoe voel je je verder? Heb je constant pijn of verschilt het per dag?

En hebben jullie nog plannen voor het weekend? Ik ga zaterdag met een vriendin naar een andere vriendin, gezellig bijkletsen en zondag hebben we afgesproken met vrienden dus al weer genoeg te doen. Leuk.

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 12-07-2012 22:21:47
Hoi meiden,

Mijn bevallingsverhaal hebben jullie ondertussen al gelezen
Het gaat iedere dag een stukje beter, E doet het super, een tevreden meisje.
Zit nu op 6 voedingen van 100ml, laatste zo tussen 23 en 24uur en dan weer rond 4 uur.
We zijn verliefd soms kan ik ineens huilen zo schattig vind ik haar!
Bezoek begint langzaamaan te bellen dus dat wordt binnenkort druk denk ik.
Gisteren voor het eerst gewandeld met z'n 3tjes, met een slakkengangetje want m'n wond is nog wat ontstoken en dat loopt niet zo makkelijk.

Jullie kindjes worden al groot, wacht maar over een jaar denk ik ook HELP ze wordt 1...

Liefzzz Meeb
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 17-07-2012 12:25:48
Heeeeeeej, ben er ook nog hoor

Ik heb het vreselijk druk gehad, nieuwe meubels zijn geleverd thuis, geshopt, crematie tussendoor enz. enz. Nu ben ik weer aan het werk, en heb het erg druk dus ik kom het later goedmaken hoor. Moet er alleen eventjes voor gaan zitten.

Denk aan jullie xxxxxx
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Meeb  schreef op: 18-07-2012 12:48:49
We schrijven allemaal gewoon wanneer we tijd hebben.
Ik geniet van mijn kleine meisje, ze drinkt niet zo goed de laatte dagen, gisteren ff gebeld met consultatiebureau en ze zeiden dat we haar niet moeten overvoeden,dan komt het er weer uit, dat hebben we gemerkt
Zolang ze goede plasluiers heeft goed slaapt (en dat doet ze) zal het wel goedkomen, morgen naar weeguur.
Ze begint meer last te krijgen van krampen, de puckababy slaapzak helpt hierbij en heb ook sap simplex gekocht.

Liefzzz Meeb
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 20-07-2012 22:11:01
Hey meiden,

Ik kom snel weer kletsen. We hebben even allemaal spannende/vervelende ontwikkelingen thuis, dus ik kom er gewoon niet aan toe om te schrijven.

Liefs Daan
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Nance  schreef op: 23-07-2012 14:57:59
Ja, ik heb weer eventjes tijd

Meeb, bekende dingetjes hoor bij zo'n kleine baby. Ik denk dat we dat allemaal wel herkennen. Gaat het drinken inmiddels al iets beter ? En hoezo overvoeden ? Hoeveel krijgt de kleine dan te drinken ? Fijn dat het slapen goed gaat. Wat een heerlijk kindje ZWIJMEL de ZWIJMEL ! Ik geniet van je foto's, zo'n heerlijk bolletje in je armen. Als ik dat zie zou ik ook wel weer willen Maar bij ons wordt er voorlopig nog gewacht, zou het niet aankunnen nu hoor. J. is een erg actief kind, heb m'n handen er vol aan.

Kinderwens, heeft R. helemaal geen last gehad van de BMR prikken ? Hopelijk niet......ik hou mijn hart er nu al voor vast pfff. Was het nu inderdaad waar dat ze er 1 in haar arm heeft gekregen ?

Gaan jullie nog weg met vakantie ?

Daan, rustig aan, je schrijft gewoon wanneer je tijd hebt

Mijn kleine man is ziek sinds donderdagavond, hebben jullie natuurlijk al gelezen op FB. Het gaat inmiddels wel wat beter dankzij de kuur, maar hij hoest nog wel behoorlijk. Maar dit weer helpt ook niet natuurlijk, we kunnen hem moeilijk een lange broek aandoen met 27 graden. Ik zelf heb ook een heerlijk griepje opgelopen dus we hoesten en snotteren als zeehonden, echt rot om je zo te voelen.

 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Kinderwens  schreef op: 28-07-2012 09:53:11
He meiden,

Hier ben ik ook weer eens.

Daan... fijne vakantie. Gaan jullie ook nog weg of wat leuks doen? En wat voor vervelende dingen/ontwikkelingen spelen er bij jullie thuis??

Meeb... wat een leuke foto's zie ik toch steeds voorbij komen van jullie en jullie meisje. Prachtig hoor. Als ik dat zie dan zou ik ook zo wel weer willen. Ik denk ook dat wij er over niet al te lange tijd weer voor willen gaan. Maar eerst op vakantie en daarna eerst een afspraak maken met het ziekenhuis voor een preconceptioneel gesprek, zoals ze dat noemen.
Hoe gaat het met drinken en slapen? Geef jij trouwens borstvoeding?

Nance... hoe gaat het met jullie mannetje? Is hij al weer helemaal beter? R. heeft gelukkig geen last gehad van de BMR-prikken. Ze kreeg idd 1 prik in haar arm en 1 in haar been.

Verder alles goed hier. We zitten wel weer in de nare periode van het jaar (wil ik het hier verder niet over hebben) maar nog een weekje werken en dan heb ik ook vakantie! 4 hele weken. We gaan naar Italie. Heb er heel veel zin in. Dus ik weet niet hoe veel ik hier de komende weken zal schrijven. Sowieso wil ik wat fanatieker gaan schrijven na de vakantie. Maar als ik vakantie heb wil ik niet te veel achter de computer zitten, zeker niet als het mooi weer is.

Zoals ik net ook al schreef, denk ik dat wij over een tijdje voor een broertje of zusje voor Roos willen gaan. We hebben het er al weer een aantal maanden over. We vinden het ook allebei ontzettend spannend en angstig maar de wens overwint het toch steeds meer. Soms denk ik ook wel eens dat ik gek ben om er nog een keer aan te beginnen. Weer al die ziekenhuisbezoeken, angst, onzekerheid en een grote kans op weer een vroeggeboorte maar uiteindelijk komt alles goed denk ik dan maar. Het lijkt ons ook zo gezellig om er nog een klein hummeltje bij te hebben. Al heb ik ook steeds het gevoel dat ik weer een tweeling zal gaan krijgen en dat zou in ons geval niet zo best zijn. Dan is de kans op complicaties nog veel groter maar daar denk ik nu nog maar niet aan. Het komt zoals het komt.

Fijn weekend meiden.

Liefs kinderwens
 
Quote
RE: Hier kletsen we verder !
Daan  schreef op: 29-07-2012 21:09:45
Hey meiden,

Daar ben ik ook weer een keer.
Het is even een hectische periode geweest, maar als het goed is, is alles nu achter de rug.
We hebben 2,5 week geleden Y hals over kop weg gehaald bij de opvang omdat hij niet goed behandeld werd. Ze zorgde niet goed voor hem (legde hem met kleren en schoenen aan en met een speen met koord eraan in bed, deed hem pijn met verschonen, liet hem alleen in de kinderstoel zitten zonder speelgoed omdat hij op de grond te ondernemend is en in de stoel het speelgoed op de grond gooide en ga zo maar door). Ik was helemaal overstuur toen k hem de laatste keer op ging halen en hem met kleren, schoenen en koord om zijn nek uit bed zag komen en zij hem pijn deed met verschonen dat we hem gelijk weggehaald hebben daar. Maar ja, wij hadden nog geen vakantie, dus we moesten allemaal noodopvang regelen en natuurlijk andere opvang voor na de vakantie. Ik ben er fysiek en emotioneel zo ziek van geweest dat iemand mijn kind zo behandeld heeft dat ik er flauw van gevallen ben en nog dagen erg duizelig geweest ben. Het is me allemaal niet in de koude kleren gaan zitten en ik zit er nog steeds best wel mee.
Daarnaast het slechte nieuws van laatst over mijzelf, dan nog het feit dat ik nog steeds niet weet of ik op mijn werk mag blijven en ons carport dak is kapot en daar moet ik continu achter aan blijven bellen etc. want iedere keer doen ze weer iets anders verkeerd...kortom....ik had last van zoveel stress, dat het even niet zo goed met me ging. Maar goed, we hebben andere opvang en het dak wordt vrijdag vervangen,dus hopelijk gaat het nu weer de goede kant op en mag ik ook nog blijven op mijn werk.

Zo en dan nu jullie....Nance, gaan jullie nog wel voor een tweede?
En jullie ook kinderwens? Ik vind het wel heel knap dat jullie het nog een keer durven. Wij weten het nog niet. Het lijkt me wel leuk, maar wij hebben ook een hoop bedenkingen. Je zet immers een gezond gezin op het spel (mijn grote angst is dat we een kindje met een afwijking jrijgen en y kiest er niet voor om eventueel een gehandicapt broertje of zusje te krijgen, die alle aandacht "opeist", waardoor hij misschien wel in het niet gaat vallen) en ik weet niet zeker of we het financieel redden. Je hebt dan alle kosten keer twee en dat is niet niks. Nu kunnen we bijna alles doen wat we willen en dan moeten we bij alles na gaan denken. Daarnaast is Y echt een ondernemertje, dus ik ben de hele dag druk met hem...ik zou denk ik niet eens tijd hebben voor een tweede. Maar ik herken dat wel Nance..als ik dan die foto's van Meeb zie, dan wil ik ook wel weer, maar ja, als ik dan weer op de bank zit, slaan de twijfels weer toe en dat kleintje wordt ook weer groot! Wij hebben het er de laatste tijd ook best wel vaak weer over, maar tot nu toe blijft het er één. Ik ben benieuwd hoe jullie over onze twijfels denken!

Meeb, wat een heerlijk meisje heb je! Echt een schatje! Hoe gaat het nu met drinken?

Liefs
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hier kletsen we verder !
Naam
Bericht