Menu
 

Topic:

Kind breekt ander kind zijn vingers.

Méanne  schreef op: 26-06-2012 14:15:18
Ik ben zo boos.
Vriendje van mijn oudste zoon viel en begon te huilen, jongen van 15 stampt op zijn hand en zegt nu heb je wat om te huilen.

Vriendin gaat naar de hap zegt dat mens kan gebroken zijn of gekneusd kijk het nog even aan...vrijdag gebeurd.

Vandaag blijken er dus 3 vingers gebroken te zijn!!!

Ze gaat niet naar zijnn moeder heeft toch geen zin, ken dat mens ook maar ooooo wat zou ik graag zelf even op zijn hand willen stampen.


Van de week is die jongen van 15 door een man gegrepen en die zit nog vast....
 
Quote
Navigatie
RE: Kind breekt ander kind zijn vingers.
Jen9  schreef op: 27-06-2012 11:30:49
Misschien kan je vriendin de wijkagent bellen en even vragen wat t beste is volgens hem/haar.

Ik vind dit echt verschrikkelijk.
 
Quote
RE: Kind breekt ander kind zijn vingers.
Sabrah  schreef op: 27-06-2012 11:57:13
Ik zit me hier echt op te vreten!! dat zoiets gebeurt is al afschuwelijk maar door geen aangifte te doen duwt je vriendin zichzelf en haar kind zichzelf nog verder in de slachtoffer rol. Wat haar zoon nu nodig heeft is 2 ouders die voor hem opkomen!!! Wat voor voorbeeld geef je zo? Bovendien zorg je er ook nog eens door dat deze klier door kan blijven gaan. Dus ook bij een ander. Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben als ik later hoorde dat deze klier bij een ander kind ook schade aanricht. Dit had dan misschien door je vriendin voorkomen kunnen worden...
 
Quote
RE: Kind breekt ander kind zijn vingers.
Liefje  schreef op: 27-06-2012 12:36:31
ja iedere x als ik dit lees wordt ik eigenlijk ook steeds kwader, op zijn mams dan want wat nou als hij bv een keer aangerand wordt door zon figuur dan gaat hij niet eens meer naar zijn moeder want die deed bij gebroken vingers ook al niks....want ja ze zijn aso lui en als die wat met je doen moet je het maar laten gebeuren.

kan er gewoon met mijn kop niet bij en vind het zielig voor het kind dat mams zo is, nog zieliger dan de 3 gebroken vingers die hij heeft....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Kind breekt ander kind zijn vingers.
Naam
Bericht