Menu
 

Topic:

klein beetje bloed

Worteltje  schreef op: 17-06-2012 09:45:17
Ben mij zo rot geschrokken net. Layla en ik lagen net nog ff lekker samen op bed te kroelen en ineens komt er bloed uit haar mondje. Ze is do 7 juni geopereerd aan gehemeltesluiting. Ik heb meteen wat te drinken gegeven en na nog geen eens een halve minuut was het over en op tuitbeker zat alleen wat oud bloed. Door speeksel lijkt het natuurlijk meer maar tsjee wat ben ik geschrokken zeg. Probleem is dat we niet in haar mondje mogen kijken, lukte alleen vluchtig en we kunnen niet echt wat zien. Kan het een soort van nabloedinkje zijn geweest? Of laten oplosbare hechtingen gaatjes achter? Zal wel goed zijn, ze is vrolijk en heeft voor t eerst vandaag geen paracetamol gehad nog en ze geeft ook geen pijn aan. Maar moest t ff van mij afschrijven.
 
Quote
Navigatie
RE: klein beetje bloed
Kimmv3  schreef op: 17-06-2012 09:59:49
O kan me voorstellen dat je daar van geschrokken ben.
Het zal denk ik ook allemaal wat gevoeliger zijn in haar mondje nu, of idd een hechtinkje.
Het is opgehouden met bloeden toch?dan denk ik dat het wel goed is.
Sterkte meid. Mocht je het niet vertrouwen kun je altijd even bellen. Misschien heeft ze zicht met de tuitbeker een beetje bezeerd?
 
Quote
RE: klein beetje bloed
Anna28  schreef op: 17-06-2012 10:39:56
Kan me voorstellen dat je even schrok! Maar het kan best een hechtinkje zijn hoor die los is gegaan (bv door haar tong) En als die loskomt dan kan het een klein beetje bloeden.
Daarnaast is alles nog erg gevoelig en kwetsbaar in haar mondje. Best kans dat er een iets geraakt is met drinken of haar tong. (misschien had ze wel op haar wang gebeten perongeluk?)


Belangrijkste is: het is gestopt met bloeden en het was maar een klein beetje. Als het blijft bloeden en het is helder rood dan moet je wel even naar laten kijken bij de HAP.
Maar anders geen zorgen maken hoor
 
Quote
RE: klein beetje bloed
Worteltje  schreef op: 17-06-2012 10:52:39
Dank jullie wel dames! Nee bloed echt niet meer, was echt maar heel even. Denk dan toch hechting idd want ze was allang klaar met drinken. Zat nog heel klein beetje in en die heeft ze tijdens het bloeden gretig gedronken, ze zal wel gedacht hebben, bah wat een vieze smaak want honger had ze niet meer . Achteraf was het ook niet veel maar op dat moment schrok ik mij wezenloos. Ik houd het in de gaten. Waren die 1e 3 weken maar voorbij. Heb express al tuitbeker met zachte tuit gekocht maar vind het toch bet eng.
 
Quote
Navigatie


Reageren op klein beetje bloed
Naam
Bericht