Menu
 

Topic:

heel boos

Heel Boos  schreef op: 15-06-2012 12:44:03
Ik weet al wat de reacties gaan zijn, dan had je maar niet, maar daar ben ik me van bewust en ik zal hier dus ook geen foto's meer plaatsen.

Zit op mp tenten te bekijken, en daar kom ik dus een foto van mijn tent tegen. Wegens weersomstandigheden hebben ze hun eigen tent niet kunnen opzetten. Dit is tot daar aan toe, maar mijn man en dochter staan ook op de foto en dat maakt me echt woest.

Ik weet dat ik het zelf op internet heb geplaatst maar dit vind ik echt beneden peil. Ik dien een klacht in bij Marktplaats.

Mijn foto's op fb staan afgeschermd dus het enige dat ik me kan bedenken is dat hij hier van ML afgeplukt is in het topic over tenten. Ik heb toen mijn tent laten zien als advies aan iemand die een tent wilde aanschaffen.

Wat vinden jullie hiervan? Eigen schuld waarschijnlijk !
 
Quote
Navigatie
RE: heel boos
Ilja Mv 3  schreef op: 15-06-2012 13:19:10

Quote dani:
[...]op de stoel als ik goed zie



Klopt. En het is ook niet duidelijk gelukkig, maar ik vind het toch niet oke.
 
Quote
RE: heel boos
Sara1976  schreef op: 15-06-2012 13:19:57
ik snap dat je dat niet leuk vindt, maar ik denk niet dat het echt herkenbaar zou zijn voor bekenden van je. Maar ze mogen gewoon niet je foto gebruiken tenzij er toestemming is gevraagd.
 
Quote
RE: heel boos
Alice  schreef op: 15-06-2012 13:20:05
Ik denk dat hij de afbeelding wel gevonden heeft via Google Afbeeldingen. Maar dan nog mag hij die niet zomaar gebruiken als jij dat niet wilt. Had op zn minst even de personen onzichtbaar moeten maken.

Lijkt me wel heel raar, om je eigen tent ineens zo te zien staan
 
Quote
RE: heel boos
Nina1  schreef op: 15-06-2012 13:23:59
leuk is het natuurlijk niet, maar je man moet je echt zoeken 9heb hem gevonden hoor) en je dochter kun je wel zien maar is bijna onherkenbaar. omdat de kwaliteit van de foto wat minder is.
niet netjes van die man dat hij deze foto heeft gebruikt maar denk dat alleen jij je kind en man echt goed ziet omdat je weet dat ze erop staan. ik zie ze heel slecht ook als de foto uitvergroot is.
maar zo zie je maar dat je heel voorzichtig moet zijn met foto's die je plaatst! zo kwam ik erachter dat een tante van mij mijn foto's gebruikte! (geen bijzondere hoor, maar ik denk wel 3x na voordat ik er iets opzet!)

maar wel vervelend voor je
 
Quote
RE: heel boos
Mama-van-aimy  schreef op: 15-06-2012 13:30:59
Balen joh dat ze de foto zo hebben gebruikt.

Hopelijk haalt de plaatser hem er snel vanaf.
Kan marktplaats hem niet verwijderen?

 
Quote
RE: heel boos
Ikee  schreef op: 15-06-2012 13:38:07
na, hij geeft toch netjes aan dat hij de foto van internet heeft geplukt!
Ik vind dat je zo best een foto mag gebruiken maar niet waar kinderen e/o personen op staan die je niet kent! Kan me voorstellen dat je pissed bent. Gelukkig is de foto idd niet heel erg scherp maar toch!
 
Quote
RE: heel boos
Angelique  schreef op: 15-06-2012 13:40:03
nou kijk als nou enige foto van zon tent is he maar kom op er staan er echt heel veel op als je gewoon google afbeeldingen draaid staan er zat zonder mensen op gebruik die dan ipv van met mensen
 
Quote
RE: heel boos
Ilja Mv 3  schreef op: 15-06-2012 13:53:04
Het gaat me eigenlijk puur om het idee.
Man en dochter zijn niet herkenbaar, en het zou me ook niet uitmaken of ze herkend zouden worden door bekenden. Het gaat me eigenlijk gewoon om het idee. Ik plaats hier een foto voor een topic over een tent en vervolgens staat deze op MP, en was het nou enkel de tent dan dacht a la, maar herkenbaar of niet er staan wel personen op en dat vind ik gewoon not done. Zelf zou ik dat noooit doen.
Daar gaat het me eigenlijk om.
 
Quote
RE: heel boos
Ilja Mv 3  schreef op: 15-06-2012 13:56:33
Adv. is al weg op MP ! Dat is snel.
Ik weet niet of de adverteerder of MP hem heeft verwijderd, heb geen mailtjes ontvangen.
 
Quote
RE: heel boos
Spatje  schreef op: 15-06-2012 14:00:21
mss was het wel iemand van hier
 
Quote
RE: heel boos
Anna28  schreef op: 15-06-2012 15:42:25
Kan het niet zo zijn dat iemand het type heeft gegoogled en toen hier is gekomen?
Of is het topic afgeschermd voor gasten?

Ik heb eens uitnodigingen voor castle ville gekregen omdat mensen op google zochten naar 'buren castleville' en toen hier terecht kwamen.
Toen zagen ze mijn fb naam en hebben me uitgenodigd. Heel maf.

Maar al met al, ben blij voor je dat'tie er af is. Zou het ook zeker niet leuk vinden als mijn foto's bij andermans advertentie zouden staan, zeker niet als mijn kinderen of bekenden er op staan! Kun je beter een foto van google plukken die neutraal is, alleen de aanhanger ofzo.
 
Quote
RE: heel boos
Anita Mv K*ay  schreef op: 15-06-2012 15:44:00

Quote SismvNick:
Mocht je er achter komen wie het is, of een mail ontvangen, kun je mij mailen met de gegevens of het ip adres, dan zal dit zeker gevolgen hebben voor de persoon in kwestie.




Super wat je nu zegt.


Ook al zijn ze niet echt herkenbaar. Dit is natuurlijk niet de bedoeling
 
Quote
RE: heel boos
Caithy  schreef op: 15-06-2012 16:43:03
hahhaa ik moet ook eerst alles lezen en dan pas gaan zoeken! Ik zoek me rot! Hij is idd weg! hahahaha

Ik zou dit ook niet ok vinden!
 
Quote
RE: heel boos
Ilja Mv 3  schreef op: 15-06-2012 18:31:00
Duidelijk Sis. Ik wist dat niet. Toen wij deze tent hadden gekocht via MP wilde ik ook de foto opslaan, om te kunnen verlekkeren op onze vakantie haha, maar dat lukte dus niet, ik wist dus niet dat je bijv door printscreen of iets dergelijks toch een foto kunt opslaan.

Mijn boosheid is al gezakt hoor, de adv. is weg.
Maar mocht het toch een moeder zijn van hier...als ze me nou had gemaild en het verhaal had uitgelegd had ze best een andere foto zonder gezin mogen gebruiken.
Aan de andere kant, ze pakken nu een foto die ook niet klopt met wat ze aanbieden. De luifel staat wel op de foto en niet in de omschrijving. Dat merkte mijn man op, dus onze tent is uitgebreider dan hun tent.

Nou goed, ik heb geen mail ontvangen, noch van marktplaats nog van de adverteerder, ik verwacht niets meer te horen en dus ook niet meer te weten wie het zijn.
 
Quote
Navigatie


Reageren op heel boos
Naam
Bericht