Menu
 

Topic:

Wie is de Mol gaat door ( ivm ongeluk!)

Dano  schreef op: 15-06-2012 09:00:45
AMSTERDAM - De opnames voor het programma Wie is de Mol? 2013 gaan ondanks het ernstige ongeluk van de 36-jarige radio- en tv-maakster Janine Abbring gewoon door. „Alles gebeurt in overleg met Janine. Het gaat op zich beter met haar."


Tijdens een ongelukkige sprong in het water is weliswaar één van haar rugwervels verbrijzeld, maar ze zal hier vermoedelijk gelukkig geen blijvende schade aan overhouden”, vertelt de AVRO-woordvoerster, „Janine wordt binnenkort geopereerd om de pezen rond haar wervelkolom te stabiliseren. Zodat ze rustig kan herstellen.”

Janine was in elk geval niet 'de mol'. „De zaak kan productioneel worden opgelost. Alles gaat verder in overleg met de andere kandidaten. Het is zo’n bijzonder programma. Er wordt genoeg ruimte gegeven om er met elkaar over te praten. Als we het gevoel hebben dat het weer kan, zullen de opnames worden hervat.”

Janine, die Vroege Vogels presenteert, wordt bijgestaan door familie. Vorig jaar had ze ook al pech. Toen liep ze weken door met een dubbele longembolie. De arts had toen een verkeerde diagnose gesteld. „Hij dacht dat ik een spiertje verrekt had.”

Het programma Wie is de Mol heeft alle deelnemers goed verzekerd, ook voor eventuele arbeidsongeschiktheid.


 
Quote
Navigatie
RE: Wie is de Mol gaat door ( ivm ongeluk!)
Patriciia*  schreef op: 15-06-2012 09:28:53
Vreselijk.....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wie is de Mol gaat door ( ivm ongeluk!)
Naam
Bericht