Menu
 

Topic:

buurman...

Anoniem  schreef op: 12-06-2012 10:37:11
ok.. daar komt ie.. ik heb een oogje op onze buurman...

we zijn een paar maanden geleden verhuisd en hebben ontzettend leuke nieuwe buren. klikt gewoon goed, mannen klussen samen, kids spelen samen, we komen regelmatig bij elkaar over de vloer voor een kop koffie of een borrel. echt een lot uit de loterij om zulke goeie buren te hebben!

en nu voel ik me dus sinds een paar weken aangetrokken tot de buurman... vind hem gewoon een ontzettend lekker ding en fantaseer over hem...

en ik voel me aan één kant enorm schuldig tegenover mijn man en zijn vrouw, maar aan de andere kant voel ik me ook heerlijk flirterig!

er is niks gebeurd en zal ook niks gebeuren, maar ja, ik zit er toch maar mooi mee he!

ik weet wel dat het op den duur weer over gaat hoor! ik voelde me een paar jaar geleden ook aangetrokken tot een vrouw note bene... en dat is ook over gegaan (en zij een hele goeie vriendin geworden)

wie heeft dit ook weleens mee gemaakt?
 
Quote
Navigatie
RE: buurman...
Anmv3  schreef op: 12-06-2012 10:41:32
nee, nog nooit meegemaakt en het lijkt me knap lastig..vooral als je regelmatig bij elkaar over de vloer komt..ik zou er zelf persoonlijk in ieder geval niks mee doen, zou het niet op mijn geweten willen hebben dat er in 2 gezinnen problemen komen..misschien een tijdje wat afstand nemen van je buurman ? dus niet daar zelf heen gaan en zorgen dat je nooit alleen met hem bent..succes
 
Quote
RE: buurman...
Anoniema  schreef op: 12-06-2012 10:43:30
ik zou het sowieso vertellen aan je man.

Je doet dan wel niets verkeerd, maar echt netjes om het te verzwijgen is het ook niet


Misschien gaat het vanzelf over , misschien ook niet en als het straks wederzijds blijkt ben je verder van huis.

Dat je gevoelens voor een ander hebt betekend dat er in je huidige relatie toch iets mist .

Dus toch vertellen aan je man.
 
Quote
RE: buurman...
Ouwe Muts  schreef op: 12-06-2012 10:46:10
Ik heb het ook nog nooit mee gemaakt, maar het lijkt me heel lastig.
Misschien zoals Anmv3 al zegt neem even wat afstand van hem.
En proberen niet te fliterig te zijn.
Moeilijk hoor, succes
 
Quote
RE: buurman...
Anoniem  schreef op: 12-06-2012 10:54:06
bedankt voor jullie eerlijke en lieve reacties!

Anmv3, nee dat wil ik zelf ook niet op mn geweten hebben hoor!! ik doe er ook echt niks mee en ik ben eigenlijk bijna nooit met hem alleen. dat zoek ik nu ook echt niet op...

Anoniema, tja je hebt wel een punt maar ik durf het toch niet te vertellen hoor!! ik denk dat mijn man er niet eens een punt van zou maken maar er wel grapjes om zou maken! zo is hij wel!! en daar heb ik echt geen zin in! buurman is ook niet echt mn type dus hij zal het niet echt snappen (ik ook niet ;-)) en het lacherig wegwuiven!
en er zit verder niks mis in onze relatie hoor!! hou erg veel van mn man en ben heel blij met hem!! tuurlijk zijn de vlinders van het begin weg en dat is misschien de reden dat ik die voor een ander voel?

Ouwe muts, ik ben niet flirterig naar hem toe hoor!! oh help helemaal niet zelfs!! zou niet durven!!
ik VOEL me flirterig en sta als een puber net te doen alsof ik hem voor me heb... snap je wat ik bedoel... (genant...)
 
Quote
RE: buurman...
Janneke01  schreef op: 12-06-2012 10:54:25
Ik heb een oogje op onze postbode, alleen al om hem te zien zou ik elke dag wel iets willen bestellen

M'n vriend weet dat ik hem een knappe postbode vind, we maken er dan ook altijd grapjes om.

Maar als het m'n buurman was geweest had ik het toch wel wat moeilijker gevonden om het tegen m'n vriend te vertellen, ik zou het dan dus ook voor mezelf houden en er van genieten want het is niet dat je nu minder van je eigen man houd en hem niet meer aantrekkelijk vind toch?
 
Quote
RE: buurman...
Anoniem  schreef op: 12-06-2012 10:58:33
hahaha Janneke! elke dag een pakketje laten bezorgen!!

maar jij zegt precies wat ik bedoel!
als het om de postbode ging zou ik het ook wel aan mn man vertellen!! ik zie weleens vaker een lekker ding en dat zeg ik dan ook gewoon (en hij ook!)
maar de buurman vind ik toch anders hoor.... mn man ziet hem ook bijna dagelijks dus denk dat dat toch rare situaties zou opleveren!

en inderdaad: ik hou absoluut niet minder van mijn man en ik vind hem de laatste tijd zelfs weer erg aantrekkelijk! (hij is 30 kg afgevallen! )
 
Quote
RE: buurman...
Ouwe Muts  schreef op: 12-06-2012 10:58:53
Oke, ik snap hem.
Ik hoop voor je dat hij snel iets doet waardoor je denkt gatver en poef weg ''verliefdheid''
Tot die tijd succes
 
Quote
RE: buurman...
Sun  schreef op: 12-06-2012 11:06:15
Pas maar wel op hoor! Want je kan je zo mee laten slepen door iets wat begint met gewoon spannende kriebels maar wel echt verliefdheid kan worden. En daar word je op den duur helemaal niet blij van. dus zou toch maar een beetje afstand nemen voor de zekerheid. Ik zou het niet vertellen aan mijn man want die zou dit echt niet prettig vinden en zou hem meteen een eikel vinden waardoor je niet meer kunt afspreken met ze.
 
Quote
RE: buurman...
C.  schreef op: 12-06-2012 11:12:13
Inderdaad behoorlijk lastig maar zoals je zelf al zegt "er is niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren"Ik zou dus je man helemaal niet onnodig ongerust maken door het te vertellen. Lijkt me voor je man helemaal niet fijn om te weten. En juist omdat jullie het verder wel gezellig met hun hebben is het jammer om dat te verstoren voor een gevoel waarvan je zelf zegt dat het wel weer overwaait!
 
Quote
RE: buurman...
Janneke01  schreef op: 12-06-2012 11:17:27
Meestal kom hij ook wel meerdere keren per week iets bezorgen of hij brengt iets voor de buren ( túúrlijk, geen probleem )en ik heb ook nog eens het geluk dat ik hem zie rijden/lopen als ik m'n dochter van school haal tussendemiddag hahaha

Weet niet of je man jaloers is aangelegd? Maar zou zonde zijn als dit de relatie tussen jullie en de buren zou verpesten.
 
Quote
RE: buurman...
Baby2  schreef op: 12-06-2012 11:27:23
OH BUURMAN WAT DOET U NU!!!!!

Sorry daar moest ik gelijk aan denken toen ik dit las!!!
 
Quote
RE: buurman...
Anoniem  schreef op: 12-06-2012 11:35:52
Ouwe Muts, haha ja dat zou handig zijn!! helaas ben ik redelijk goed in door die dingen heen kijken! mijn eigen man kan er af en toe ook wat van namelijk!

C., helemaal mee eens!! dankje voor je woorden

Janneke, haha heerlijk!!
nee hoor, mijn man is absoluut niet jaloers aangelegd. gelukkig maar, zou daar niet tegen kunnen. ben zelf ook helemaal niet jaloers.
ja de relatie met de buren wil ik absoluut niet verpesten! het is juist zo super zo!

maar af en toen wel lastig hoor... mijn man en de buurman zijn ook nog eens van die lekkere lompe bouwvakkers, met alle grapjes en sexistische opmerkingen die daarbij horen!
vorige week nog... zitten we daar gezellig een borrel te doen, 's avonds laat, en ik vertelde op een gegeven moment dat mijn man die avond ervoor weer eens op de bank in slaap was gevallen en dat ik er halverwege de nacht achter kwam dat hij nog niet naast me lag. dus ik wilde hem bellen (zn mobiel lag naast hem wist ik en ik had gewoon geen zin mn bed uit te gaan) maar hij sliep zo vast dat ie hem niet hoorde. dus ik vertel dat.. zegt de buurman: "joh had mij gebeld, ik word altijd wakker van mn telefoon hoor!"
in mijn gevatheid antwoordde ik "best joh, dan bel ik de volgende keer jou!" maar ik was meteen van slag!!
ik weet dat hij er niks mee bedoeld (waarschijnlijk) en mijn eigen man maakt ook zulke geintjes naar andere vrouwen en ik weet ook dat hij daar niks mee bedoeld. maar toch, als je al een snellere hartslag van iemand krijgt, zijn dat niet echt de opmerkingen die je moet horen!
 
Quote
RE: buurman...
Anoniem  schreef op: 12-06-2012 11:36:20

Quote Baby2:
OH BUURMAN WAT DOET U NU!!!!!

Sorry daar moest ik gelijk aan denken toen ik dit las!!!



 
Quote
Navigatie


Reageren op buurman...
Naam
Bericht