Menu
 

Topic:

ervaringen met nutri drink multi fibre

Ingrid  schreef op: 02-06-2012 14:54:28
Hoi ,
We hebben nutri drink multe fibre voor mijn zoontje op proef. Hij groeit nauwelijk. Hij is ruim 22 maanden en weegt nog geen 9 kilo. Dit gewicht woog hij ook met 11 maanden. In de lengte is hij wel gegroeid maar ook niet voldoende. Hij is nu 82 cm. Met 11 maanden was hij 79 cm.
Eten doet hij vanaf de eerste hapjes al niet. Hij kreeg daarom nog 3 flessen met als toevoeging fantomalt. Maar omdat hij daarop nog niet groeit zijn we nu op proef begonnen met nutri drink. De chocolade en banaan was geen suc6. Van de vanille heeft hij wel gedronken. Hij moet 2 flesjes per dag gaan drinken. (dit is samen 400 ml) We hebben nu ook eindelijk een doorverwijzing naar het radboud ziekenhuis. 13 juni hebben we daar het eerste gesprek. Als hij de nutri drink niet drinkt of niet goed op groeit is de volgende stap sondevoeding.
Heeft iemand hier ervaringen mee??
 
Quote
Navigatie
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Satekroket  schreef op: 11-06-2012 13:56:58
Probeer er eens poffertjes van te maken of pannekoeken! Gewoon die nutridrink nemen in plaats van melk, nog een scheutje normale melk erbij, wanneer het te dik wordt. Met een paar eieren en volkorenmeel.
Hij is nog een beetje klein, maar je kunt hem zelf laten roeren in het beslag of ook het knijpflesje geven en de poffertjes laten maken. (kost wel geduld..maar kan)
Wie weet eet hij er een paar. Lekker met roomboter maken en beetje suiker erop.
 
Quote
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Ingrid  schreef op: 11-06-2012 20:10:26
Hij drinkt 3/4 flesje en 's avonds zijn fles van 150 flesvoeding met fantomalt erin. En als ik geluk heb drinkt hij 's morgens ook een fles van 100 ml flesvoeding met fantomalt (naardat we brood hebben geprobeerd). De rest van de dag krijgt hij eten aangeboden en de nutridrink. Ik heb al geprobeerd om de flessen met zijn normale flesvoeding te vervangen door de nutridrink maar dan drink hij helemaal niet de hele dag.

Satekroket, Ik zal eens proberen om er pannekoeken van te maken.
 
Quote
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Gewoon Ik  schreef op: 15-06-2012 23:37:11
Hoe is het nu en hoe was het in het ziekenhuis
 
Quote
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Ingrid  schreef op: 16-06-2012 19:51:26
Hoi ,
Hij drinkt nu 1 tot 1 1/2 flesje per dag. Meer krijgen wij er niet in. Hij was wel iets aangekomen. 200 gram in 1 maand tijd. Volgens arts hij heeft behoorlijk ondergewicht en zit ook met lengte echt onderaan. Lengte was wel iets beter dan zijn gewicht.
We hebben lang gepraat en over de verdere mogelijkheden gehad. Zijn ontlasting word nog nagekeken op afwijkingen van zijn altvleesklier. En er word ook nog een bloedonderzoek gedaan. Verder word hij behandeld door het eetteam. (klimmendaal in arnhem) De dietist van het radboud belt ons nog voor verdere tips. Waar wij in de tussentijd mee bezig kunnen zijn.
Als dit allemaal niet gaat helpen gaat er toch een sonde in. Hopelijk is dat niet nodig. En gaat hij straks eten met hulp van het eetteam.
 
Quote
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Eet Ze  schreef op: 08-09-2018 02:44:13
Nutridrink in een babyflesje geven een beetje verwarmen en in z,n slaap geven. Ze hebben nog een zuigreflex. Later vragen ze er zelf om. Eten geven met een filmpje erbij, is dan afgeleid. BV Brinta met fruithagel en boter, evt 2x pd warm eten smeuïg prakje en afleiden met een filmpje. Je creeert zo een hongergevoel. Veel fruit en bv tosti kaas laten eten. Mango was een lifesaver. Later heb je geen filmpje nodig. Een keer bij een vriendin met kind laten spelen en samen laten lunchen met een eigen vorkje en bordje met een boterham met fruithagel. Is dan even in een andere omgeving, helpt ook wel en ook jezelf om niet gestresst te zijn tijdens het eten. Kost veel tijd maar je zult wel resultaat zien.
 
Quote
RE: ervaringen met nutri drink multi fibre
Mama_anja  schreef op: 16-09-2019 22:23:58
hier zijn we inmiddels met de drinkflesjes gestopt wij bieden nu om de 1 a 2 uur iet callorierijk en energieverijkt aan icm drinken
esmee is nu 3 kilo aangekomen ineens  terwijl ze eerder niets aankwam 

dus hoop dat dit bij jouw zoon ook mag gebeuren
 
Quote
Navigatie


Reageren op ervaringen met nutri drink multi fibre
Naam
Bericht