Menu
 

Topic:

Buren

Mootjemvstijn_daan  schreef op: 01-06-2012 16:33:59
Even klagen hoor.
Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning en hebben 9 jaar dezelfde buren. Een echtpaar van rond de 60 zonder kinderen.
Wij hebben 2 jongens van 2 en 5 jaar.
Nu hadden we met dat warme weer een zwembad opgezet voor de kinderen. Afgelopen maandag belde mijn zus op om te vragen of ze langs kon komen met haar kinderen van 11 en 13 jaar. Ze kwamen rond 15.00u en bleven mee-eten en gingen om 20.00u naar huis. Het was mooi weer dus wij zaten buiten en de kinderen zaten in het zwembad.
Afgelopen dinsdag stond de buurvrouw aan de deur. Ze kwam vragen of we van te voren wilde zeggen wanneer we visite kregen. Nu konden ze niet buiten zitten omdat onze kinderen zo druk waren. Ik was een beetje verbaasd en zei dat ze onverwacht langs kwamen. Achteraf ben ik nog steeds verbaasd want wat moet ik hier nu mee?! Ze mogen van mij niet gillen, ze waren ook niet druk. Ja ze praten en spetteren en lachen wat af. Maar ja dat krijg je in een woonwijk. Ik ben er verder niet op in gegaan maar het houd me wel bezig. Wat zouden jullie doen?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Buren
Lisje  schreef op: 03-11-2012 17:48:06
Krijgen ze dan zelf nooit kinderen op bezoek en voor die paar uurtjes, vraag me echt af wat daar daadwerkelijk achter zit. Wel vervelend om naast zulke mensen te wonen, dan voel je je toch niet prettig he. Je moet toch 'gewoon' kunnen leven. Maar je extreem veel lawaai en op ongepast tijden, dan zou het te begrijpen zijn. Ik zou zeggen: negeren! En blijven ze zo doen, wijkagent erbij halen voor gesprek met allemaal.
 
Quote
RE: Buren
Channy81  schreef op: 03-11-2012 18:42:08
het is nu net of je weer thuis woont en verantwoording af moet leggen, wie wanneer komt. sorry maar ik had ook niet toegezegd.
 
Quote
RE: Buren
Caithy  schreef op: 03-11-2012 18:52:31
Ik zou ze een planning geven met elk weekend wel iets te doen 

Sorry maar waarom heeft je man die zo besproken? Dit is toch geen werkelijkheid!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Buren
Naam
Bericht