Spatje schreef op: 30-05-2012 10:27:04 |
als je bladerdeeg wilt vullen met bv ragout, of ham/kaas, moet je hem dan eerst een beetje uitrollen
of gewoon de plakjes in de dikte waarin je het koopt gebruiken? |
Quote |
Lente-marjolein schreef op: 30-05-2012 11:02:32 |
ik rol het altijd een beetje uit |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 30-05-2012 11:48:48 |
maar als je het uitrolt is het toch verstandiger om meerdere plakjes op elkaar te doen en dan
uitrollen? |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 30-05-2012 11:55:09 |
Als ik er vulling in doe, zoals ragout, dan rol ik ze niet uit. Dan word het bij mij altijd klef of
gaat het lekken. Je kan van bladerdeeg ook kaasstengels enzo maken, dan leg ik er 2 of 3 op elkaar, uitrollen, in repen snijden, over de lengte draaien en besprenkelen met kaas. *zucht...gelukkig is het bijna lunchtijd...krijg er trek van* |
Quote |
Spatje schreef op: 30-05-2012 13:13:22 |
ow lekker die kaasstengels, ook eens proberen nou ik ga morgen allemaal bladerdeeg dingen maken, heb nog ragout, kaas , ham en gehakt in huis en een paar pakjes bladerdeeg die ik eigenlijk gekocht had om appelflappen te maken |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 30-05-2012 14:25:53 |
hahaha.. Ik ga morgen ook bladerdeeg dingen maken.. voor de kinderen geitenkaas taartjes en voor ons een witloftaart.. Jammie! |
Quote |